reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
maly dzis spal tylko od 10 i to przez 40 min teraz juz byl taki marudny i zasypial na siedzaca ja patrze a glowa leci mu do przou i on zas pozycja siedzaca i glowa leci - hehe smiesznie to wygladalo - ale nie spac od tej 11 to masakra.... :sorry2: teraz pije mleko ale pewnie go nie dopije bo przy nim zasnie
mam nadzieje ze nocka bedzie lepsza i ze obudzi sie dopiero rano :-) hihih
a to Sewcio na 10 m-cy

witam
uuuuuuuuu to ja dzis pierwsza :baffled::-)
u nas nocka bardzo ladna Sewcio obudzil mi sie o 2:45 potem 6:45 i spalismy do 8 :-D wiec jestem wyspana
Teraz pije sobie kawke a maly bawi sie zabawkami :tak: siedzimy w drugim pokoju bo m spi po nocce :-)
u nas troche sniegu ale widac ze jest mroznie brrrrrrrrrr :eek:
maly rozrabiaka juz mi rozrabia ale jest spokojny dzisiaj .... moze dlatego ze sie wyspal :happy:

Również witam
U nas też zimno, na termometrze 0st.C. Do tego teściowa dzisiaj przyjeżdża dzisiaj więc trzeba chatę sprzątnąć co by nie myślała że w bałaganie mieszkamy:-):-):-)
Ja też dzisiaj wyspana bo spałyśmy do godz.9:tak::tak::tak:

Witajcie dziewczyny:-)

Patrysia, Anaconda, to dzisiaj zaszalałyście ze snem. Pozazdrościć luksusu:-D.
U mnie dzieciaczki obudziły się o 6.30 no i był koniec spania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Na dodatek maluszek jadł jogurt i kichnął a cała zawartość buzi znalazła się na monitorze. :eek:. Miałam sporo sprzątania a Piotruś ubaw po pachy.:confused2::laugh2::laugh2::laugh2:.

Anaconda, miłej wizyty teściowej. Masz "wizytację".
A co do sprzątania to mnie też czasem wstyd, bo ktos przyjeżdża, a u nas za przeproszeniem burdel na kółkach. Wszędzie walają się zabawki dzieci, moje książki leżą gdzie popadnie a na desce do prasowania sporo ciuszków.
Ale wyszłam z założenia, że dom to nie sterylizatornia...:tak: i żyją w nim prawdziwi ludzie.

Pozdrawiam serdecznie.

Anka, wysłałam ci zaproszenie na nk.

reklama
WITAM
u nas pobudka o 7:30 ale przelezalam do 9:eek:
Laura juz szaleje w zabawkach a mamusia w pizamce po domku pomyka:-D Wlosy umyte bo dzis mam taki zawalony dzien sze szok

Do poludnia musze mieszkano ogarnac i ugotowac obiadek Moj chyba dzis do Polski jedzie a ja musze o 14:30 wyjechac po jego brata i zawiesc go na lotnisko do Koloni Na 17 umowilam sie z kolezanka wiec nie wiem o ktorej wroce szkoda mi tylko Laury bo od 14:30 do 17 w samochodzie:baffled:

Dzieki za namiery i zaproszenie na NK

ide laurze zrobic drugie sniadanko :)

Do góry