reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiecie co mam dola i to ogromnego :-(
rozwazalismy dzis opcje mieszkania - kiedy to wkoncu moglibysmy sie wyprowadzic od tesciow i wychodzi na to ze nie predko bo nie ma kasy a moj m tylko pracuje, ja Sewka nie zostawie a nawet jakbym chciala to nie mam z kim bo wszyscy pracuja :-( i moj m powiedzial ze dopiero jak pojde do pracy bo tak to nie ma szans a to bedzie jak maly bedzie mial 3 latka czyli za 2 lata jak posle go do przedszkola :-:)-:)-( jestem tak zdesperowana ze jutro wypelniam wniosek o mieszkanie i jade jutro zlozyc te wnioski bo ja tak dluzej nie moge :no: u tesciow mamy zero prywatnosci no przynajmniej ja - grzebie mi po torebkach oglada nasze rachunki :szok: co mnie denerwuje i mam ochote jej normalnie szczelic w pysk za to ze tak powiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

klaudynka tos se roboty narobila :tak: a nocniczek fajny :tak::tak::tak: wogole fajne prezenty no i poszalalas - bank okardlas :confused::baffled:;-)
atra - u my to mamy tyle rachunkow ze chyba bede musiala sie zapozyczyc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
joe alex - oj jak ja bym miala to tez bym sie podzielila ale jak narazie to bieda az w portfelu piszczy niesamowice pewnie slyszalyscie ;-)

nie no ja mam jakis do dupy wsadzic dzien ... odkad maz z pracy przyszedl i rozmawialismy na temat naszego gnaizdka - on tez bardzo chce ale nie ma jak :-:)no::wściekła/y:

Joe u nas nocnik jest "dosiadany" często co prawda w porach posiłkowych, bo moje dziecko uwielbia jeść z gołym tyłkiem na nocniku...czasem nawet nie chce zejść z niego. Ale wołać póki co woła jak już zrobi siusiu w pieluchę.
Patrysia nie zazdroszczę ci tej sytuacji i nawet nie wiem co napisać. Ciężko jest teraz z mieszkaniami, kredytami... Ja nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami, mialabym podobnie do ciebie...

Witam wszystkie mamy bedace w domu jak sobie radzicie z nuda?Ja jak maly spi szukam sobie jakis zajec bo niemoge usiedziec na miejscu

Dziewczyny, życzę dobrej nocy.

Patrysia, będę trzymała kciuki za was, o to, aby sie wam udało. Sama chciałabym iść do pracy, bo szkoda mi już tego mojego męża. Pracuje po kilkanaście godzin, a w przyszłym roku zaczynamy się budować.

W każdym razie Patrysia wysyłam ci aniołka stróża, no żeby chociaż z teściową się rozprawił:-).

reklama
czesc

Mialam dzis ciezki dzien padam na twarz ze zmeczenia ale nie moglam sobie odpuscic BB:-D
Pojechalismy dzis do Konsulatu i udalo nam sie zalatwic to co mielismy w palnie.Wrocilismy to zjedlismy obiadek Moj chory polozyl sie spac a ja z Laura pojechalam do kolezanki na kawusie.Wrocilam po 19 Laura spi od 20 wiec mialam czas dla siebie i przelezlam go przed tv:rofl2:

Posty przeczytalam
Jak jestemy przy nocnikach to ja sadzam laure zawsze rano jak wstanie i pieknie sika do nocniczka a nastepnie bije sobie brawo i daje mamie buziaka:) Po drzemce popoludniowej rowniez ja sadzam i jest efekt:)Niestety kupke woli w pampersa :-D

Patrysia co to za zwyczaje u tesciow a raczej ich brak:baffled:Nie dziwne ze wolisz u swojej rodzinki:tak:

Joe nie ma jak zabawki z melodyjka:-D

O rachunku za prad nawet nie wspomne:baffled::crazy: 200euro dpolaty:crazy::no::wściekła/y:

Do góry