reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Klaudynka, no to dziś masz wyżerkę:tak::tak::tak:

U nas tez zimno. Własnie wrócilismy od teściów. Dzieciaki jakieś rozkojarzone.

Pozdrawiam wieczorowo:-)

Joe Alex - zebys wiedziala tej zupy jest tyle ze chyba caly tydzien bedziemy ja jedli:tak:
Nas jest tylko 2,a ten gar to spoko 10 osob by wykarmil:-) ale co moj kucharzy to bedzie wcinal heheh
Jeszcze go nie ma z pracy, u mnie 17.20 a zupa pitrasi sie od 9 rano;-)

Halo!!! Halo!!! Jest tam kto?? ...

Ale cisza wszyscy chyba odpoczywaja:tak:

My juz po zupci, nawet niezla byla:-)
Moj juz spi a maly w lozeczku gaworzy sobie;-) niewiem co mam robic? Isc do lozka czy co??nuuudy...

hej
no ja mam teraz wolne wiec weszlam
maly zasnal tak szybko spal tylko dzis od 12:30 do 13:20 a to dlatego ze noce mam coraz to gorsze - pobudki minimum 3 razy a wczoraj chyba z 5 - mowie Wam normalnie masakra mialam takie wrazenie ze wstaje co 5 min i chodze tak nie wyspana ze hej... a dzisiaj szybko zasnal i mam nadzieje ze na dlugo :tak:
aha ale u nas biaaaaaaaaalo :-D:-D:-D jutro zrobie juz zdjecia na sniegu jak bedzie fajny hihih ;-)

NO TO JESZCZE JA:-)

na kolacje zjadlam pizze z tunczykiem popilam piwkiem a teraz czuje sie jak wieloryb:baffled: a jadlam po 19:sorry2:
Ja juz wykapana i ide spac bo rano Laura zrobi pobudke

Klaudynka to obiad na jutro juz masz:tak::-D
Patrysia spokojnej nocki zycze

spokojnej nocki kobiety:-)

Cześć dziewczyny, ale tu dzisiaj pustki.

Ja już po śniadanku, małym sprzątaniu. Maluszek śpi a starszy się bawi.
Mężuś szczęśliwie dzisiaj do pracy na rano:-D:-D:-D

Patrysia, mój maluszek też się coś ostatnio budzi w nocy. Pewnie idą mu kolejne zęby. Mamy dzieciątka praktycznie w tym samym wieku więc i problemy zbliżone:tak:.

Anka, no to niezłą kolację miałaś. Ja zjadłam jedną mandarynke wczoraj wieczorem i miałam potworną zgagę:baffled:.

Pozdrawiam wszystkie Panie:-)

Dziendoberek:-)
Wstalismy z malym on zjadl sniadanko, i tyle jak narazie;-)

Mysle co by tu dzisiaj robic...napewno pranie mnie czeka a potem musze cos wymyslic:-)
Pozdrawiam

reklama
czesc

a tu co tak pusto:confused:

Joe no to zaszalalas z ta kolacja:-D

Ja jestem w polowie obiadku
Laura w lozeczku ma dzremke ale ja slysze wiec jeszcze nie zasnela.Posprzatalam, podlogi umyte wiec mam czas dla siebie a no i pranie juz zrobione

Do góry