reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ello

ja juz mam wolne bo Laura w lozeczku
Moj pojechal jeszcze na budowe wiec zostalam sama

Ja tez mam skypa:)

Anaconda no to wielkie gratki:tak:

Kupilam Laurze kapcie a kubka nie bylo :no:jutro pojade do toysa to moze uda mi sie kupic:)

Cześć dziewczyny. U mnie już po imieninkach. Ostatni gość wyszedł. Mąż zbiera się do pracy, a ja znowu sama:wściekła/y:. Nie lubię tych chwil, bo ta ciemna noc jakoś mnie przeraża.

Życzę wam dobrej nocy i miłych snów. Jakoś tak zmęczona jestem.

ello ja tylko an chwile ide dzis wczesniej spac bo jestem jakas nie wyspana ale gosci nie bylo bo znajoma z bolu glowy przespala cale popoludnie :dry: mam nadzieje ze odbijemy sobie to innym razem :-D

joe alex - za tydzien to ja bede nocna wdowa bo moj m idzie na nocki :wściekła/y:

a ja nie mam skype :zawstydzona/y:

dobrej nocki zycze ide sie kapac i spac :-D:-D:-D bo moj m dzis ma kare wiec nici z upojnej nocy trudno jak kara to kara :tak::-p

Witam ja już po zakupach w Biedronce poszlam za mlekiem Gabrysi ale nie było ale kupilam mięsko na obiad (dzis na obiad wiejski gar) mrożonkę na zupę i dzieciom pastę do zębow sobie też coś @ zrobiłam sobie śniadanie może uda mi sie zjeśc i wypic kawkę z mleczkiem ;-)dziś mam przełozoną jazde na piątek nawet dobrze bo kiepsko sie czuję i pogoda do bani miłego dnia :-D

Witam.

Pogoda nieciekawa, ale ja jestem dziś zadowolona. Wczoraj zabrałam mojemu maluchowi dyda i nawet w miarę dobrze minęla mu nocka bez niego chociaż wczorajsza drzemka popołudniowa nie była ciekawa. W każdym razie pozbyliśmy się go.W końcu i moje dziecie będzie bezsmokowe;-)

Pozdrawiam i miłego dnia:-)

Ja również witam:-):-)
Pogoda do bani a co za tym idzie mój humor też:-:)-(
Do tego mój M wczoraj wieczorem wybrudził mi dywan czarnym tuszem, i jak ja mam być spokojna i zadowolona:angry::angry::angry::angry:
iwona.c28 gratki za bezsmokowego smyka, teraz to już masz z górki:tak::tak::tak:

reklama
Cześć dziewczyny. U mnie już po śniadanku i zakupach porannych.

Jak macie czas zajrzyjcie na posty dotyczące rzadkich i oryginalnych imion dla dzieci. Niejaka innuendo obraziła pewnie część rodziców nie szczędząc "słów krytyki". Powalił mnie. Do następnego spotkania.

Miłego przedpołudnia kobietki:tak:

Do góry