Ostatnia edycja:
reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Cześć dziewczyny.
Klaudynka, ty kobieto to jestes horroromaniaczka.Podziwiam, bo ja nie znoszę takich filmów.
Jak się okazuje, Patrysia też.
Klaudynka, gratulacje z okazji takiej duuuużej ilości wypitego mleczka przez twoją dzidzię!.
A co do horrorów, to szkoda, że nie widziałyście zawartości pieluszki mojego maluszka. To dopiero horror
Pozdrawiam serdecznie.
Klaudynka, ty kobieto to jestes horroromaniaczka.Podziwiam, bo ja nie znoszę takich filmów.
Jak się okazuje, Patrysia też.
Klaudynka, gratulacje z okazji takiej duuuużej ilości wypitego mleczka przez twoją dzidzię!.
A co do horrorów, to szkoda, że nie widziałyście zawartości pieluszki mojego maluszka. To dopiero horror
Pozdrawiam serdecznie.
Klaudynka
Fanka BB :)
Joe Alex ja tez mam takie pieluszkowe horrory codziennie:-)
Ty jak oni ta babke na pol przedzielili ????ja pitole
Ty jak oni ta babke na pol przedzielili ????ja pitole
joe alex - ja horrory lubie ale takie jak "august underground.." to nie .... nie umiem na to patrzec jak to ogladalam to snily mi sie potem jakies glupoty a na drugidzien zasnac nie umialam bo mialam wrazenie ze ktos sie czai pod blokiem zeby an szabic...
Agatka_BB
IX Lachon BB
Agatka napisz co tam u ciebie,no i suwaczek niedlugo bedzie :-) Moje gratki chyba uciekly wiec jeszcze raz ogromne gratki :-)
Mezus juz w domku po kursie a synus ze szczescia co chwile go wola do wc heheh i ja mam wolne ;-)
Vici u mnie nic ciekawego jak narazie ;-) o mojej fasolce nic konkretnego jeszcze nie wiem do gin ide drugiego, Igor chodzi do przedszkola a ja stram sie pracowac w miare mozliwosci, dzis i jutro zrobilam sobie wolne;-) Dziekuje bardzo za gratulacje
co to się dzieje Kielce: Rzuciła dzieckiem jak szmacianą lalką
udusiła bym ta dziewczyne golymi rekami jak mozna cos takiego zrobic
Pozdrawiam serdecznie.
Ja nie znosze horrorow, mam taka slaba psychike ze zaraz wszedzie wszytsko widze, slysze, czuje itd czasem nawet zaslaniam oczy na jakis thriller'ach jak nie moge napiecia wytrzymac albo jakiejs sceny m sie ze mnie smieje ze ja to moge ogladac filmy tylko z trojkacikiem 12 bo 16 to juz za ciezki gatunek
Ja dzis zrobilam sobie labe od pracy i jutro tez nie pojde a co.... kto mi kaze;-)
klaudynka - nie wiem masakra hihi
Agatka BB - heh nie przejmuj sie jam ogladam ale potem tez jestem taka czujna ze spac nie moge a teraz m robi na nocke wiec nocki sama zwariujesz od tego wolnego a co masz jakies plany
Agatka BB - heh nie przejmuj sie jam ogladam ale potem tez jestem taka czujna ze spac nie moge a teraz m robi na nocke wiec nocki sama zwariujesz od tego wolnego a co masz jakies plany
Klaudynka
Film mi sie nie sciaga cos sie popsulo moze on za straszny i moj komp go nie chce widziec heheh
Klaudynka
Ja tu gadu gadu, a tu mi sie malego zupka przypalila
I teraz mam garnek do skrobania !!! Na szczescie tylko przy dnie sie zjaralo wiec uratowalam obiadzik malego;-);-);-)
I teraz mam garnek do skrobania !!! Na szczescie tylko przy dnie sie zjaralo wiec uratowalam obiadzik malego;-);-);-)
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Klaudynka i dlatego powtarzam,ze komp powinien byc w kuchni przy kuchence
Podziel się: