reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam Anitko:-)
Zjedlismy z malym sniadanko i powoli zbieram sie po zakupki musze dzisiaj ding dings ugotowac dla moich chlopakow;-)Jeszcze nie wiem co ale pokombinuje cosik dobrego:-)Pozdrawiam dziewczeta:-D

witam ponownie:-)

Gotuję właśnie rosołek na obiadek, Piotruś poszedł spać a Tomaszek bawi się samochodami. No a mężuś śpi po nocce:-D

A ja postanowiłam wpaść na BB i się zrelaksować.

Jestem wściekła na siostrę jak diabli. Zadaje się z żonatym facetem, który na dodatek ma dziecko. Poza tym moja siostra ma chłopaka:crazy:, cholernie zazdrosnego.
Na mamę siostra jest obrażona bo ta zwraca jej uwagę, że może sobie narobić kłopotów. Bo po pierwsze może stać się powodem rozpadu tego małżeństwa, a po drugie to jej związek też się może rozpaść.
Ale siostra nikogo nie słucha:no::no::no:.

Nie ma to jak dużo młodsze rodzeństwo - zawsze coś wymyśli.

Pozdrawiam dziewczynki i wracam do gotowania.

Aha - macie pomysły na obiad jutrzejszy bo mi się repertuar wyczerpuje:-):-):-).

Dzień doberek :tak::tak::tak:

Komp mi się dziś zaciął i w ogóle nie mogłam wejść na BB nawet zrestartować się nie chciał więc w końcu odłączyłam go od prądu i włączyłam z powrotem i jakoś w końcu załapał:dry:
Pokój i przedpokój odkurzyłam, kurze z półek pościerałam zaraz pranie nastwię
a na obiadek zrobię zupkę kalafiorową:sorry2: i to było by na tyle dzisiejszej pracy:-p
Amanda właśnie układa mi ubrania w komodzie :szok::baffled: więc jak już przestanie się tym zajmować to szuflady taśmą skleję żeby nie miała do nich dostępu:dry:

Anka26 a jaki chcesz Laurce kubek kupić? Jakiś konkretny masz już na oku?:dry:
Iwonka c.28 serdeczne gratulacje dla Kubusia za odsmoczkwanie i dla Ciebie za wytrwałość:tak::tak::tak: teraz to już poleci;-):-):-)
Joe alex super że imprezka imieninowa udana:tak:;-)
współczuje nerwów z powodu nieodpowiedzialnej siostry:baffled::crazy::baffled::confused:
Patrysia i jak tam małżonek po karze skruszył się trochę;-):-D:-D:-p
Anita witaj :-):tak::-):tak::-)

reklama
Anita, u nas na spacerek nie ma szans bo deszcz pada i wieje wiatr:wściekła/y:. Zła jestem bo dzieciaki uwielbiają być w piaskownicy:wściekła/y:.

Co do zabawek, no to szkoda, że nie możesz zajrzeć do nas - ja nie widzę już dywanu, wszędzie się walają. Dobrze, że sypialnia jest chociaż moim azylem:tak:

Do góry