reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziendobry.
Co do podrozy to u nas 500km to norma nawet i dla malego.Jak jezdzimy do Klodzka to wlasnie tyle mamy kiedys jezdzilismy co miesiac albo co 6 tyg. i to tylko na weeckend i bylo cacy.Niecale 6 godzin drogi i juz u babci.Na wakacje jechalismy na mazury.Mielismy jeden dzien przerwy pomiedzy dojechaniem do Pl a reszta drogi.Jechalismy w sumie z 3 dzieci w zblizonym wieku i maluchy wytrzymaly dlugo az sie sami dziwilismy.A z Klodzka to bylo jakies 700km no ale jechalismy noca.

reklama
Witam z rana:-):-):-)

Patrysia Laura pierwsza podroz odbyla jak miala niecale 2mc i bylo to 1100km tez spala cala droge kolejna obdyla sie w te sama strone jak miala 5mc rozniez spala i tylko na jedzonko sie budzila.Teraz im starsza juz sie nudzi takimi podrozami a jak jade sama z dzieckiem np 2h samochodem to nie moge sie nia zajmowac a ona nie chce spac i sie nudzi a ja wymyslam wiec dzis dalam jej w drodze powrotnej lizaka i bylo spokojnie a ja moglam sie skupic na drodze bo ruch byl niesamowity.

Klaudynka gratulujemy zabka:tak:

Joanna czytalam to wczoraj jakas szjbnieta ja to bym ja rekami udusila!!

My wrocilysmy do domku o 19 Laura zjadla kaszke wykapalam ja i zasnela o 20 :) Jutro mamy szczepienie wiec z rana sie nie zamelduja ale wieczorkiem napewno:tak:

Foty na nk extra!!!

Wszystkim dobrej nocki:tak:

Moja Maja od małego była świetnym podróżnikiem, nigdy nie narzekała i przeważnie zawsze spała, jeździliśmy tak co m-c 200km w jedną stronę i nigdy nie było problemu, podobno małe dzieci lubią jeździć bo to je uspokaja (myślę tu o takich maluszkach do roku)

Patrysia jak sie nazywal ten horror co ostatnio ogladalas szukam w postach ale nie moge sie dokopac podaj tytul i napisz jeszcze raz o czym to:-)
Ja mam jakas faze na sciaganie filmow i to horrorow szczegolnie:tak:
no ale co 1,5 roku ich nie ogladalam od poczatku ciazy do teraz no i mam cisnienie na dobrze filmy grozy heheh
Pozdrawiam:-D:-D:-D

Ja kiedyś uwielbiałam horrory i się bać a po urodzeniu Mai to jakieś strachajło się ze mnie zrobiło bo po prostu nie mogę horroru obejrzeć bo potem mi w głowie siedzi i się potwornie boję
U nas pogoda do d.. - szaro buro i zaraz zacznie padać:-:)-:)-(
A do tego znowu znajoma namówiła mnie na głodówkę i ponoć przez cały dzień mam nic nie jeść. Zobaczymy czy tym razem wytrzymam

no to w takim badz razie tojaj musze sie poprawic :zawstydzona/y: bo wszystkie dzieciaczki Wasze to takie podrozniki :tak: moj to nie za bardzo bo nie mamy dokad jechac :sorry:
ale fajnie ze tak dluga wytrzymuja pelen podziw :tak:;-)
anaconda - glodowka znowu:baffled: Ty sie wykonczysz predzej :-p
vici - :-)

Teraz bylam sama w Klodzku ale w tamta strone jechalam z mama i bylo oki,niestety wracalam juz sama z malym i troche sie balam.Mamy navi w aucie i mielismy tez radio z dvd ale nie dzialalo wiec pojechalam do elektryka samochodowego podlaczyl i powrot byl jak bajka :yes: Na szczescie mam malego kinomaniaka i jak zaczol marudzoc zalaczylam madagaskar i byl spokoj heheh

Dziendoberek:-)
Dzieki Patrysia zaraz bede zasysac jak znasz jeszcze jakies dobre podrzuc tylul ...jak to taka masakra to musze czekac na mojego bo sama jajko zniose jak to bede ogladala heheh

Juz zupke malemu gotuje wstalismy o 8, maly zjadl 200 mleka:szok:dobrze dobrze udalao sie :-)

klaudynka - no to fajnie fajnie duzo wypil :szok: a "sierociniec" - chyba :zawstydzona/y: ogladalas?? Moj m zna tytuly wiec jak wstanie to Ci napisze. a to co dalam wczesniej to jest totalna masakra - tam robia wszystko na zywca ... auccccccccccc :no::no::no::no::no:

Anakonda ja tez sie boje po horrorach i potem w nocy mi sie przypominaja najgorsze sceny ale i tak lubie je ogladac jakies 1,5 roku nie ogladalam nic takeigo bo w ciazy to nic krwawego nie moglam zniesc moze to wplyw dzidzi heheh
Ale kiedys to non stop je ogladalam:tak:
Nawet z kolezanka krecilysmy kamerka takie filmy heheh :-D:-D:-D:-D:-D
jeden z tytulow to "zatraceni w przeznaczeniu" buhahahah:-p

Ja tez sie ciesze bo dac mu mleko to koszmar!!!
Sciagam wlasnie twoj film, zobacze co to i wlacze jak moj bedzie mial ochote ja i tak jak sie zrrzna zaslaniam oczy jak widze ze to dla mnie za duzo ;-);-);-);-);-)

reklama
Do góry