reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziendoberek.Ja juz po sniadanku,zakupach i spacerze.Pruszy u nas snieg i jest slicznie.
Ania to dzien napiety ci sie szykuje widze.
Patrysia Anaconda sen super,nieraz i mi by sie tak przydalo pospac.

reklama
witam :-) u nas dziś pobudka o 7 teraz dzieci w szkole mąz poszedl po obiadek ;-) a ja dziś mam jazdę o 14 ale wzięlam tylko dzis godzinkę bo mąz na nocke do pracy Ja jeszcze nie jadlam śniadania bo cos mnie brzuszek bolal bo wczoraj upieklam chlebek z cebulką i troszku za duzo mi sie zjadlo wieczorem :zawstydzona/y: a wogole to okazuje sie że ja malo rzeczy mogę jeść ,pralka pierze Gabi w łóżeczku poleguje może usnie Miłego dnia kobietki :-D

Dziendobry my pospalismy do 9 :-)

I mamy niespodzianke 4 zabek przebil sie przez dziasla heheheh

Wiec mama msi suwaczek zmienic ale cos jej nie wychodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pozdrawiam dziewczeta:-D:-D:-D

Anka jako że korzystamy z pomocy MOPS mamy abonament do baru i tam mają zawsze świeże obiady i nieraz przynosi a najczęsciej to bierzemy dla dzieci soki i jogurty i serki rożnego kalibru bo u nas jedzą dzieci i bardzo szybko znikają :tak:a dla Gabi mam zawsze ugotowane świeże w domu :tak:

hej
chyba sobie pochwalilam synka ze byl spokojny bo potem taka maruda mi sie z niego zrobila ze masakra... :wściekła/y:
ale teraz na szczescie spi :tak:
klaudynka - no to gratki na 4 zabek a u nas dalej nic :no::wściekła/y:
Joanna - no to powodzenia na jazdach i oby zadne auta Ci sie nie pchaly ;-)
anka - maly jak mial bodajze 6 miesciecy to jechalismy na mini wakacje az 500 km od domku i jakos przezyl 7 godz jazdy ae bail sie i spal bawil sie i spal i tak w kolko no i jeszcze jadl :-D a zdjecia sa na nk :laugh2: a dzis to masz urwanie glowy :tak:
joe alex, vici - no troche pospalismy :-)

reklama
Dzień dobry.

Widzę,ze niektórym mamom to sie powodzi - mogą się wyspac, mnie to niestety nie jest dane codziennie koło 6 -6.30 pobudka:baffled:.

Patrysia śliczny ten twój Sewcio:tak:

Joanna powodzenia dziś na jeździe:tak:

Klaudynka gratulujemy ząbka:tak:

Do góry