reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie:-D

Ja już pomyłam okna, ale za to mężuś skoczy mi do lasu po szyszki:tak:.

Za moment trzeba będzie skoczyć do kuchni i coś ugotować, dobrze, że wiem, co mniej więcej...:tak:

Atra, Klaudynka, macie rację z tymi chorobami. Jakaś epidemia?:crazy:

reklama
Joe co będziesz robiła z szyszkami... Ja może kupie srebrną i złotą farbę w sprayu...hmmm Podsunęłaś mi pomysł!!
Jakubcio jeszcze śpi... Ja czekam na konsultantkę...heh chce dostawę przed świętami..no może się uda :tak:

dzieci mają wirusowe zapalenie górnych dróg oddechowych w aptece zostało 75 zł(pożyczone zresztą ) dobrze ze Zuzia w sumie tylko inny ma syrop na suchy kaszel a resztę mają to samo Flavamed Hascosept cebion ibufen Musiałam sobie wszystko popisac na opakowaniach żeby coś nie pomylic co któremu dawac Także ferie mają dzieci dluższe o tydzień Martwie sie tylko o Wojtka czy da rade zaleglosci nadrobić z jego zapałem do nauki :dry:Zuzia da sobie rade bo jest zdolna i nie leniwa :tak: Obiadek zjedzony porządek u Gabi w szafce zrobiony worek ciuszków czeka do wydania drugie pranie sie pierze ide dac leki dzieciom Dobrze ze mogę na męża liczyc bo bym zwarjowala ;-)dziekuje wszystkim za slowa otuchy :-)

Joanna, na słowa otuchy zawsze możesz liczyć:tak:, i nie tylko... Szkoda, że nie mieszkasz gdzieś w pobliżu...:-D. Ucałuj dzieciaki:tak:. Najważniejsze, żeby byli zdrowi:tak::-D.

Atra, no właśnie szyszki chcę pomalować:-) na złoto. Mężusia wysłałam do sklepu po lampki. Założę je na dużego fikusa w sypialni. Będzie nastrój że hej...:happy::happy::happy:

witam
moi chlopcy poszli spac :-D
ja zaraz naszykuje sobie obiad :happy2:

Joanna - zdrowka dla dzieciaczkow :tak: a co do Swiat u mojej mamy jest tak samo w pierszy dzien Swiat mama idzie na 14 a w drugi tata :dry: a co do ubranek jak nie masz gdzie dac to zostaw sobie a moze jednak komus sie przydadza a jak tak nie chcesz ich w domku trzymac to oddaj je komus potrzebujacemu chyba ze mnie zostawisz w przyszlosci :-p ja te po Sewku tzrymam na wszelki wypadek jakby drugi mial byc znow chlopiec albo jak jakas znajoma czy ktos z rodziny bedzie sie spodziewal :-D no ale co do braku kasy zawsze tak jest ze jak sie kasy nie ma to dzieci choruja u ans tez tak jest tylko ze Sewcio jeszcze sie trzyma tfu tfu tfu...
Joe alex - doszla juz :confused: o wlasnie przypomnialas mi o rodzinnym musze je wypelnic i zaniesc :tak:
anaconda - jak widze te mamy w tych sklepach co ich dziciaczki rzucaja sie na podloge bo czegos kupic nie chca to normalnie padam - ja nie wiem jak mozna sobie tak dziecko wychowac :no: ja sie nie dam ;-)
klaudynka - to sama balowalas :confused: czemu mnie tam nie bylo ;-)
atra - zeby nam tak troche kaski wpadlo :-p

A tak swoja droga ciekawe co tam u: iwona.c28, iwoneczka, iwonka2006, heksa, bodzinka, -j-, aluska, sikoreczka79 ... :confused::baffled: dziewczyny co tam u Was :confused: napiszcie cosik :tak:

a ja mialam sobie szykowac obiadek a wpierniczam ciastka i ptasie mleczko - juz prawie cale zdjadlam :wściekła/y:

Witajcie popołudniowo...
My sobie siedzimy. Na spacerku byliśmy ale mroźno jak nie wiem. Mąż śpi...dzisiaj znowu nockę ma :/ Jakub wcina ciastka... A ja się snuję po domu...bo chciałoby się do męża zagadać...ale szkoda mi go...niech śpi.

reklama
Ale słodko dziewczyny narobiłyście na wątku! Ale poradziłam sobie zjadając połowę czekolady :happy2:
Moi mężczyźni śpią. Jeden przed praca a drugi-mały już na noc...
A ja chwilka tylko dla siebie....

Do góry