reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Ale za to mezowie byli by zadowoleni
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witam.
Joanna słyszałam o tej "kobiecie" w zeszłym roku i w głowie mi się nie mieści, jak można wyjąć dziecko z wózka i rzucić nim o ziemię.
Co do horrorów to ja tez lubię je oglądać,ale najchętniej jak M jest w domu - co by mieć się do kogo później przytulić;-)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.:-)
Joanna słyszałam o tej "kobiecie" w zeszłym roku i w głowie mi się nie mieści, jak można wyjąć dziecko z wózka i rzucić nim o ziemię.
Co do horrorów to ja tez lubię je oglądać,ale najchętniej jak M jest w domu - co by mieć się do kogo później przytulić;-)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.:-)
Joanna73
uzależniona od BB
Witam :-( smutno mi mam problemy z najstarszym synem nie czyta lektur i przez to nie odrobił zadania z lekturą związanego,zawsze jest na nie, obiadów w szkole nie je w domu też z siostrą nie chce chodzić do szkoły jak mają na jedną godzinę na basen dziś nie pojechał z klasą już nie wiem co mam z nim robić prośby i rozmowy kary nie pomagają ja już nie mam siły do niego za oknem szro buro i mnie bierze jakaś deprecha :-( przecież nie będe bić chłopaka prawie 10letniego bicie to żadne wychowanie oj jak mi smutno i przykro że nie umiem sobie z synem poradzić chcę go wychować na dobrego czlowieka a nie na łobuza :-----(
anka26_x_07
Mama Laury :)
czesc
Laura spi a ja zdazylam pomyc dzwi w domu biore sie za swiateczne sprzatanie
Bylysmy na szczepieniu i nie bylo najgorzej Laura jak zobaczyla lekarza odrazu sie do nie przytulila
Waga pokazala 12,3kg przez 2mc przybrala kilogram:-)
Kolejne szczepienie mamy nie konieczne na zapalenie opon mozgowych ale ja wole zaszczepic wiec termin mamy na 28 stycznia
Klaudynka chyba nie pojecie Gratulujemy 200ml mleczka
Vici popieram moze wymysla kuchenke z wbydowanym laptopem
Patrysia my jezdzimy do Polski na noc ale moj jak ja jade nie pozwala mi jezdzic w nocy bo sie boi ze zasne za kierownica a w nocy Laura spi do rana i nie musiala bym sie martwic ze marudzi ze trzeba dac jesc.....
a filmy grozy uwielbiam!!!!
Laura spi a ja zdazylam pomyc dzwi w domu biore sie za swiateczne sprzatanie
Bylysmy na szczepieniu i nie bylo najgorzej Laura jak zobaczyla lekarza odrazu sie do nie przytulila
Waga pokazala 12,3kg przez 2mc przybrala kilogram:-)
Kolejne szczepienie mamy nie konieczne na zapalenie opon mozgowych ale ja wole zaszczepic wiec termin mamy na 28 stycznia
Klaudynka chyba nie pojecie Gratulujemy 200ml mleczka
Vici popieram moze wymysla kuchenke z wbydowanym laptopem
Patrysia my jezdzimy do Polski na noc ale moj jak ja jade nie pozwala mi jezdzic w nocy bo sie boi ze zasne za kierownica a w nocy Laura spi do rana i nie musiala bym sie martwic ze marudzi ze trzeba dac jesc.....
a filmy grozy uwielbiam!!!!
Klaudynka
Fanka BB :)
Tak sie dzisiaj zastanawiam co ja mam malemu kupic pod choinke??
Dziewczyny jak myslicie bedzie mial 7 i pol miesiaca co moge mu sprezentowac??:-):-):-):-) Zeby mu sie podobalo no i przydatne bylo nie takie cos co w kat rzuci i po zabawie hehhe
Dziewczyny jak myslicie bedzie mial 7 i pol miesiaca co moge mu sprezentowac??:-):-):-):-) Zeby mu sie podobalo no i przydatne bylo nie takie cos co w kat rzuci i po zabawie hehhe
Klaudynka
Fanka BB :)
Ja to ta babe bym nalala jak by mi cos takiego z dzidzia zrobila, dzieciatko w szpitalu przez nia bylo. Znalazla bym ja w ciemnej alejce tak bym jej nawalila zeby nie wiedziala jak sie nazywa!!!Jakas patologia totalna!!!
Ania31
Mamy lutowe'08
Witam sie
Klaudynka ja mam ten sam problem tylko dla 10 miesiecznego nie mam pojecia co mu kupic uwielbia kółka wiec na mikołajki dostanie samochód z klockami a pod choinke nie mam zielonego pojecia. Myśle czy nie jakąś bujaczke albo konika na boegunach ale sama nie wiem
Klaudynka ja mam ten sam problem tylko dla 10 miesiecznego nie mam pojecia co mu kupic uwielbia kółka wiec na mikołajki dostanie samochód z klockami a pod choinke nie mam zielonego pojecia. Myśle czy nie jakąś bujaczke albo konika na boegunach ale sama nie wiem
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Na prezent proponuję garnuszek na klocuszek, chyba wszystkie dzieci go uwielbiają
Moja Maja śpi więc mam chwilkę, a co do głodówki to jak zaraz czegoś nie zjem to szału dostanę
Moja Maja śpi więc mam chwilkę, a co do głodówki to jak zaraz czegoś nie zjem to szału dostanę
Podziel się: