reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aluska , Patrycja slyszalam o tym z chodzikiem ze nie najlepszy ale nie bede go tam dlugo trzymala a takie cos w ktorym sie stoi bardzo to lubi ale wsadzam go tam dopiero od wczoraj wyglada to tak
:Buy Graco Funrock Giggles. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

No i jeszcze takie cos mamy to jest do skakania i wiesza to sie na dzrzwiach tez to lubi takie cos:
Buy The First Years Winnie the Pooh 'Tigger' Door Bouncer. at Argos.co.uk
Jak myslicie on ma 6 miesiecy poczekac jeszcze ??

reklama
Co do mojego prawka zdawalam 7 razy bo ja nie mam zdolnosci lokomocyjnych nawet instruktor mi to powiedzial:-) Czuje sie niepewnie za kierownica i mam slaba dynamike jazdy, bo za wolno:-Dheheheh
Ale zdawalam do oporu 2 testy 7 jazd testy za pierwszym razem zdawalam ale musialam ponowic bo sie przeterminowaly:tak:
Maly spi zjadl dzis 1 butle mleka tylko lyzka go mozna nakarmic:angry:Jeszcze sie skradne pozniej i sprobuje mu troszke mleka przez sen dac :-p

Klaudynka co do hop hopa to mozesz wkladac rehabilitanci uzywaja tego wiec smialo.A co do chodzika z podstawka to mozesz sadzac do niego to nic strasznego.Jak dziecko potrafi samo siedzec nie robisz mu krzywdy

Nam ortopeda kategorycznie odradził używania chodzika, ale to dlatego,że Maja miała dysplazję stawów biodrowych i chodziła w aparacie 3 m-ce

no ja juz kolacyjke m zrobilam nawet podkradlam mu kromke :-D i teraz nie wiem co z soba zrobic chyba pojde spac....
aha jutro przyjezdza przed 6 rano Ola (corka od szwagierki) :szok: a ma 10 miesiecy i pewnie rozedrze sie na dzien dobry tak jak ona to potrafi najlepiej i bedzie po spaniu - najbardziej ucierpi na tym Sewek juz kit ze mna... :wściekła/y: ale mam nadzieje ze tego sobie nie wykrakam... i bedziemy spac do 8 albo 9 :-D:-D
Patrysia trzymam kciuki żeby udało wam sie dłużej pospać:tak:;-)
może tym razem Olcia nie zapoda wyjca:dry::confused:
A propos mężów: mój wyszedł do pracy na nocną zmianę i zostałam słomianą wdową - nocną wdową:-D
to na tę okazję się napijmy:-p:-D
9ad8at.jpg

i tak wlasnie na koniec dnia moj m mnie jeszcze wkurzyl bo dodalam mu zdjecie na nk jak jest z malym to powiedzial ze nie zyczy sobie zebym ja mu dodawala zdjecia.... a on i tak nie korzysta z tego konta bo to ja mu zakladalam i to ja nim zarzadzam ... w morde... :wściekła/y:
ide spac bo mnie wkurzyl
współczuję nerwów:dry::confused::confused:
Aluska , Patrycja slyszalam o tym z chodzikiem ze nie najlepszy ale nie bede go tam dlugo trzymala a takie cos w ktorym sie stoi bardzo to lubi ale wsadzam go tam dopiero od wczoraj wyglada to tak

No i jeszcze takie cos mamy to jest do skakania i wiesza to sie na dzrzwiach tez to lubi takie cos:
To do tego skakania to mi się podoba :tak::tak:
a co do chodzika to nie bardzo ja już wolałabym kupić wielofunkcyjnego pchacza który może służyć również jako bujak i jeździk:sorry2:
Nam ortopeda kategorycznie odradził używania chodzika, ale to dlatego,że Maja miała dysplazję stawów biodrowych i chodziła w aparacie 3 m-ce
my niestety też mieliśmy problemy z bioderkami zwłaszcza z lewym i w pieluszce ortopedycznej Amanda przebywała 16długich tygodni:baffled::confused:

Witam
No to ja dziś pierwsza otwieram wątek. U nas śliczne słońce świeci, aż mi się buzia sama uśmiecha, miłego dnia babeczki:-):-):-):-)

Witam co do chodzika to żadne z moich dzieci nie miało joe alex ja też nocna wdowa byłam właśnie czekam aż wróci małż , dzieci w szkole a mnie sie nie chce sprżatać i prasować jakiś totalny leń mnie ogarnął wczoraj do 24 rozrysowywałam i myślal o skrzyżowaniach ;-) dobrze że nie i przystojnym instruktorze :-p;-)rano przymrozek Zuzia zadowolona bo mogla iśc w nowej kurtce Miłego dnia :-D

-j- super że masz wszystko ustalone:tak::tak::tak: teraz możesz być spokojna:sorry2::tak: A jak się dziś czujesz?

U mnie wszystko ok.:-)
Gdy mam chwilę wolnego śpię...
Gdy coś zrobię co mam zrobic śpię...
Zapadam w sen zimowy ....:tak::-)

Patrysia trzymam kciuki żeby udało wam sie dłużej pospać:tak:;-)
może tym razem Olcia nie zapoda wyjca:dry::confused:

to na tę okazję się napijmy:-p:-D
9ad8at.jpg

współczuję nerwów:dry::confused::confused:

To do tego skakania to mi się podoba :tak::tak:
a co do chodzika to nie bardzo ja już wolałabym kupić wielofunkcyjnego pchacza który może służyć również jako bujak i jeździk:sorry2:

my niestety też mieliśmy problemy z bioderkami zwłaszcza z lewym i w pieluszce ortopedycznej Amanda przebywała 16długich tygodni:baffled::confused:

jaaa cieee jakie winkooooo :-D
ale bym chlusła.... albo nie , juz nie chcem.:-)

Czytam , czytam i czytam was i nie mogę skończyć. Trochę nadrobiłam ale nie pamiętam juz co komu miałam napisać.:sorry2:
Uśmiałam się też , że ho ho...
Dziewczyny faceta to trzeba krótko trzymać.:tak:

Pozdrawiam i zdrówka życzę.

reklama
Witam.
No właśnie u nas przymrozek,szron na trawie,a teraz jeszcze mgła:baffled:
Witam kochane dawno u was nie bylam :) le juz sie poprawiam :)
U ns ogolnie bez zmian :) A mamy nowego laptopa :) ten stary 2 razy nam sie zepsul i za 3 razem wymienili na nowego :)

I NAJWAZNIEJSZE :)
znalazla sie moja torebka z cala zawartoscia, portfel, telefony, pienidze karty wszystko :)
No to super:tak:, a to ktoś oddał?
Ja zgubiłam dowód 3 miechy temu i jeszcze sobie go nie wyrobiłam :sorry2::zawstydzona/y: nie mam kiedy :zawstydzona/y:
No to najwyzszy czas wyrobić;-)
Tesciowa mam cacy a jaka przekupa wszystko malemu kupi zamin ja nawet o tym pomysle mial 4 miesiace a ta wpada juz z chodzikiem dla niego i kombinezonem na zime a dodam ze jeszcze nawet cieplo bylo:tak:
Pod choinke kupuje mu konia na biegunach ---ciekawe kiedy na tym zacznie szarzowac?? Bo w chodziku nadal slabo dosiega do ziemi stoi na palcach wiec jeszcze poczekam jak podrosnie:) Narazie probuje inna zabawke w ktorej tylko stoi i ma zabawki naokolo i wiecie co uuuuwielba to;-)
NO to masz fajną teściową:tak:. Co do chodzików to ja Natalkę wkładałam do chodzika,a Kuba w ogóle w chodziku nie chodził - siedzial ze dwa czy trzy razy,ale mu się nie podobało:nerd::rofl2:

A my wróciliśmy ze sklepów i wreszcie kupiliśmy stoliczek, więc od jutra Maja zaczyna naukę siedzenia przy stole i samodzielnego jedzenia, bo jak do tej pory to jakoś kulawo to szło:tak::tak::tak:
Gratki zakupu i trzymamy kciuki za naukę samodzielnego jedzenia:tak:

smutno mi bo nie bardzo mi poszla dziś jazda :-( moze to dlatego ze jezdzilam z innym instruktorem innym samochodem i jakos sie nie moglam przestawic dopiero pod koniec w środę znowu trzymajcie kciuki
Oj spokojnie,przecież dopiero zaczynasz - zobaczysz będzie coraz lepiej:tak:

Dzisiaj złożyłam podanie o pracę. Na stanowisko, o które się ubiegam jest ok 20 chętnych babeczek. Decyzja w grudniu. Czyli szanse praktycznie zerowe:wściekła/y:.
Trzymam kciuki,zeby to ciebie wybrali:tak:

Fajne:happy:
Witam co do chodzika to żadne z moich dzieci nie miało joe alex ja też nocna wdowa byłam właśnie czekam aż wróci małż , dzieci w szkole a mnie sie nie chce sprżatać i prasować jakiś totalny leń mnie ogarnął wczoraj do 24 rozrysowywałam i myślal o skrzyżowaniach ;-) dobrze że nie i przystojnym instruktorze :-p;-)rano przymrozek Zuzia zadowolona bo mogla iśc w nowej kurtce Miłego dnia :-D
A jak Gabi??:confused:

U mnie wszystko ok.:-)
Gdy mam chwilę wolnego śpię...
Gdy coś zrobię co mam zrobic śpię...
Zapadam w sen zimowy ....:tak::-)

.
Wypoczywaj i korzystaj póki mozesz;-):happy:

Do góry