reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
My cały weekend byliśmy u teściowej dlatego nie zaglądałam. Spadł u nas wielki sen i Maja miała taką radochę że cały czas tarzała się w śnieżku. :tak::tak::tak:
Dzisiaj zimno i mroźny wiatr wieje, ale my i tak na spacerze byłyśmy, do tego nabawiłam się gdzieś mega kataru i teraz ciągle nosem pociągam. Pogoda się psuje - zachmurzyło się i chyba zaraz mi Maja uśnie:tak::tak::tak:

Anakonda pewnie odpoczywaj jak mozesz:-) tylko ja powinnam rano ogarnac dom a potem odpoczywac a nie sniadanie i znowu spanie hehehe
Chyba pojde na spacer swieze powietrze dobrze nam zrobi:-)

Dzień doberek:tak::tak::tak:

Ale u mnie zimno na dworze wrrrr.............. jeszcze trochę a bym przy marzła do wózka jak na spacer z małą wyszłam:baffled::baffled::baffled:

Joanna zdaj relacje z jazd jak się już otrząśniesz:tak::-D:-D;-)

Dziewczyny, co wy dzisiaj takie senne jesteście?
Ja pije właśnie 4 kawę i chyba zaraz wątroba mi siądzie;-).

Co do spaceru też by się przydał ale jakos nie mogę się zebrać. Jak sobie pomyślę, w co trzeba ubierać te moje dzieciaczki, to głowa boli. Nie ma to jak lato: majteczki i koszulka:-D:-D:-D

Joanna, a ty bidulka nadal zmagasz się z 4 kółkami:-D

Anaconda, odpoczywaj spokojnie:happy:

Joe Alex moj maly sie tak wyeksploatuje ta zabawa ze czasmi nawet na stojacy przysnie:-)

Staram sie czas mu zajmowac wsadzam go w te zabawki do skakania wyskacze sie i pada ze zneczenia hehe polozylam go do lozeczka wsadil paluszka do buzi i juz spal nawet pozycji nie zmienil:tak:To i mama sie przespala a co:-)

Bylam na spacerku zimno jak diabli ale troszke to mnie pobudzilo bo normalnie nie moglam sie ogarnac;-)Kupilam bateryjki bede malusiowi fotki pozniej strzelac:happy:
Pozdrawiam

reklama
Witam ;)
Ja tez jeszcze żyję .:tak:
Weekend przebiegł , szkoda że tak szybko.:tak:
W piątek byłam na zakupowym szaleństwie. Powoli kompletuję wyprawkę.Ile różniastych rzeczy jest teraz na rynku.:szok:Czuję się jak przedpotopowy człek.6 lat temu wielu takich rzeczy dla wygody jak teraz nie było, a może były tylko zbyt drogie.Nałaziłam się 3 godz. Fajnie było. Ale niefajnie sie zrobiło gdy wyszlismy stamtąd.Zasypało ziemię,:szok:a my na letnich oponkach przyjechaliśmy.Powrót do domu to istny koszmar jakiś był. Wracaliśmy 2 godz.
W sobotę wzięliśmy się za sprzątanie z małżonem.Co wyszło mi bokiem w niedzielę.
Całą niedzielę przeleżałam w wyrku, bo skurcze sie przyplątały i baaardzooo bolał krzyż.
Dziś juz jest lepiej, ale jakoś ostatnio czasu mi brakuje.
W wolnej chwili oglądam sobie "Gotowe na wszystko", świetny serial .Nareszcie mogę spokojnie wszystkie odcinki od początku obejrzeć ( a jest tego trochę).

Pozdrowionka ciepłe dla was.

Do góry