reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pokaz pokaz:-)
Ja tez mam blond pasemka i jestem brunetka ale nie wiem co z nimi zrobic czy dalej pasemka czy jednolity kolor??
Nie wiem pomysle na swieta cos zrobie zeby byc ladna mama hehe

Patrysia to moj maly tez sie obudzil jak przyszlam i potem kilka razy plakal w nocy mysle ze to zeby nie daly mu spac:-p

reklama
Iwoneczka, cokolwiek by ci nie wyszło na głowie, zawsze to jakaś odmiana:tak::tak::tak::tak::-D. Ale chyba nie jest źle, co?

Patrysia, zdrówko się polepsza. Trochę mnie jeszcze łamie w kościach. Mężuś wziął starszego do pradziadków więc mam trochę czasu dla siebie:tak:.

A ta moja głupia siostra znowu pojechała wczoraj wieczorem na spotkanie z tym żonatym facetem. I co byście na to powiedziały? Ręce opadają z bezsilności:crazy:

Klaudynka dziekuje ... ale mam wrażenie że do mnie ten kolor nie pasuje ja mam za jasną karnacje :/

http://mamaczytata.pl/pokaz/5859/filip

Ostatnia edycja:
ja juz po kawie, moj m o 16 pojechal do wodzislawia zawiezc znajomego na jakas impreze i tam zostaje bo ma go z powrotem przywiezc - robi jako szofer i tak se dorabia :tak: no a my siedziemy z malym i sie nudzimy - juz sama nie wiem co mam robic :confused::dry:
ehhhhh.........

reklama
iwoneczka - zaraz sprawdze i powiem co mysle hiih :tak:
joe alex - czekaj przejedzie sie sama na sobie to zobaczy :tak:
klaudynka - heh troche sie pobawilismy :-p;-)
iwoneczka - mnie to sie podoba kolorek i to bardzo a gdzie sie buzinka schowala co ?? hihih

Ostatnia edycja:
Do góry