reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zapomniałabym, Patrysia ucałuj swojego szkraba z okazji 10 miesięcy. W końcu taki wiek obchodzi się raz w życiu:-D:-D:-D:-D.
Moja dzidzia skończy za 2 tygodnie 10 miesięcy a juz się boje roczku. Znowu trzeba będzie zrobić jakąś imprezkę, a rodzinka spora.

Pozdrawiam:-D

Witam wszystkich:-):-):-)
Ale się dzisiaj nie wyspałam, Maja budziła się co chwila, chyba dzisiejszy dzień będzie dla mnie kiepski.
Za oknem pada śnieżek, zobaczymy czy uda nam się wyjść na spacer:szok::szok:
Wszystkiego najlepszego dla naszego 10-cio miesięcznaka:-):-)

Witam :-) wszystkich a moze lepiej wszystkie cioteczki ;-) Wczoraj nie miałam nawet sily wieczorem do Was zajrzeć.Prosiłyście żebym napisala jak mi idzie No tak 13 godzin juz za mną najwięcej trudności jak narazie sprawia mi sprzęglo :wściekła/y: i gaz Instruktor się śmieje że to nie tylko mnie bo on mówi troszkę gazu a ja jak przygazuje to opony piszcza no ite zmiany biegow pomalu staram sie sam wyczyuc kiedy zmienic i bez zbytnich nerwow :-pogólnie czuję sie coraz pewniej za kierownicą i mam nadzieje że będzie coraz lepiej A ico jeszcze mnie wkurza że są kierowcy żłosliwi najbardziej taryfiarze że wbijają sie na chama mimo że e-L -ka na dachu i mialam taką sytuacje że TIr zasłonił mi caly widok z lewej i nie mogłam wjechac na skrzyzowanie i było to celowe działanie bo nawet instruktor sie zdziwil co on robi mimo że dawałam kierunek :baffled: tyle bo Gabryśka strasznie dokucza bo wstala o 6 i chyba trzeba ją połozyc na drzemke a ja biorę sie za gotowanie barszczu ukraińskiego MIŁEGO DNIA I PROSZĘ TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI ;-):-D

Dziendoberek:-)
My po sniadanku wczoraj czatowalam na necie do dosyc pozna i chyba troszke za duzo wypilam bo cos mi nie teres dzisaiaj:tak:Maly juz gryzie swoje zabawki juz niedlugo beda zeby widac je bede musiala zmienic suwaczek;-)
Pozdawim

cześć vici:-)

Klaudynka, no wreszcie cię znalazłam na nk.

Joanna, ty to masz przeboje z tym prawem jazdy. A swoją drogą masz rację z tymi Tirami. :crazy::crazy::crazy:
No i ten twój dzisiejszy obiadek. Palce lizać:-D:tak::tak::tak:

reklama
Witam was kochane, już za niedługo wrócę na forum tak całkiem, mam nadzieje że czas mi na to pozwoli jak odpuszczę prace, no ale teraz nie mam wyjścia....... wczoraj zrobiłam teścik i wyszło że jestem w ciąży :-D strasznie sie ciesze,
no i oczywiscie mam nadzieje ze jest tu któraś jeszcze zaciążona i że nie jetsem sama, zawszeto raźniej z kimś ;-):-D pozdrawiam gorąco

Do góry