reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysia elektryk juz do mnie nie przychodzi:confused: ....raz tylko byl i sie zmyl:-):-)

Ja wstalam i bede sniadanko jadla zaraz, maly troszke zjadl i teraz robi demolke w lozeczku:tak::tak::tak:
Tez jest przeziebiony i marudny...no i jak zwykle nie chce jesc;-)

reklama
Anaconda, ja przypominam sobie moją mamę, która, jak byliśmy mali, była na każde nasze zawołanie:tak:. I tak też jest u mnie teraz. Czasem jest lżej, czasem ciężej, ale kto powiedział, że macierzyństwo to łatwa sztuka?:-):tak::-D:-D:-D. Wszystkie mamy, łączmy się:happy::happy::happy:

my przyszlismy do odmku ale po 14 idziemy po tatusia do pracy ... a potem na maly spacerek :-D mlody sie bawi teraz ale musze dac mu serka a jakprzyjdziemy to zje sobie obiadek :tak:

Witam popołudniowo:-).

U nas ponuro za oknem, że aż strach:szok:.

Mężuś pojechał kupić jakąś wędlinkę na chlebek, a ja z dziećmi bawię się klockami (a w przerwie piszę sobie na BB):happy::tak:.

Muszę iść do dietetyka, żeby ustalił mi osobistą dietę, bo muszę schudnąć ładnych parę kilo, a sama, z względu na wahania hormonów, nie będę w stanie tego zrobić:baffled::dry:.

Pozdrawiam:-)

dziewczyny ja tylko na chwile bo moj m przyniosl mi obiadek do lozka i po obiadku kazal mi odpoczywac :szok: tak wiec jem przy kompie i na szybko zerkam bo za chwile po mnie przyjdzie hihi :cool2:

joe alex - a tam przestan z ta dieta ... - i tak dobrze wygladasz to po co Ci to :cool2::-p

mykam ... :tak:

reklama
witam
Spalismy nasza trojka do 18 potem ogladalismy "Pierwsza milosc" i po niej poszlismy jeszcze na spacerek bo strasznie cieplo bylo, niedawno maly zasanl :tak:

ale mi komp wooooooolno chodzi :wściekła/y:

ja rowniez zycze milusich snow
mam dolka wiec wiecej nie napisze ... :-(

Do góry