reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Klaudynka, no to zaszalałaś z tymi prezentami.

Z mężem stwierdziliśmy, że w tym roku nie robimy sobie prezentów (chociaż wiem, że i tak ma dla mnie perfumy). A dzisiaj od teściowej dostałam śliczną bombkę, ręcznie zdobioną. Naprawdę super:tak:.
Szkoda, że nie mam maszynki do robienia pieniędzy, podrzuciłabym wam co nieco na święta:-D.

reklama
Jestem wieczorkiem.
Moi chłopcy śpią. Jeden już do rana, mam nadzieje a drugi zaraz będzie się budził do pracy.
Klaudynka świetne prezenty!
Joe no szkoda, że maszynki nie masz hehe

Joe Alex wiesz co troszke zaszalalam ale mysle sobie jak mam co dzien wydac jakies pieniadze na glupoty to kupie prezenty. Co miesiac sobie obiecuje ze cos kupie do domu lub cos takiego ale nigdy mi nie wychodzilo i pieniazki tez sie rozplynely:tak::tak::tak:wiec majac okazje i kase w kieszeni zrobilam zakupki i teraz juz mnie nie kusi na byle co wydac:-):-):-)Bo nawet juz nic nie mam;-)
No i mysle ze raczej praktyczne zakupy zrobilam:-D
A to nocnik...

Załączniki

• STA60001.jpg
    STA60001.jpg
    470,9 KB · Wyświetleń: 19
  • STA60002.jpg
    STA60002.jpg
    610,3 KB · Wyświetleń: 15
Jak bym miala taka maszynke to bym dopiero zaszalala:-D:-D:-D:-D
Maly w lozeczku ja nie mam sily, przez moje czatowanie i gotowanie mam piekarnik do skrobania!!!!!
Ja to zawsze mam co robic:confused::confused::confused::confused:

Klaudynka nocnik świetny. My mamy Disneya nocniczek, ale Jakubowi i tak podoba się najzwyklejszy z "kaką" u dziadków.
Dzisiaj przyszło nam rozliczenie za prą....o zgrozo...płatne jeszcze przed świętami buuuu

Klaudynka, nocnik super. Sama chciałabym taki mieć:-D. Oby tylko maluszkowi się spodobał...:dry:

Atra, co do rachunek za prąd, witaj w klubie niezadowolonych:baffled::baffled::baffled:. My już na szczęście zapłaciliśmy.
Chyba najgorsze, co może być, to te comiesięczne rachunki:rofl2:

Nam tez przyszedl podatek jakis na czerwono tez platne przed swietami :szok::szok::szok:
Ja tez nie chcialam za bardzo przesadzac z nocnikiem ten w miare zwykly jest tylko wyglada jak zolw nie gra ani nic...
Jak maly na nim siedzi to bije zolwia po glowie heheh sadysta jeden;-);-);-)
Ale schowam i dopiero pod choinke mu dam bedzie lepsza frajda mam nadzieje ze zapomni:confused::confused::confused::confused: to co widzial :tak::tak::tak:

NIE NIE kochana gorsze sa 3 miesieczne to juz wogole trzeba sie za kieszen trzymac:szok:
Skrobie piekarnik pryslo mi w oko... piecze... rekawiczek gumowych nie moge zdjac ....bardziej piecze ...nic nie wiedze...zlazly...i plukanie...potem jeszcze druciakiem sie skaleczylam ....dupa blada ja zawsze mam najgorsza robote:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Joe no nam energetyka dzisiaj prezent zrobiła :wściekła/y:
Klaudynka nasz nocnik też nie gra...chociaż miał grać. Jak Jakub zrobił siusiu to była cisza ale za to melodia ruszyła na sucho o trzeciej w nocy i od tamtej pory nocnik pozbawiony jest baterii:-D

reklama
Do góry