reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka, serdeczne gratulacje z okazji fasolki. Fajnie mieć takie małe serduszko pod swoim sercem. Rośnij zdrowo i bezpiecznie w brzuszku u mamusi chłopczyku lub dziewczynko (a może oba dzieciątka na raz???:-D).

reklama
Witam was kochane, już za niedługo wrócę na forum tak całkiem, mam nadzieje że czas mi na to pozwoli jak odpuszczę prace, no ale teraz nie mam wyjścia....... wczoraj zrobiłam teścik i wyszło że jestem w ciąży :-D strasznie sie ciesze,
no i oczywiscie mam nadzieje ze jest tu któraś jeszcze zaciążona i że nie jetsem sama, zawszeto raźniej z kimś ;-):-D pozdrawiam gorąco
No gratulacje ogromne zafasolkowania i wypoczywaj duzo :tak:
Dzieki za przywitanie,niektore pewnie mnie nie znaja ale teraz bede starala sie na bierzaco tu zagladac to sie poznamy hihi

Witam:-).

U nas wszystko w porządku,Kuba dokucza,Natalia się uczy generalnie wszystko po staremu. Niestety brakuje mi czasu na wszystkie wątki, wiec wybaczcie,że nie doczytałam co u was:zawstydzona/y::sorry2:.

Najważniejsze doczytałam - Agatko tak się cieszę - ogromne gratulacje!!!:tak::-)

ello

my bylysmy na spacerku kupilam Laurze bluze z Kubusiem Puchatkiem i bluzeczke.Wrocilysmy na drzemke i dalej ruszamy.Musze upolowac jakis sweterek :))

Agatko gratuluje!! A na kiedy masz termin?
Partysia, Joe dajcie namiar na nk ja tez mam tam konto:tak:
Joanna trzymam kciuki
Klaudynka spokojnego oczekiwania na te zeby:rofl2:
Lejdis fajne dzieciatka:tak: wytrwala jestes i oplacalo sie :)

Agatka, serdeczne gratulacje z okazji fasolki. Fajnie mieć takie małe serduszko pod swoim sercem. Rośnij zdrowo i bezpiecznie w brzuszku u mamusi chłopczyku lub dziewczynko (a może oba dzieciątka na raz???:-D).

wesoło by było:-D

Gratulacje Agatko:-)

Agatko gratuluje!! A na kiedy masz termin?
Nie mam jeszcze terminu wyznaczonego. 2 grudnia idę dopiero do lekarza, wczoraj zrobiłam test i dwie kreseczki wyszły :-D

dołączam sie do gratulacji :-D

Bardzo wszytskim dziekuje za gratulacje, kochane jestescie:-)

Witam wszystkie domowe mamy. ?Jakos nie za czesto tu ostanio zagladam...... i nie wiem co u WAS. Widze duzo nowych mam, ktore serdecznie pozdrawiam.

Agatko BB kupe lat :tak::tak::tak: Kochana.... ale super, ze jestes w ciazy:tak::tak: ogromniaste gratulacje!

Milego popoludnia wszystkim zycze!

Witam was kochane, już za niedługo wrócę na forum tak całkiem, mam nadzieje że czas mi na to pozwoli jak odpuszczę prace, no ale teraz nie mam wyjścia....... wczoraj zrobiłam teścik i wyszło że jestem w ciąży :-D strasznie sie ciesze,
no i oczywiscie mam nadzieje ze jest tu któraś jeszcze zaciążona i że nie jetsem sama, zawszeto raźniej z kimś ;-):-D pozdrawiam gorąco

Gratulacje zafasolkowania:tak::tak::tak::tak:

reklama
hej
dziewczyny dziekuje w imieniu Sewcia za zyczonka :-D

joanna - dasz rade zdasz to prawko :tak: jak barszczyk :confused:
vici - witam :-D
Agatka_BB - no to gratulacje tej malej fasolki :tak: i witam :-D
sewa - witaj :-D

Do góry