reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wywalilo mnie :wściekła/y:
ja juz po kawusi
dzis chyba zrobimy maly wypad na piffffko :-D

a u nas byl spacerek - krotki ale byl :-)

anita - zdrowka dla malego tak w razie przeziebienia ale moze bez niego sie obejdzie :tak:
klaudynka
- no to sie nalatalas dzisiaj :tak: i gratki na zabki :-D

Ja lubię wszystkie pierogi, tylko jakoś chęci do ich robienia brak, a ze sklepów to nie to samo co robione. Więc za to teściową lubię że dość często mi je daje haha

anaconda - dobra tesciowka :tak: ja jedynie jezeli chodzi o sklep to lubie tylko z auchanu :tak: tam sa dobre ale sama weny tez nie mam do ich robienia :dry:

ja dziewczyny powoli sie szykuje bo idziemy z m na balety jak maly potem usnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D za niedlugo maja przyjsc znajomi wiec troche poklachamy u nas a potem sie gdzies wybierzemy a gdzie to jeszcze nie wiem :-):sorry2:

Patrysia fajnie ze masz dzis wychodne ja Tez chcem:-(
Moja mama bedzie dzis balety miala 45 i imieniny szkoda ze mnie z nia niema:no:
Tesni mi sie:-(

Kawka wypita, kuchnia umyta "pir....nie robie" juz mam dosyc!!!

reklama
klaudynka - hehe dobre ... ja tez sie ciesze na wychodne juz wlosy prostuje maluje sie itd. potem malego okapie a moj m juz da mu mleko i bedzie usypiac a ja w tym czasie bedzie sie przebierac i ostanie poprawki walic - nie wiem wlasnie czy brac aparat ale nie zdaze baterii naladowac... :dry:

Do góry