reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moj maly wlasnie jest usypiany przez m :-) bo tak raz dziennie te spanie to nie fajne jest on potem marudny ze az strach choc i tak dzisiaj jakis taki nie do zycia jest chyba znow tez zeby - moze wkoncu mu wyjda :confused2: bo juz normalnie to jest dla mnie jakies nie normalne zeby on mial 10 m-cy i ani jednego zebolka :no:

aha dziewczyny - fajne zdjecia macie na nk :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Patrysia im pozniej wychodza tym lepiej bo zdrowsze podobno :yes:Kuzynki dziecko mialo prawie 14 miesiecy jak wyszedl pierwszy zabek a potem polecialo hurtowo.Wyjda w koncu nie ma sie co martwic.Rozkoszuj sie tym bezzebnym usmiechem poki mozesz :yes:

Patrysia Ty to masz tyyyyyyle zdjec na naszej klasie ze chyba z godzine ogladalam nakarmila w miedzyczasie malego i pieluszke zmieniela i caly czas ogladalam:):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Tak pozatym sliczne malenstwo takie pomocne nawet mamie odkurzac pomaga:-p

vici - wiem wiem ze sa zdrowsze ale ja juz bym tak chciaa zobaczyc jak to jest widziec synka z zabkami :tak::-) kiedys napewno beda ale kiedy hmmmmm :confused2:
klaudynka - hehe bo ja czasem nie ma co robic i wrzucam hihih ale musialabym chyba cos pokasowac :tak::-D

Agatko BB kupe lat :tak::tak::tak: Kochana.... ale super, ze jestes w ciazy:tak::tak: ogromniaste gratulacje!

Cześc Sewcia :-) dziekuje bardzo za grtaki

Gratulacje zafasolkowania:tak::tak::tak::tak:

hej
Agatka_BB - no to gratulacje tej malej fasolki :tak: i witam :-D

dziekuje

Witajcie dziewczyny:-)

Patrysia, Anaconda, to dzisiaj zaszalałyście ze snem. Pozazdrościć luksusu:-D.
U mnie dzieciaczki obudziły się o 6.30 no i był koniec spania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Na dodatek maluszek jadł jogurt i kichnął a cała zawartość buzi znalazła się na monitorze. :eek:. Miałam sporo sprzątania a Piotruś ubaw po pachy.:confused2::laugh2::laugh2::laugh2:.

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: sama mam tez ubaw po pachy jak mojemu sie tak zdarzy:-D:-D Kiedys sie tak zdarzylo mojej siostrze jak juz dorosla byla tyle ze wszystko wyladowalo na mnie :confused2::baffled::-D:-D:-D:-D

witam :-) u nas dziś pobudka o 7 teraz dzieci w szkole mąz poszedl po obiadek ;-) a ja dziś mam jazdę o 14 ale wzięlam tylko dzis godzinkę bo mąz na nocke do pracy Ja jeszcze nie jadlam śniadania bo cos mnie brzuszek bolal bo wczoraj upieklam chlebek z cebulką i troszku za duzo mi sie zjadlo wieczorem :zawstydzona/y: a wogole to okazuje sie że ja malo rzeczy mogę jeść ,pralka pierze Gabi w łóżeczku poleguje może usnie Miłego dnia kobietki :-D

Podziel sie tym chlebkiem...:sorry:

Patrysia im pozniej wychodza tym lepiej bo zdrowsze podobno :yes:Kuzynki dziecko mialo prawie 14 miesiecy jak wyszedl pierwszy zabek a potem polecialo hurtowo.Wyjda w koncu nie ma sie co martwic.Rozkoszuj sie tym bezzebnym usmiechem poki mozesz :yes:

Tez tak slyszalam

Ja własnie wrocilam z pracy, przemarznieta jestem, mało owocny dzien dzisiaj mialam, no ale coz czasem tak bywa;-)
Zaraz obiadek zjem dzisiaj golabki mam jeszcze od wczoraj:-p
Mamusia do nas dzisiaj przyjedzie kolo 16 wiec sie nudzic nie bede;-)

reklama
Do góry