reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiecie co dziewczyny u nich w domku to bylo tak:
mama nie pracowala bo byla na rencie ... wiec sniadanko, obiadek i kolacja zawsze byla naszykowana ... co chcieli na obiad mama ugotowala ... z tym ze moj jest samodzielny i nie przyzwyczail sie do nawykow mamusi ktora byla na kazde zawolanie... :tak: bo mama zrobila obiad posprzatala pokoje ... moj nauczyl sie tego sam i sam sobie sprzatal robil cos do jedzenia czasem sam sobie nawet gotowal... wiec jak sie wprowadzalam do nich to powiedzialam mu ze nie bede na kazde jego skinienie ze "Patrycja zrob to zrob tamto" bo Bozia dala mu dwie raczki :-p - prawa i lewa zeby sam sobie mogl robic :tak: - owszem czasami zrobie mu kolacje jak mnie poprosi ale wiem ze na niego tez moge liczyc ale zeby go wyslugiwac - absolutnie :no:
nom :-D

musze z nim powaznie pogadac ... ale mysle ze przeszkadza mu to ze mieszkamy u jego mamy a nie potarfi mi jak na meza przystalo dac wlasnego mieszkanka - ale ja wiem jak on ciezko pracuje na to zeby z miesiaca na miesiac bylo lepiej wiadomo ze czasem jest zle ale czasem i dobrze i mylse ze jak sie wyprowadzimy to bedzie nam o wiele lepiej :tak: mysle ze moze to go dreczy ... albo mu wstyd ze jeszcze mieszkamy u jego mamuski :baffled: jak nastana lepsze czasy to i my sie doczekamy wlasnego gniazdka ... :-D

ide sie kapac moze jeszcze wpadne ...
aha moj m jak robilam mu na kolacje lazanki - podgrzewalam to powiedzial ze sa lepsze :surprised::oo::huh:

reklama
Patrysia, no może masz rację. Problem tkwi we własnych 4 kątach:tak:. Faceci mają swoją dumę (przynajmniej ci z jajami, za przeproszeniem:-D).
Będzie dobrze:-D.

A mój mąż przyszedł do mnie mówi: "włączyć ci te twoje bum bum?". Na początku nie wiedziałam, o co mu chodzi:baffled::dry:. A to chodziło mu o BabyBoom:-p.
Czasem czyta sobie niektóre posty:happy:.

Pozdrawiam o dobranoc:-D

Witajcie...JA znowu zawitałam jako słomiana wdowa :-(
Co do szafy...To za naszą maleńką, bo zaledwie 110 cm szerokości zazyczyli sobie 1,5 tys zł :angry::angry::angry::angry: No ale zadzwoniliśmy do faceta, który robił nam meble kuchenne...Powiedział, że szafa i jeszcze wieszak do przedpokoju zrobi nam za około 1 tys zł :-) Ale po nowym roku. Więc czekam cierpliwie.
Patrysiu mam nadzieję, że już dobrze...Spróbuj pogadać z mężem...
Joe i jak tam..."bum bum" załączone?

Oj Patrysia wspolczuje ale wiem ze faceci tak maja moj tez humory czasem ma jak male dziecko to nie pasi tamto nie pasi - zawsze mu mowie sie sie staralam ale widac ze tego nie docenia robie focha;-).....i potem przychodzi w laske jak potulna owieczka:tak:heheh Widocznie taka ich natura ja juz sie przyzwyczailam i to olewam tylko przed nim urazona udaje ta zeby wiedzial ze zle robi :-D:-D:-D

Tak pozatym mialam dobry dzien fryzjer - balejarz i tipsy sobie mamusia zrobila:-):-)tylko ciezko sie pisze z takimi lopatami:dry::dry::dry:

Witajcie

Klaudynka, tipsy, fryzjer - zaszalałaś dziewczyno:-). Ale co tam...

Atra, 500zł piechotą nie chodzi a że troszkę poczekasz...:tak::-D

Lecę sobie kawusię zrobić i przebrać młodszego bo co nieco w pieluszkę narobił:szok:.

Na razie:happy2:

Witam z rana:-):-):-)
A mnie przeziębienie rozłożyło wczoraj na noc i dzisiaj wstałam ledwo żywa, macie może jakieś skuteczne sposoby żeby się tego dziadostwa pozbyć?:-:)-:)-(

Anaconda, to i ciebie dopadło:crazy::crazy:.
Mnie pomaga polopiryna i inne podobne, ale nigdy tak do końca. Zawsze parę dni się za mną to wlecze:crazy::szok:.
Jeszcze służy mi wypicie ciepłego piwa:happy: i wypocenie się:-D.
W każdym razie zdrówka życzę:tak:

witam mąz musial isc znow do lekarza z Wojtkiem mial bardzo czerwony nos i ta czerwień zaczela wychodzic na policzki i bardzo mial gorace węzły chłonne poszperalam troche w necie i mial podejrzenie ze to liszaj czy jakas ina cholerna bakteria i wyslalm do lekarza dostal antybiotyk moze pomoze:-(dziewczynki trrochę lepiej
Anaconada zdrówka życzę

reklama
;-)witam
my dzis znow u mamy do 14 :-D
maly wstal dzis o 8 wiec jest dobrze :tak:

joanna - no to Ty mialas szpital w domku dobrze ze przynajmniej z dziewczynkami lepiej - ale zdrowka na zapas :tak:
anaconda - zdrowka zycze a meza zagon do roboty i Ty od rana lez w lozeczku i sie wygrzewaj ... grube skarpetki ubierz ;-):tak: aha i herbatke z cytrynka i miodem niech Ci m zrobi :tak: moja mama nam kiedys robila syrop z cebuli i pomagal... :tak:
kaludynka - hehe kobieto dla kogo Ty sie na bostwo zrobilas - nie gadaj ze dla m :-p a moze ten elektryk :baffled:;-):-p
joe alex - to moj jak wchodzi do pokoju a maly przypuscmy spi to mowi Ty zas na bum bum - ostatnio tez czytala jak pisalam do Was i pyta sie co tam wogole piszemy ....:tak:

milego dzionka :-D

Do góry