reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja to chyba do tesciow na obiadzik ide;-)troche mi sie nie chce bo gardlo mnie boli najchetniej poszlabym spac:tak:

Patrysia to co Ty bedziesz teraz w domu sama robila??
Pewnie na necie bedziesz przesiadywala co?...........Pozdrawiam:-D

reklama
Patrysia, korzystaj z wieczora jak drugiej połówki nie ma:-D

Klaudynka, ja tez jutro wybieram się do teściów, oczywiście jak mężuś wyśpi się po nocce:tak:

Iwoneczka, może musisz przyzwyczaić się do tego koloru. Ale jesli czujesz, że to nie to, zafarbuj na inny kolor:-D. Ale ci radzę, co nie???? Jak się ma krótkie włosy, to nie ma sprawy, ale jak są długie, to już inna rzecz:tak:.

Witam wieczorową porą ;-):-) mój mąz mial gościa ja zajmowalam sie dziecmi mąż pomyl naczynia ja połozyłam dzieciaki spac i zaglądam do Was Unas w Kielcach też śnieg rano jezdzilam ale pomalutku bo ślisko poszla mi jazda tak średnio bo wrociłam do swoiego instruktora ktory swierdzil ze czasmi podzczas jazdy wychodzi ze mnie taki maly diabelek :-D pocieszyl mnie ze niektorzy po 11 godzinach jazdy nie umieją jezdzicprosto także tak ze mną nie jest zle Milego wieczorku ukroje sobie szarlotki i poloże sie spac

Witam po północy:-)

Maluszek troszkę marudzi i nie chce łobuziak spać więc tak sobie wskoczyłam na kilka chwil na BB.

No ładnie Joanna, zajadałaś się szarlotką. Pewnie pyszna była. Ale co tam, niech pójdzie w bioderka wieczorową porą:-D

Zajadałam się bo znalazlam fajny przepis i nie sądziłam ze ciasto wyjdzie pyszne trochę zostalo to zamrozilam będą ciasteczka dzieciom na deser któregoś dnia :-p;-)A ŻE pójdzie w biodra a co tam a w ogóle to WITAM :-) NIEDZIELNIE obiadek mam robię tylko marchewkę do drugiego dania Miłej niedzieli :-D

Dziendoberek dziewczeta:-)

Co tam u Was slychac??

U nas snieg w nocy spadl ale potem padal deszcz i juz sniegu nima:tak:pozatym zimno!!!

Ja gotuje zupe caly wielki gar przepis mojego chlopaka:-)Gotuje to sie pol dnia od 9 powoli sie pitoli heheh zobaczymy co z tego wyjdzie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam i ja

Moj dzremie Laura po drzemce jestesmy po obiadku.

Patrysia wczoraj bylam niania dla corki kolezanki :) Przyjechali po nia o 22 :) Byla grzeczniutka ladnie wypila mleczko pogaworzyla ze mna Pocwiczylysmy podciaganie i zginanie nozek i raczek.Byla swietna zabawa No i mala zdrzemnela sie na okolo 45 minut :)Twoj ma fajna fuche

Klaudynka a co to za zupa??

Joanna ja tez wczoraj wieczorek mialam z szarlotka jeszcze mam na dzis :)

Iwoneczka
daj sobie pare dni :)

no i nie pamietam co chcialm jeszcze napisac

reklama
Aniu ja nie pamietam jak ta zupa sie nazywa col... cos tam heheh

Podobno to taka zupa zimowa na rozgrzanie dobra, dosyc pikantna bedzie, miesko i duuuuzo warzyw tam jest gotuje to w tamkim garnku elektrycznym:tak:
Tyle wiem narazie jak moj z pracy wroci to ma to doprawic po swojemu:-)

Moj maly wlasnie falolek slucha i tancuje sobie bedzie chyba dyskotekowiec:-D:-D:-DPozdrawiam

Do góry