reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ok ja jestem bo mlay wlasnie niedawno mi wstal a ja poki spal to przyszywalam sobie plaszcz bo S okazala sie troche za szeroka :szok::baffled: no i podejrzewam ze teraz predko spac nie pojdzie :dry:

anka - i jak swinka :confused::-D
joe alex - wlasnie i niestety my potem musimy an tym cierpiec :dry: mmmmmmmniam piernik to ja juz sie ubieram i lece do Ciebie :-D

reklama
Dziewczyny ale zescie nadrukowaly ....zostawic Was na jeden dzien a Tu tyyyle....

Ja dzis bylam na zakupach i mam nowego koma i moj tez ma nowego heheh i laptopa dostrane w prezencie :-):-):-)

Witam wieczorowo:-):-):-)
Dopiero teraz udało mi się zasiąść do kompa, fakt prawie pół dnia spędziliśmy na zakupach w marketach, normalnie szał na całego, jak ja nie lubię robić zakupów w weekendy:crazy::crazy::crazy: Ale chociaż choinkę kupiłam do mai pokoju i w poniedziałek będziemy już ją ubierać:tak::tak:

Joe skonczylam prasowac a wiec chyba swinka mi pomogla heheh spiaca juz jestem ale co tam:rofl2:

Klaudynka prezenty pelna para :tak:
Anaconda niestety ale w marketach to juz tak jest ze ludzi mnostwo i sie jeszcze beszczelnie pchaja:crazy: Pewnie nie mozecie sie doczekac na strojenie choinki:confused::tak:

Witajcie nocnie i porannie, zależy od tego, kiedy wstajecie:-D. U mnie Piotruś coś marudzi więc mam nockę przechlapaną:crazy::no:.

Anka, twarda kobieta z ciebie. Zawzięłaś się i wyprasowałaś:happy:.

Anaconda, no ja strasznie boję się tych zakupów:szok:. Tyle tych ludzi, kolejki do kasy. A z dziećmi to masakra. Tomek ucieka, chce wszystkiego dotknąć, a szczególnie samochody. Piotrusiowi po 10 minutkach się nudzi i tak wyglądają nasze zakupy:dry::baffled:.
Poza tym widzę, że masz nowe zdjęcie malutkiej:tak:. Podobna do mamy czy taty?:happy:

reklama
witam niedzielnie
ja to dzis fatalnie sie czuje dostalam @ i masakra - umieram... mimo tego ze dostalam juz wczoraj ale dzis to chyba caly dzien bede odpoczywac :dry:

joe alex
- tez o tej godzinie sie przebudzilam i mialam siasc na kompa ale nie chcialo mi sie wstawac bo mojego m jeszcze nie bylo zas robil jako szofer a maly sie przebudzil i jak zasnal to juz mnie sie nie chcialo :dry: a jak dzis Piotrus :confused:
anaconda - no to chyba Maja zadowolona ze ma choinke i zakupy musialy sie udac :-D no a weekendowe zakupy to masakra ...
klaudynka - a grzeczna bylas :confused: hihih
anka - no to gratulacje dobrej swinki :-D

milego dnia Wam zycze :-D

Do góry