reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Klaudynka, no to dziś masz wyżerkę
U nas tez zimno. Własnie wrócilismy od teściów. Dzieciaki jakieś rozkojarzone.
Pozdrawiam wieczorowo:-)
U nas tez zimno. Własnie wrócilismy od teściów. Dzieciaki jakieś rozkojarzone.
Pozdrawiam wieczorowo:-)
Klaudynka
Fanka BB :)
Joe Alex - zebys wiedziala tej zupy jest tyle ze chyba caly tydzien bedziemy ja jedli
Nas jest tylko 2,a ten gar to spoko 10 osob by wykarmil:-) ale co moj kucharzy to bedzie wcinal heheh
Jeszcze go nie ma z pracy, u mnie 17.20 a zupa pitrasi sie od 9 rano;-)
Nas jest tylko 2,a ten gar to spoko 10 osob by wykarmil:-) ale co moj kucharzy to bedzie wcinal heheh
Jeszcze go nie ma z pracy, u mnie 17.20 a zupa pitrasi sie od 9 rano;-)
Klaudynka
Halo!!! Halo!!! Jest tam kto?? ...
Ale cisza wszyscy chyba odpoczywaja
My juz po zupci, nawet niezla byla:-)
Moj juz spi a maly w lozeczku gaworzy sobie;-) niewiem co mam robic? Isc do lozka czy co??nuuudy...
Ale cisza wszyscy chyba odpoczywaja
My juz po zupci, nawet niezla byla:-)
Moj juz spi a maly w lozeczku gaworzy sobie;-) niewiem co mam robic? Isc do lozka czy co??nuuudy...
hej
no ja mam teraz wolne wiec weszlam
maly zasnal tak szybko spal tylko dzis od 12:30 do 13:20 a to dlatego ze noce mam coraz to gorsze - pobudki minimum 3 razy a wczoraj chyba z 5 - mowie Wam normalnie masakra mialam takie wrazenie ze wstaje co 5 min i chodze tak nie wyspana ze hej... a dzisiaj szybko zasnal i mam nadzieje ze na dlugo
aha ale u nas biaaaaaaaaalo jutro zrobie juz zdjecia na sniegu jak bedzie fajny hihih ;-)
no ja mam teraz wolne wiec weszlam
maly zasnal tak szybko spal tylko dzis od 12:30 do 13:20 a to dlatego ze noce mam coraz to gorsze - pobudki minimum 3 razy a wczoraj chyba z 5 - mowie Wam normalnie masakra mialam takie wrazenie ze wstaje co 5 min i chodze tak nie wyspana ze hej... a dzisiaj szybko zasnal i mam nadzieje ze na dlugo
aha ale u nas biaaaaaaaaalo jutro zrobie juz zdjecia na sniegu jak bedzie fajny hihih ;-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
NO TO JESZCZE JA:-)
na kolacje zjadlam pizze z tunczykiem popilam piwkiem a teraz czuje sie jak wieloryb a jadlam po 19
Ja juz wykapana i ide spac bo rano Laura zrobi pobudke
Klaudynka to obiad na jutro juz masz
Patrysia spokojnej nocki zycze
spokojnej nocki kobiety:-)
na kolacje zjadlam pizze z tunczykiem popilam piwkiem a teraz czuje sie jak wieloryb a jadlam po 19
Ja juz wykapana i ide spac bo rano Laura zrobi pobudke
Klaudynka to obiad na jutro juz masz
Patrysia spokojnej nocki zycze
spokojnej nocki kobiety:-)
joe alex
Cześć dziewczyny, ale tu dzisiaj pustki.
Ja już po śniadanku, małym sprzątaniu. Maluszek śpi a starszy się bawi.
Mężuś szczęśliwie dzisiaj do pracy na rano
Patrysia, mój maluszek też się coś ostatnio budzi w nocy. Pewnie idą mu kolejne zęby. Mamy dzieciątka praktycznie w tym samym wieku więc i problemy zbliżone.
Anka, no to niezłą kolację miałaś. Ja zjadłam jedną mandarynke wczoraj wieczorem i miałam potworną zgagę.
Pozdrawiam wszystkie Panie:-)
Ja już po śniadanku, małym sprzątaniu. Maluszek śpi a starszy się bawi.
Mężuś szczęśliwie dzisiaj do pracy na rano
Patrysia, mój maluszek też się coś ostatnio budzi w nocy. Pewnie idą mu kolejne zęby. Mamy dzieciątka praktycznie w tym samym wieku więc i problemy zbliżone.
Anka, no to niezłą kolację miałaś. Ja zjadłam jedną mandarynke wczoraj wieczorem i miałam potworną zgagę.
Pozdrawiam wszystkie Panie:-)
Klaudynka
Dziendoberek:-)
Wstalismy z malym on zjadl sniadanko, i tyle jak narazie;-)
Mysle co by tu dzisiaj robic...napewno pranie mnie czeka a potem musze cos wymyslic:-)
Pozdrawiam
Wstalismy z malym on zjadl sniadanko, i tyle jak narazie;-)
Mysle co by tu dzisiaj robic...napewno pranie mnie czeka a potem musze cos wymyslic:-)
Pozdrawiam
joe alex
Witaj Klaudynka, dobrze cię widzieć na BB
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
czesc
a tu co tak pusto
Joe no to zaszalalas z ta kolacja
Ja jestem w polowie obiadku
Laura w lozeczku ma dzremke ale ja slysze wiec jeszcze nie zasnela.Posprzatalam, podlogi umyte wiec mam czas dla siebie a no i pranie juz zrobione
a tu co tak pusto
Joe no to zaszalalas z ta kolacja
Ja jestem w polowie obiadku
Laura w lozeczku ma dzremke ale ja slysze wiec jeszcze nie zasnela.Posprzatalam, podlogi umyte wiec mam czas dla siebie a no i pranie juz zrobione
Podziel się: