reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej hej hej
anaconda - no to gratulacje dla Majeczki - zawsze cos ;-)
iwoneczka - to fajnie ze nic nie zginelo :tak: teraz takie czasy ze az dziwne to ze masz wszystko :tak:
Joanna - ja narazie nie zamierzam dlatego podejmowac sie jazd :tak: ale wierze w Ciebie uda Ci sie :-) nawet jak nie bedziesz miala zadnego instruktora :tak:;-)
joe alex - wszystkiego naj na te imieninki Karolinki :-D skusilabym sie na ta nalewke i serniczek ale troche za daleko :dry: no a wujek ladnych slowek uczy :sorry2:
klaudynka - to do stania to jest fajne ale do skakania chyba troche poczekaj przynajmniej ja bym tak zrobila - ale zrobisz jak uwazasz ;-)

ja teraz jem obiadek i czekam na m
potem moze znajomi do nas wpadna :-D

reklama
Czesc Laseczki my wlasnie wrocilismy ze spacerku :)

patrysia zebys kochana wiedziala bylam bardzo mile zaskoczona ze nic nie zginelo :)

LASECZKI MAM PYTANKO MA MOZE KTORAS SKYPA?? :)

Ostatnia edycja:
WITAM DZIEWCZYNKI:-)
JOE ALEX WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN:-)
U mnie dzisiaj nudnawo pol dnia probowalam skonstruawac dla mojego strone firmowa wiecie o co loko adrez logo itp.Ale nie wiem czy mi to wyszlo zobaczyny co moj na to powie hehhehe

klaudynka a moglabys mi kochana pomoc gdyz zalozylm sobie dzis skypa i m dzwonic moja mama i nie wiem czy dziala. Moze bys zadzwonila do mnie (czy jkos tak)

My już po obiedzie, jadłyśmy razem przy stole, tzn. ja swoje i Maja swoje, zjadła mniej niż jakbym ja ją karmiła ale może z czasem zwiększy porcje, najważniejsze że chciała sama jeść i grzecznie siedziała przy stole:tak::tak::tak:
Anaconda super że Maja siedzi spokojnie i chce jeść samemu:tak::tak::tak: wielkie brawa się należą:tak::tak::tak:

anakondaa dziekuje kochana wlasnie dzwonila moja mama i dxiala :) A tak wogole to masz sliczniutka coreczke :) ALE PRZECIEZ MOZESZ NAPISAC DO MNIE TO CHOCIAZ BEDZIEMY MOGLY SOBIE POGADAC :) Moj Nick/Login na Skypie "iwoneeczkaa"

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry