reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Atra, podniesiona na duchu twoimi zapewnieniami, że @ się pojawi, udaję się na zasłużony spoczynek w niebieskiej pościeli obok mężusia w piżamce:-D.

Dobrej nocy dziewczyny:tak::tak::tak::happy2:

reklama
Ja też nie mogę uwierzyć jak patrzę na Mai ubranka, takie malutkie a teraz już na 110cm muszę kupować:szok::szok::szok:
Co do okresu to ja bym miała pietra jak diabli gdyby mi się spóźniał, bo jak na razie wolę trochę odpocząć od małej dzidzi w domu:tak::tak::tak:
U nas kasy brak i tak muszę kalkulować żeby jakoś przeżyć a jeszcze do końca roku musimy za ubezpieczenie auta zapłacić, to najbardziej mnie dołuje:crazy::crazy::crazy:

Joe Alex a moze test sobie zrob tak dla pewnosci:-)
Ja tam wcale nie obchodze @ tylko czasami mi poleci ale to nic do @ nie podobne:tak:;-);-);-)
Mam implant antykoncepcujny wiec mowili ze tak moze byc wiec jestem zaszyta na 3 lata bez obaw o dzidzie niespodziewajke:-)

Witajcie o poranku:-D

Anaconda, wszystkie chyba narzekamy na brak kasy:crazy:. Ja się często zastanawiam, jak to jest: ze wszystkich stron zachęcają nas do rodzenia dzieci, ale później kobieto martw się sama.
Jak ja słyszę o przedszkolach przy miejscu pracy stworzonych przez pracodawcę, to zanoszę się śmiechem:angry:. No bo która z nas pracuje w wielkich korporacjach na tyle bogatych, by utworzyć takie przedszkole?:crazy: .
Na każdą z nas musi zarobić ojciec dzieci. Jak się załapiemy, to dostaniemy rodzinne, 48zł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Ale to by było na tyle w sferze narzekania:-p.

Miłego dnia i do zobaczenia:happy2:

witam ;-) a u mnie dzieciaki chore idziemy do lekarza jak tylko mąż wroci z nocnej zmiany bo jednak z trojką do lekaraz to nieżle trzeba sie upocić także mąż ze mną pójdzie Zuzia ma straszny kaszel suchy i uporczywy Gabi tez kaszle ale mokro odrywająco a Wojtek narzeka ze nie może polykać i jak tu myślec o świetach :-( a najgorzej to żeby nam kasy nie brakło na lekarstwa :-(pozdrawiam

Joanna, jak nie urok, to...:crazy:.
Współczuję ci. Zdrówka życzę dzieciom, a przede wszystkim pogody ducha dla ciebie. Nie dość, że brak kasy, to jeszcze chore dzieci.

Widze ze duzo dzieciaczkow sie pochorowalo:crazy:
Zycze szybkiego powrotu do zdrowka:-D:-D:-D:-D
Moj narazie ma tylko katarek:tak:
ja dzis wstalam po 9 pransko juz robie wkoncu niedlugo swieta trzeba troszke ogarnac:-):-):-)

reklama
Wszystkim zdróweczka życzę!
Co za choróbska w tym roku atakują? Jakieś zmutowane i ze zdwojoną siłą :crazy:

Mi Jakubek śpi... Szybko dzisiaj zasnął :tak:
Kupiliśmy mu wczoraj kapcie-reniferki...he super wygląda i nie ściąga!!

Do góry