reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mój maluszek jest grzeczny kiedy nie śpi, chyba że jest głodny lub śpiący to marudzi. W wolnych chwilach bawie sie z nim, siedze na forum lub sprzątam milion razy to samo...

Najgorsze jest to, że mieszkam u teściów i tu jest dużo do sprzątania, ale sprzątać po nich nie będe, więc tylko chodze i szukam jakichś rzeczy, które mąż zostawił itp.

Witajcie
Klaudynka
garnuszek na klocuszek u nas rewelacja :-) Zdaje egzamin:tak:

Ja dzisiaj miałam pobudkę... Ktoś mnie głaskał po ramieniu :tak::tak::tak::tak: Otwieram oczy :szok::szok::szok:A tam Jakub smaruje mnie Sudokremem, mało tego połowę opakowania ma wtarte we włosy :angry::angry::angry: Pięć razy myta głowa była...efekt marny, włosy tłuste jakby smalcem nasmarowane...no ale chociaż irokez się trzyma :-D
Potem mama pod prysznic...a Jakub pod kabiną patrzy na mnie i pokazuje co mam myć. No a jak szykuję się do wyjścia stoi pod kabiną z suszarka do włosów i krzyczy coś w rodzaju wrrrrrrrrrrrr żebym suszyła wlosy :-)
Minęła chwila i koleżanka s synkiem miesiąc młodszym zawitała na kawkę. Chłopcy się wybawili i właśnie jakub mi przysypia:tak: I wreszcie chwila relaksu!!

Oj ja tez dzuuuzo sprzatam ale nie dlatego ze sie nudze ale dlatego ze musze,a poza tym lubie miec wszystko na swoim miejscu:tak:Przy trojce dzieci jest to prawie nie mozliwe ale staram sie jek moge i na brak zajec nie narzekam:-D

Atra, uśmiałam się z twoich dzisiejszych przeżyć, a że sudokrem rzeczywiście ciężko schodzi, to współczuję:szok::szok::szok:.

Dużo piszecie o tej zabawce garnuszek na klocuszek. Zastanawiam się, czy młodszemu nie kupić to cudo.

Joe tu nie ma się co śmiać...chociaż i ja się uśmiałam :)
Garnuszek na klocuszek Jakub dostał od nas na roczek i jeszcze mu się nie znudził ;)

Joe nie masz sie nad czym zastanawiac napewno bedziesz zadowolona jak zobaczysz syna szlejacego z garnuszkiem:tak:

Atra sudokrem jest dobry ale ze na wlosy to nie wiedzialam:-D:-D Wspolczuje tego zmywania:baffled:

Laura w lozeczku obiadek na kuchence wiec jest chwila relaksu:-)

witam
dopiero teraz bo wczesniej poszlam z m na maly spacerek a przy okazji podprowadzic go do pracy, pozniej poszlam na male zakupy i do mamy. Teraz maly zansal a ja stroilam nasza malusia choineczke - zalozylam lampki, srebrne bombki, aniolka na czubek i dekoracyjne srebrno-biale sianko :-D ale fajnie swieci :tak:

jak tak czytam pocieszanie i wsparcie z Waszej strony to az mi sie plakac chce - dziekuje dziewczyny ze moge na Was liczyc i ze mam takie poparcie w Was ... :blink::tak:

joe alex - nie dziekuje zeby nie zapeszac ;-) i powodzenia na budowie :tak:
anka - wlasnie tesciowe a raczej tesciowa - co poradze - nic :dry: no a wiesz jak to z Panstwem ich to nie interesuje dalej jak za kawal swego ogona nie patrza :no:
klaudynka - no tak rozmawialysmy, jej by nawet i 100 ruzg nie pomoglo :no:
anaconda - no to mialas niezly dzionek ale pewnie spala dlugo :tak: dziekuje :tak: co do mieszkan mam nadzieje ze to sie zmieni choc teraz jak nie dasz w lape to nie dostaniesz chyba ze jakis spadek masz po kims... :tak:
atra - hehe to mials pobudke nie no Jakub udany jest normalnie smiechu warte hihih :-D ale mi humor poprawilas :-)

ja siedze i pije kawke :-p

reklama
Patrysia, pij kawkę, bo ciśnienie spada:-D:szok:.

U mnie młodszy zjadł ze 20 chrupek czekoladowych i wygląda jakby się z nocą całował.

Starszy siedzi przy swoim komputerze i coś pisze, a ja przy swoim i też piszę...:-D:happy:.
Czyli popołudnie jak zwykle...

Do góry