reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To nie prezenty byly tylko telefony na abonament wzielismy a ze swieta to laptop toshiba jest gratis w tygodniu ma przyjsc paczka:-)Zobaczymy ile za to przyjdzie miesiecznie placic bo to z mojego konta pojdzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj wieczorem ogladajac kabarety na youtube tak sie zdoilam ze wyladowalam niestety glowa i kiblu:szok::szok::szok:i jak zwykle dostalam opierdziel od mojego....
Ja to zawsze zle koncze w sobotnie wieczory:no::no::no:

Witajcie dziewczyny!
Jak tam po weekendzie? U nas byli moi rodzice a dzisiaj my byliśmy u teściów. Teraz już Jakubek śpi. My zamówiliśmy sobie kebaby a teraz popijamy winko.
Joanna przykro mi...ale myślami i serduchami będziecie razem...w tym też jest jakiś urok świat.
Anka kawusia była była :tak: ale u teściów...no była jeszcze męża siostra z chłopakiem. Kupiłaś coś ciekawego?
Joe hehe no musi musi dojść...doszła? Do mnie raczej dojdzie...Tabletki brałam regularnie :tak:
Teraz doczytałam, że 2 tyg ci się spóźnia. Masz takie nieregularne miesiączki?
Klaudynka...taka szalona dusza z ciebie :-)
Co do ciuszków. Ja mam wszystkie popakowane...czekają na może kolejnego członka rodziny ;-) Ale poleżą jeszcze trochę :tak:
Ja dzisiaj zadowolona...wpadło nam trochę lewej kaski i wreszcie zamówimy szafę do przedpokoju!

Ja dzisiaj zadowolona...wpadło nam trochę lewej kaski i wreszcie zamówimy szafę do przedpokoju!
No ładnie, jednemu wiatr w oczy, bo brak okresu, innym lewa kaska przed świętami wpada:-D. Cieszę się z wami:tak::-).
Co do nieregularnych miesiączek, ja tak od zawsze:baffled:. Przez półtorej roku staraliśmy się o Tomaszka, leczyłam się hormonalnie i pozostał mi wstręt do wszelkich tego typu tabletek:crazy::baffled::baffled::baffled:.

reklama
Hehe i @ do ciebie dotrze...wcześniej czy później ;-)
Mi najwięcej @ spóźniła się kiedyś 5 dni...stracha miałam jak cholera :-D:-D:-D
To wam staranka trochę zajęły. My nie staraliśmy się długo, chociaż sam mój lekarz nie dowierzał, ze tak szybko...Ja miałam problemy i mam jeden jajnik...No i gin (znajomy) goni mnie o kolejnego potomka już :happy:

Do góry