reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A jak Gabi??:confused: Iwona Gabi lepiej wstała o 6.30 bo dawałam jej antybiotyk nie mam już sily bo wszędzie jej pelno nic nie moge zrobić bo zaraz dosuwa pufę albo krzeslo i włazi albo się wpycha jak myje naczynia albo szykuje obiad Co dojazdy wczoraj mialam 6 i 7 godzinę i instruktor swierdzil ze mam braki Jezdzilismy po skrzyżowaniach i wszystkich mozliwych rodzajach drog tak jakby chcial mnie sprwdzic i co chwila zadawal rożne pytania strasznie mnie to wytrącało z równowagi wcześniej jezdzilam na innej trasie przez 5 godzin ze swoim instruktorem i on więcej klad nacisk na to żebym sam pomyślala i zrobiła nie wiem zobacze jak jutro mi pójdzie bo jeszcze jutro jeżdze z przystojniakiem straznikiem miejskim a w sobotę juz z swoim idę bo wrócił zmarznięty mąz może zrobie mu gorącej herbatki;-)jeszcze raz milego dnia na pewno jeszcze zajrze na forum :tak:

reklama
Joanna super,ze Gabi lepiej.
A dlaczego zmieniałaś instruktora?? Trzymam kciuki,zeby szło coraz lepiej...a to dopiero 6 i 7 godzina nie oczekuj cudów...a trasę nie możesz robić non stop tą samą,bo się jej w końcu na pamięc nauczysz - moim zdaniem dobrze,że wziął cię gdzie indziej;-):tak:

A ja dziewczynki mam dzisiaj imieninki (Karoliny) i zapraszam wszystkie na serniczek i naleweczkę wiśniową własnej roboty:tak:.

Joanna, olej instruktora, niech sobie idzie w diabły:-). Żartuję sobie, no bo w końcu fajnie byłoby zdać to prawko:tak:.

Anaconda, napisz koniecznie, co z tym stoliczkiem dla córeczki? Będzie z niej mała elegantka czy jeszcze troszkę musi poczekać?

Lecę, bo synuś młodszy woła jeść.
Wczoraj na próbę posłałam starszego do przedszkola. I nie chciał iść ze mną do domu, tak mu się spodobało:-). A na pożegnanie, że go zabieram, "poczęstował" przedszkolankę słówkiem zaczerpniętym od wujka: kur....a:-). No to mi się miło zrobiło.

Pozdrawiam:-D

Iwona nie zmieniłam instruktora :no: mój ma dużo kursantów i chciałam mieć więcej jazd teraz bo w grudniu nie będe miala możliwości więcej pojezdzić zaledwie kilka godzin także najprawdobodobniej egzamin będe zdawac w lutym dopiero bo wcześniej nie wyjeżdze 30 godzin a nowe przepisy i tak nie wejda tak szybko jeszcze jutro ma tylko z innym a w sobotę wracam do swojego :tak: jest dobra strona tej zamiany bo wiem co zrobiłam żlei już błedu nie popelnię Bardziej jestem zła na siebie że mi nie wychodzi ale tak to jest trójka dzieci obowi ązzki bez zmian i na pomoc męża tylko mogę liczyć bo to on zajmuje sie Gabrysia jak idę jezdzić a przychodząc do domu z jazdy to szczerz mówią cnie ma na nic ochoty a nie mówiąc już o tym że nie wyobrażam sobie podjęcia djakiej kolwiek pracy jak ja teraz czasmi jestem padnięta i trup Może przeliczyłam sily ?ale już nie zrezygnuje muszę skończyć

Witam :tak::tak:

Zaraz idziemy na dworek dupcie przemrozić i przy okazji tort na urodziny zamówić:tak::tak::sorry2:
U mnie wszystko ok.:-)
Gdy mam chwilę wolnego śpię...
Gdy coś zrobię co mam zrobic śpię...
Zapadam w sen zimowy ....:tak::-)
-j- śpij teraz ile tylko możesz:tak::tak::tak: bo później nie wiadomo jak to z tym będzie:sorry2:;-)
Ja też się chcę wreszcie wyspać bo Maja ostatnio budzi się po kilka razy w ciągu nocy, ja już dłużej tego nie wytrzymam:-:)-:)-:)-(
Anaconda współczuje zarwanej nocki:confused::confused:
A jak Gabi??:confused: Iwona Gabi lepiej wstała o 6.30 bo dawałam jej antybiotyk nie mam już sily bo wszędzie jej pelno nic nie moge zrobić bo zaraz dosuwa pufę albo krzeslo i włazi albo się wpycha jak myje naczynia albo szykuje obiad Co dojazdy wczoraj mialam 6 i 7 godzinę i instruktor swierdzil ze mam braki Jezdzilismy po skrzyżowaniach i wszystkich mozliwych rodzajach drog tak jakby chcial mnie sprwdzic i co chwila zadawal rożne pytania strasznie mnie to wytrącało z równowagi wcześniej jezdzilam na innej trasie przez 5 godzin ze swoim instruktorem i on więcej klad nacisk na to żebym sam pomyślala i zrobiła nie wiem zobacze jak jutro mi pójdzie bo jeszcze jutro jeżdze z przystojniakiem straznikiem miejskim a w sobotę juz z swoim idę bo wrócił zmarznięty mąz może zrobie mu gorącej herbatki;-)jeszcze raz milego dnia na pewno jeszcze zajrze na forum :tak:
Joanna przyjemnej jazdy:tak::tak::tak:
A ja dziewczynki mam dzisiaj imieninki (Karoliny) i zapraszam wszystkie na serniczek i naleweczkę wiśniową własnej roboty:tak:.

Lecę, bo synuś młodszy woła jeść.
Wczoraj na próbę posłałam starszego do przedszkola. I nie chciał iść ze mną do domu, tak mu się spodobało:-). A na pożegnanie, że go zabieram, "poczęstował" przedszkolankę słówkiem zaczerpniętym od wujka: kur....a:-). No to mi się miło zrobiło.

Pozdrawiam:-D
joe alex wszystkiego najlepszego z okazji imieninek:tak::tak::tak:

Niezłego słownictwa sie od wójka uczy nie ma co:baffled::szok::szok:

Joasiu dasz radę - ty silna babka jesteś;-):tak:..., a napisz mi czy klasa twojego Wojtka też chodzi do LOP-u:confused:

Aluśka miłego spacerkowania:tak:

Joe alex najlepszego z okazji imienin!!:happy:

Witam Laseczki witam sie i ja :)
Ide sobie kawke zrobic :) I powoli obiad szykowac :/
A co u was??:)

iwonac28 & anka26.07 zadzwonila jakas babka ze moja torebka jest w jakiejs szkole dzieci na boisku znalazly, dala mi tam numer okazalo sie ze to przedszkole i ze Pan ktory tam pracuje znalazl ja gdzies w traawie. Ale jaki uczwiwy nic nie zginelo doslownie nic :)

Ostatnia edycja:
My już po obiedzie, jadłyśmy razem przy stole, tzn. ja swoje i Maja swoje, zjadła mniej niż jakbym ja ją karmiła ale może z czasem zwiększy porcje, najważniejsze że chciała sama jeść i grzecznie siedziała przy stole:tak::tak::tak:

reklama
Do góry