reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Joe ja się piszę na piernik!! Ale smaka mi narobiłaś!!

My po obiadku. Jakubek dalej śpi mąż wyszedł już do pracy.
Ja też już w tygodniu będę wprowadzała tą najmilszą świąteczną atmosferę...tylko mam nadzieję, choinka nam dojdzie :confused:

Kurcze, a ja jeszcze nie mam choinki. W poprzednich latach mieliśmy taką, która ledwo nadawała się do użytku a wyglądała jak stara miotła. Ale wiadomo jak to jest z młodym małżeństwem - nie od razu ma się wszystko:-D

W zeszłym roku ze względu na biegającego Tomaszka darowaliśmy sobie kupno choinki, no ale w tym roku przydałaby się i trzeba będzie jakąś kupić:tak:

My zawsze mieliśmy żywą...w zeszłym roku mąż przytachał i za szeroką i za wysoką...na dodatek sama w nocy się przewróciła :) Miałam dość...jeszcze Jakub wjeżdżał w nią chodzikiem i gryzł...nic go nie kuło! I postanowiliśmy kupić sztuczną, chociaż mąż miał opory hehe

Joe i z jednej strony ma racje..przy dziecku żywa choinka...ja się wypisałam z tego pomysłu. Ale powiem ci, że teraz gdzieś na straganach kupowane i szybciej oblatują i jakoś tak mało pachną.

Dziewczyny ja na szybko padlam poczytac
Obiadek juz na piecu Laura spi wiec musze podlogi pomyc bo jescze mnie czekaja jedne zakupy i swinka z rozna a potem prasowanko:/

Patrysia
to Ci chlopisko ale to juz tak jest kumple pewnie rodzin nie maja i ciagna:crazy: a z tym lozkiem dobrze zrobilas ja bym postapila tak samo:-D

Co do choinki w tamtym roku u mamay mielismy zywa sami ja kupilismy mamie nie byla zadowolona ale jak juz stala w swieta to mowila ze jest cudnie :))
A w tym roku u siostry nie wiem co bedzie :dry:

Anka, życzę smacznej świnki:-D.

Atra, co do zapachu choinek masz rację:dry:. Nawet jak kupię kilka gałązek świerku, to i tak nie pachną jak kiedyś, a może mi się zdaje:happy::baffled:

reklama
Do góry