reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
Ja dopiero teraz znalazłam chwilkę czasu:tak::tak::tak:
Co do mieszkań to faktycznie trudno tutaj, my też gnieździmy się w 32 m2, ale jak dla mnie lepsze to niż dom jednorodzinny z teściową:szok::szok::szok:
Maja ma małe przeziębienie ale walczymy z tym i może na niczym gorszym się nie skończy:baffled::baffled::baffled:

Anaconda zdrowka dla Majeczki:-)

My dzis wieczorem zamawiamy pizze i popijemy ja piwkiem:rofl2:
Laura zjadla deserek wiec pewnie na pizze tez sie zalapie a dzis Madagaskar leci na tvn:) Fajna bajka Pamietam jak tanczylam 20 lipca do piosenki a w nocy jechalam na porodowke:-D

kurcze siedze i czekam na meza a jego nie ma ... :oo:
jak co dzien w tym tygodniu wychod zilam jeszcze pod wieczor z maly i czekalismy na niego i byl kolo 19:30 a dzis czekalismy bylo po 19 az do 20 i go nie bylo :szok: wiec poszlis,my do domu
potem okapalam malego wypil mleko i teraz zasnal a jego dalej nie ma
telefon ma wylaczony - i nie wiem teraz co jest grane :baffled: chyba ze przyrabia :confused: rozne mysli chodza mi po glowie i te najgorsze :unsure::no2:
a moze siedzi u jakiegos kumpla :confused: nie to by mi zadzwonil od niego z kom... kurcze no nie wiem ... zla jestem troche ... :dry:

anaconda - dokladnie i ja wolalabym sie gniezdzic tak jak Ty niz mieszkac teraz z moja tesciowa :tak::dry: zdrowka dla Mai :tak:
anka - to pobalujesz chyba dzisiaj co :confused:

Witajcie.
Ja dzisiaj na nockę mam mężusia w domku, więc lecę do niego.
A wy tutaj nie produkujcie zbyt wiele, bo zaległości będe miała.
Miłego wieczoru dziewczyny!

Witajcie

Ja też tylko na momencik. Jakaś zmęczona jestem po dzisiejszym dniu. Dzieci miały swój gorszy dzień.

Patrysia, mam nadzieje, że wszystko jest już ok.

Anka, chyba za twoim przykładem jutro zafundujemy sobie pizzę z mężusiem jak nie pójdzie do pracy, bo samej jeść to żadna przyjemność:dry:.

Anaconda, my mieszkamy na 60m2, ale dom ma 100 lat, dlatego planujemy budowę. Jednak i tak jesteśmy zadowoleni, bo dom choć stary, to nasz i płacenie czynszu odpada:tak::tak:.

Atra, wykorzystaj dziś męża w wiadomym celu:-D:-D:-D:happy:.

Miłej i spokojnej nocy.

Aha, Anaconda, zdrówka dla małej dużo, dużo, dużo...:tak:

patrysia na pewno u niego wszystko ok tylko z kimś się zagadał, jak wróci to ci wytłumaczy:tak::tak::tak:
Moja śpi i ja już zmykam od kompa bo M ma jakiś film zapodać:tak::tak::tak:
Kolorowych snów i do jutra:yes::yes:

Rzeczywiście, przy pierwszym dziecku miałam więcej wolnego czasu i często poświęcałam go na sprzątanie.
Od kiedy urodził się drugi syn wolny czas zdarza się bardzo rzadko:wściekła/y:, a sprzątanie to już nie tylko oderwanie się od nudy, ale zwyczajna konieczność:happy::baffled:.

reklama
Do góry