reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej ja tylko na chwile maly jest przy mnie i gania po calym pokoju a mnie nien fajnie sie tak pisze z przerwami :dry: bo oczy to i w d.. trzeba miec przy nim takie ruchliwe dziecko :-)
aluska - jak odeszlam z kompa i poszlam do naszej sypialni to on juz spal :baffled: wiec kara byla - sam sobie winien :-D u ans Sewek tez otwiera wszystkie szafki i robi porzadki doslownie wszedzie ... nawet do szafy wejdzie i tam sie potrafi rozgoscic :dry:
joe alex - skoro Toja sis ma chlopaka i to zazdrosnego to po co zadaje sie z innym :confused: poslucha jak juz bedzie po fakcie i jak zrobi cos glupiego :sorry2:
anita -witam :-D
iwona.c28 - moj jeszcze ma smoka ale tylko do spania i jak bedzie mial kolo roczku albo i troche predzej to zaczne go odzwyczajac :tak:
anaconda - niech teraz sprzata - szmata proszek i do roboty :-D

zmykamm bo maly mi siedziec nie daje :wściekła/y:

reklama
JOE ALEX weż mięso mielone paprykę ziemniaki cebulkę pieczarek trochę i pomidory w puszce ew fix do gulaszu Mięso trzeba podsmażyć, ziemniaki paprykę cebulkę i pieczarki pokroic i dodac do mięsa to chwilke razem podsmażyc i dolać pomidory ja mialam taki przecier pomidorowy z Lidl-a mogą być z puszki ale nie koncentrat bo bedzie kwaśne ew ten fix trzeba spróbowac jak dodajemy fix jak sie pogotuje żeby nie było slone jak coś to odrobina wody ratuje sytuacje i to wszystko dusimy 25 minut Możesz jeszcze skorzystac z tego przepisu Szybka pizza - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska albo Strona użytkownika - Przepisy kulinarne - Internetowa książka kucharska

no i jestem
maly zasnal wiec mam czas dla siebie :-D
anaconda - mmmm pierogi ale mi smaka narobilas - zjadlabym :rolleyes2: wpadam jutro do Ciebie na obiad :-p
Joanna - mniam :tak:

a ja lece zrobic kawke :-)

U mnie obiad ugotowany mialo byc spagetti na poczatku ale dodalam sos curry i fasolke czosnek i celubke i miesko wolowe wiec wyszlo mi cos nowego heheh
Malemu tez papke ugotowalam zajdl troche wymazal sie wiec go wykompalam teraz juz siely nie mam jeszcze tesciowa byla zrob jej kanapki i tak latalam od malego do garkow!!! Teraz odpoczywam ale cos czuje ze bede musiala zaraz znowu karmic mam nadzieje ze zacznie jesc :-)

aaaa bym zapomniala zabki juz prawie przebily sie przez dziasla 2 beda:-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry