reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I ja sie witam niedzielnie troche mnie nie było ale jakos tak nie mialam czasu usiąść :tak: świąt u nas w tym roku nie będzie w wigilę mój mąż idzie na noc do pracy i w drugi dzien świat też:wściekła/y: także powiem szczerze że strasznie bardzo sie nie szykuje Upiekę tylko makowiec i możę ale to może piernik :baffled: mięsko jakies mam w zamrażalce także bez szaleństw Zaprosic i tak nikt nas nie zaprosi :no: troche przykro :-(ze sprzątanie mnie ma problemu bo będąc w domku sprzątam na bieżaco Ma tylko zamiar zrobic porządki generalne w szafie i duuuużo rzeczy wyniosę do kontenerów PCK szkoda mi tylko ubranek po Gabrysi bo w niektorych wogole nie byla a nie ma komu wydać Teraz Gabi ma ubranak na 92 -104 takze spore ;-) a i waży 13,8 kg :tak:Dziś ma odwiedzić mnie przyjaciólka także cieszę sie bardzo :-D Miłej niedzieli :-D

Witam niedzielnie:-):-):-):-)
U nas dzisiaj leniuchowo pełną parą bo nigdzie wychodzić z domu mi się nie chce:tak::tak::tak: Tylko obiadek ugotuję i zasiądę przed tv albo przed kompem

Witajcie nocnie i porannie, zależy od tego, kiedy wstajecie:-D. U mnie Piotruś coś marudzi więc mam nockę przechlapaną:crazy::no:.

Anka, twarda kobieta z ciebie. Zawzięłaś się i wyprasowałaś:happy:.

Anaconda, no ja strasznie boję się tych zakupów:szok:. Tyle tych ludzi, kolejki do kasy. A z dziećmi to masakra. Tomek ucieka, chce wszystkiego dotknąć, a szczególnie samochody. Piotrusiowi po 10 minutkach się nudzi i tak wyglądają nasze zakupy:dry::baffled:.
Poza tym widzę, że masz nowe zdjęcie malutkiej:tak:. Podobna do mamy czy taty?:happy:

Co do zakupów to ja ich nie lubię ale z Mają problemów nie ma, bo od zawsze była nauczona jeździć w wózku marketowym i jak tylko wchodzimy to pakuję ją do wózka i grzecznie tam siedzi. Nie wyobrażam sobie jakbym miała jeszcze za nią po markecie biegać:szok::szok::szok:
A do kogo Maja podobna - nie wiem, niektórzy mówią że do mnie (tylko na pewno nie z tuszą bo ja do szczupłych należę;-);-);-))

I ja sie witam niedzielnie troche mnie nie było ale jakos tak nie mialam czasu usiąść :tak: świąt u nas w tym roku nie będzie w wigilę mój mąż idzie na noc do pracy i w drugi dzien świat też:wściekła/y: także powiem szczerze że strasznie bardzo sie nie szykuje Upiekę tylko makowiec i możę ale to może piernik :baffled: mięsko jakies mam w zamrażalce także bez szaleństw Zaprosic i tak nikt nas nie zaprosi :no: troche przykro :-(ze sprzątanie mnie ma problemu bo będąc w domku sprzątam na bieżaco Ma tylko zamiar zrobic porządki generalne w szafie i duuuużo rzeczy wyniosę do kontenerów PCK szkoda mi tylko ubranek po Gabrysi bo w niektorych wogole nie byla a nie ma komu wydać Teraz Gabi ma ubranak na 92 -104 takze spore ;-) a i waży 13,8 kg :tak:Dziś ma odwiedzić mnie przyjaciólka także cieszę sie bardzo :-D Miłej niedzieli :-D

Trzymaj ubranka, może jeszcze się przydadzą dla ciebie:tak::tak::tak:

Witajcie!
Ja przez chwilkę sama. Rodzice już pojechali, mięsko się piecze, mąż w pracy Jakub śpi... No ale zaraz mąż wraca Jakub wstanie i szaleństw nie będzie końca.
Anaconda u nas Jakubcio tak samo, od razu ląduje w wózku i nigdy nie protestuje, no może gdy są długie kolejki przy kasach.
Joanna to niezłe święta wam się szykują...No ale mąż wieczór jeszcze będzie w wigilie z wami i pierwsze święto...wiem, ze to żadne pocieszenie. A ciuszki trzymaj...może faktycznie się jeszcze przydadzą ;-)
Joe może @ nie dojdzie :-):confused: Hehe do mnie w tygodniu ma zawitać :tak:

Chcę namówić dzisiaj męża gdzieś na kawke wyskoczyć, zobaczymy czy się uda...

Trzymaj ubranka, może jeszcze się przydadzą dla ciebie:tak::tak::tak:
Nie przydadzą sie bo ja nie mogę mieć więcej dzieci bo nawet jak chodziła w ciązy z Gabi to już ciąza była zagrożona Miałam 3 cięcia cesarskie i wczesniej operowane biodro także za duże ryzyko a tym bardziej że mam trójkę i wystarczy zajęć na najliższe 10 lat ;-)ale chętni odstąpie ubranka jak któras byłaby zainteresowana albo może znacie osoby w potrzebie :tak:Atra mąz musi wyjśc do pracy o 16 także nie będzie go czyli niebędxzie w tym roku kolacji wigilijnej tylko wigilijny obiad :-( smutno mi będzie bo mam swiadomośc że inni będą przebywac z najblizszymi :-(

czesc babeczki

ja wkoncu mam chwile czasu.Rano wstalysmy i pojechal;ysmy na trodel taki targ z ciuchami i innymi pierdolkami.zabralam kolezanke wiec po wrocilysmy do mnie na kawke.O 14 zabral ja maz ktory wracal z pracy wiec ja wzielam sie za robienie rolad Laura poszla spac wiec mogla robic sobie porzadek w kuchni.Lali wstala wiec zjedlismy wspolnie drugie danie
Potem kawusia no i przed chwila wrocilam ze stacji paliw zatankowalam do pelna wiec rano tylko w droge:rofl2:

Joe wspolczuje nocki :baffled:Rosolek ugotowalam wczoraj wiec dzis miala z glowy:tak:
Joanna faktycznie swieta nie za bardzo ehhh no ale co zrobic chociaz jeden dzien swiat bedziecie razem.Moja Laura nosi rozmiar 92 i wazy 12,4kg wiec tez jak na swoj wiek sporo:rofl2::tak:
Atra kawka byla??
Anaconda ja czesto oddaje ciuchy do pck mi sie nudza wiec moge komus oddac:tak:

reklama
Witam was:-)

Niedawno wróciłam od teściów z kawusi a teraz siedzimy sobie z mężusiem i odpoczywamy:tak:. Niby taki wypad samochodem 6 kilometrów, a zmęczeni jesteśmy jakbyśmy tonę węgla wrzucili :szok::-D.

Joanna, strasznie mi przykro z powodu nieobecności twojego m na wigilii. Trzymaj się dziewczyno. Jeszcze duuużo świąt wspólnych przed wami:tak::tak::tak:.

Atra, a @ musi dojść, powtarzam musi...:baffled: Inaczej mój świat przewróciłby się do góry nogami:-):rofl2:

Do góry