reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anaconda, mam nadzieję, że to nic poważnego. Moi chłopcy mają niesamowity katar, ciągle im z nosa leci, więc doskonale cię rozumiem.

Jak widzę, pogoda u was różna, od deszczu po śnieg i mrozik:-D. A ja tak chciałabym śnieg na święta:wściekła/y:, ale jak znam życie, nic z tego nie będzie.

Poza tym muszę dziś kupić jakiś dobry środek do mycia, bo starszy wymalował mi szafki w kuchni kredką świecową, markerem i kolorowymi długopisami:szok:. To co miał w pudełeczku to wykorzystał...:baffled:

Anka, masz rację. Dobrze, że oszczędził ściany. Ale gdyby wdał się w mojego męża... Mój mąż jak był mały to dopiero był łobuz. Na świeżo pomalowanej ścianie wymalował płotek, kotka, słoneczko i inne takie...:-D.

Zważywszy na geny (odziedziczone po ojcu:tak:) muszę Tomaszkowi na razie schować kredki, flamastry i długopisy:tak:. Przynajmniej do świąt...:happy:

helo
wczoraj mnie nie bylo wiec dzis to nadrobie :-)
maly ze mna siedzi jeszcze jest spokojnie wiecm oge pisac - tak na szybko :-p

heh ale tak czytam czytam i duzo szkryfnelyscie chyba nie dam rady odpisac... :zawstydzona/y:
ale od dzis pewnie bede na biezaco ;-)

milego dzionka zycze :-D

Joe synek malarz się szykuje, jak widać w tatusia się wdał. Mi Jakubcio ładnie w malowance maluje chociaż u dziadków na świeżo wymalowanej ścianie porobił łapki, bo akurat jadł paróweczkę...miał ją w rączce to i łapka tłusta :tak:
Patrysia witaj!

Mąz w pracy, Jakub mi zasypia...za chwile będzie pelen relaks :-)

Joe ja jestem...tylko cicho, bo jak nikt się nie odzywa. Z obiadkiem czekam aż Jakubek się obudzi. Póki co pomyłam podłogi i wstawiłam pranie.

reklama
Atra, no ładnie :-). Taka cicha myszka z ciebie:-D A co do prania, to nawet mi nie mów. Rano zastanawiam się, czy ktoś mi nie podrzucił swojego, bo tyle tego jest:szok:

Do góry