reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A taka myszka :) sama ze sobą gadać nie lubię hehe
To dawaj pranie do mnie...Ja dzisiaj opróżniłam kosz na bieliznę! Został jeden sweter ale w raczkach wieczorem go przepiorę i koniec dno widać :)

reklama
maly jest marudny wiec na czestsze zaglodanie nie mialam czasu
u nas dzis cieplutko bylo wiec wzielam go na spacerek na dwor - slicznie chodzil za raczke :-)
a teraz spi :-D

atra - ja rowniez witam :-)
klaudynka - czekamy ;-)
joe alex - to chyba bylam ja :sorry: no wiesz za duzo go mialam :-p

ja to dzis taka zmeczona jestem ze z mila checia dolaczylabym do malego tym bardziej ze wiem ze bedzie potem marudzenie i rece opadaja mi z sil :dry::wściekła/y:

postaram sie nadrobic to z czym zalegalam :-)

anka - moj m tez mowi ze lepiej wygladam bez makijazu - pelen natural ale ja sie nie widze :-D no na szczescie rodzinke mam kolo siebie wiec z tego ogromnie sie ciesze a na Wigilie idziemy do moich rodzicow zreszta tam bardziej wole spedzac Swieta niz u tesciow bo u mnie sa jakies zasady np. nie odchodzi sie od stolu - wszystko szykuje sie przedzej zeby potem nie zapomniec i mamy specjalna modlitwe a u tescow tego nie ma - jak pierwszy raz spedzilam u nich Swieta to myslalam kurcze gdzie ja jestem ze taki balagan zero zorganizowania i wogole - ja sama zaczelam moja modlitwe rodzinna a oni sluchali ... :dry:
joe alex - no wlansie kasa to jest problem tym bardziej ze w tym miesiacu troche slabo bylo bo podostawali barborki wczesniej i teraz tyle co na rachunki - nawet braknie :-(
klaudynka - co do make up to tak jak i ja :-D i co mowi juz mama ??

widze wogole ze mowa byla o elektryku - no no dziewczyny nie ladnie heh ale wiecie co moja mama ostatnio mala na pokazie takie mlode zbudowane i przystojne ciacho jak stwierdzila a mnie tam n ie bylo :dry:
hheheh a reszte sobie poczytam :zawstydzona/y::-p;-)

reklama
a jeszcze kupilam Leosiowi buciki i worek do spania ale to nie pod choinke;-);-)
I jestem gola jak swiety turecki!!!!

ale zadowolona teraz trzeba czekac wyplata po Nowym Roku:-):-):-)

Do góry