reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja dzis sama wychodze znaczy z sasiadka na broczko ide a tata w domu z Leosiem zostaje hehehe:-D

A juz mnie chcial wykiwac i sam isc do pabu jesc mu dalam, a ten mi tu ze pojdzie pod prysznic i idzie do pabu, spryciaz jeden!!!
A ja mu na to ze Chris mowila zebym wyskoczyla z nia :tak:ten sie nadasal i mowi jak chcesz to idz,

.....wiec ide!!!!

No i dobra pewnie ze pojde tez mam swoje potrzeby, a nie tu cale zycie ustepowac bujaj sie (mysle sobie) ja w domu nie leze caly dzien tez pracuje...

Wiec poprawie makijaz i ide nie ma to tamto!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Klaudynka, wyrywaj się z tego domu jak najczęściej:tak::tak::tak:. Miłej zabawy:-D.

Anaconda, widzę, że "rozrywasz" się na BB. Ja też postanowiłam wpaść na moment, złapać ten klimat. Zaraz lecę bo mężus wychodzi do pracy i trzeba go pożegnać, całuski i takie tam, żeby mu nie było smutno.

Do jutra dziewczyny. Chyba zaliczę jutro lekarza bo kiepsko, kiepsko... Ale podobno złego diabli nie biorą:tak::tak::tak::tak::tak:;-).

Nie dam sie :tak:za jakas godzine wychodze:-)
Zdenerwowal mnie znowu wacek jeden:wściekła/y: on ma plany, a ja to co ....pies.
Kurka siwa!! Zeby zabral mnie ze soba ok:-)
A nie tu sam idzie, a ja co mam warowac w domu??

Oj wezme sie za niego, bo mnie wpienia strrrrasznie!!

Cześć dziewczynki:-):-):-).

U nas zimowo!
Zaczyna się nowy dzień!

Ja już po zakupach ale przed śniadankiem. Dzieci, owszem zjadły po jogurciku, ale ja głodna jestem więc co nieco muszę na ruszt wrzucić:tak:

Mąż śpi, pralka pierze i tak w kółko.

Aha - będę piekła pierniczki dzisiaj, więc jakby któraś miała ochotę - zapraszam:tak::tak::tak::tak:.
Mam na nie fajny przepis, bo do tej pory jak piekłam ze starego przepisu to zęby można było sobie na nich połamać:crazy:.

Pozdrawiam serdecznie i miłego przedpołudnia:-D

reklama
Dziendoberek dziewczynki:-)
Bylam wczoraj ja wychodzilam to tata i maly spali, wiec wyszlam bez obaw hehhe

Troszke sie wypilo, byla tam ta moja znajoma co dzidzie stracilaq niby rozmawiala o tym normalnie ale jej chlopak cala noc siedzial cicho widzac ze byl przygnebiony...
Smutno mi bylo ale nie chcielismy jej dolowac i wszyscy starali sie jak mogli:tak:

Wrocilam do domu o 1, wszamalam kebaba, ululalm malucha bo plakal kilka razy w nocy chyba zeby go bolaly;-)

Tereaz juz nowy dzien my juz po sniadanku ogladamy Tv heheheh:-D

Ostatnia edycja:
Do góry