reklama
Klaudynka
Fanka BB :)
Helo Helo a ja kupilam pjezenty dzisiaj heheh:-):-):-)
Pozniej wkleje linki co mam dla malego I taty
Pozniej wkleje linki co mam dla malego I taty
maly jest marudny wiec na czestsze zaglodanie nie mialam czasu
u nas dzis cieplutko bylo wiec wzielam go na spacerek na dwor - slicznie chodzil za raczke :-)
a teraz spi
atra - ja rowniez witam :-)
klaudynka - czekamy ;-)
joe alex - to chyba bylam ja no wiesz za duzo go mialam
ja to dzis taka zmeczona jestem ze z mila checia dolaczylabym do malego tym bardziej ze wiem ze bedzie potem marudzenie i rece opadaja mi z sil
u nas dzis cieplutko bylo wiec wzielam go na spacerek na dwor - slicznie chodzil za raczke :-)
a teraz spi
atra - ja rowniez witam :-)
klaudynka - czekamy ;-)
joe alex - to chyba bylam ja no wiesz za duzo go mialam
ja to dzis taka zmeczona jestem ze z mila checia dolaczylabym do malego tym bardziej ze wiem ze bedzie potem marudzenie i rece opadaja mi z sil
postaram sie nadrobic to z czym zalegalam :-)
anka - moj m tez mowi ze lepiej wygladam bez makijazu - pelen natural ale ja sie nie widze no na szczescie rodzinke mam kolo siebie wiec z tego ogromnie sie ciesze a na Wigilie idziemy do moich rodzicow zreszta tam bardziej wole spedzac Swieta niz u tesciow bo u mnie sa jakies zasady np. nie odchodzi sie od stolu - wszystko szykuje sie przedzej zeby potem nie zapomniec i mamy specjalna modlitwe a u tescow tego nie ma - jak pierwszy raz spedzilam u nich Swieta to myslalam kurcze gdzie ja jestem ze taki balagan zero zorganizowania i wogole - ja sama zaczelam moja modlitwe rodzinna a oni sluchali ...
joe alex - no wlansie kasa to jest problem tym bardziej ze w tym miesiacu troche slabo bylo bo podostawali barborki wczesniej i teraz tyle co na rachunki - nawet braknie :-(
klaudynka - co do make up to tak jak i ja i co mowi juz mama ??
widze wogole ze mowa byla o elektryku - no no dziewczyny nie ladnie heh ale wiecie co moja mama ostatnio mala na pokazie takie mlode zbudowane i przystojne ciacho jak stwierdzila a mnie tam n ie bylo
hheheh a reszte sobie poczytam ;-)
anka - moj m tez mowi ze lepiej wygladam bez makijazu - pelen natural ale ja sie nie widze no na szczescie rodzinke mam kolo siebie wiec z tego ogromnie sie ciesze a na Wigilie idziemy do moich rodzicow zreszta tam bardziej wole spedzac Swieta niz u tesciow bo u mnie sa jakies zasady np. nie odchodzi sie od stolu - wszystko szykuje sie przedzej zeby potem nie zapomniec i mamy specjalna modlitwe a u tescow tego nie ma - jak pierwszy raz spedzilam u nich Swieta to myslalam kurcze gdzie ja jestem ze taki balagan zero zorganizowania i wogole - ja sama zaczelam moja modlitwe rodzinna a oni sluchali ...
joe alex - no wlansie kasa to jest problem tym bardziej ze w tym miesiacu troche slabo bylo bo podostawali barborki wczesniej i teraz tyle co na rachunki - nawet braknie :-(
klaudynka - co do make up to tak jak i ja i co mowi juz mama ??
widze wogole ze mowa byla o elektryku - no no dziewczyny nie ladnie heh ale wiecie co moja mama ostatnio mala na pokazie takie mlode zbudowane i przystojne ciacho jak stwierdzila a mnie tam n ie bylo
hheheh a reszte sobie poczytam ;-)
Klaudynka
Dla Leoska mam:
Image(s) for Fisher Price Laugh & Learn Cd Player - Tesco.Direct
Image(s) for Tesco Activity Walker - Tesco.Direct
i nocnik zolw ale nie moge go w necie znalesc:-):-):-):-)
A to dla taty:
Image(s) for Babyliss 7850U For Men I-Trim - Tesco.Direct
Image(s) for Fisher Price Laugh & Learn Cd Player - Tesco.Direct
Image(s) for Tesco Activity Walker - Tesco.Direct
i nocnik zolw ale nie moge go w necie znalesc:-):-):-):-)
A to dla taty:
Image(s) for Babyliss 7850U For Men I-Trim - Tesco.Direct
Klaudynka
a mama sobie kosmetyki do makijarzu kupile heheh bo promocja byla
Klaudynka
mowi baba a czasem jakby mama zalezy jak sie rozpedzi...mam tesciowa wiec posiedze z nia chwile;-);-);-)
reklama
Klaudynka
a jeszcze kupilam Leosiowi buciki i worek do spania ale to nie pod choinke;-);-)
I jestem gola jak swiety turecki!!!!
ale zadowolona teraz trzeba czekac wyplata po Nowym Roku:-):-):-)
I jestem gola jak swiety turecki!!!!
ale zadowolona teraz trzeba czekac wyplata po Nowym Roku:-):-):-)
Podziel się: