reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam zimowo.:-)

U nas też bielutko i nawet od czasu do czasu dziś pada,więc może się utrzyma.
Ja już wszystko mam porobione, sprzatanie, pranie,zakupy,obiad się gotuje.
Dziś byłam też z dzieciakami trochę na dworze,bo przecież pierwszy śnieg. Mieli ubaw - szczególnie Kuba:-D.

Miłego weekendu.

reklama
ello

u nas tez zimno snieg pada od czasu do czasu:-)
Faceci to ciezkie istoty wiec trzeba im pokazywac kto rzadzi:-D
Milego weekendu dzis mam jedno dziecko wiecej w domku wiec nie bede miala czasu na neta
Pozdrawiamy:-)

Witam ponownie:-D.

U mnie mężuś nadal śpi a miał wstać o 13. Choinka, trzasnę go zaraz. Wiem, że musi odespać nockę, ale ja się nastawiłam, że wstanie...

Anka, a skąd to dziecko? Nie wiemy o czymś?:-):-):-):-):-D

Klaudynka, dobrze że się zabawiłaś. Chociaż jedna z nas:-D

Joe Alex spoko czasami milo jest pogadac z kims zobaczyc ludzi rozumiesz a nie tylko 4 sciany hehhe
Musze niejadka zaraz podejsc z butla bo normalnie nie wyrobie z nim zawziety ja tata hehe :wściekła/y:

U nas bezchmurne niebo sloneczko i mrozno jak niewiem, nawet nie chce mi sie wychodzic z domu pozatym gardziolko boli i 1 ucho chyba cos mnie bierze....

Ja dzis mam lenia nic nie robie wczoraj wszystko ogarnelam wiec dzis leniu****e!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam sie w ten bardzo mrozny dzien :sorry2:
zimno u nas masakrycznie bylam dzis na dworze w rekawiczkach i zastanawialam sie nad czapka ale nie mam wiec zalozylam opaske :tak:

ej ej ja tez sie dobrze bawilam :-D:-D:-D:-D:-D:-D wczoraj :-p

klaudynka - no to wykiwalas swojego m :-D no i wez sie za swojego bo tak dalej byc nie moze :no::-p a gwiazdki wyskoczyly bo bylo niecenzuralne slowko ;-)
joe alex - jak zdrowko :confused: mmmm pierniczki mowisz no to ja wpadam (ale nie doslownie - tylko w przenosni hihih :-D) a co do piernikow to powinny troche dluzej postac tak z pare dni wtedy one "dojrzeja" :-p
anka26,07 - a to kto Cie odwiedza :confused:

my przyszlismy wczoraj po 24 no i malego kurcze bele obudzilo "trzesienie ziemi" i jak na zlosc nie chcial spac :wściekła/y:

Kludynka Ogolnie to wyglada tak ze z natury jestem ciemna brunetka ale mialam taki braz z blond pasemkami. A dzis zrobilam sobie kolorek espresso i takie ciemne mi wyszly ;/

reklama
Do góry