reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my wróciliśmy ze sklepów i wreszcie kupiliśmy stoliczek, więc od jutra Maja zaczyna naukę siedzenia przy stole i samodzielnego jedzenia, bo jak do tej pory to jakoś kulawo to szło:tak::tak::tak:

reklama
Moj tez nie lubi siedziec za dlugo w takim krzeselku do karmienia rozglada sie wszedzie projuje sie wydostac i wali lapkami w stol, wiec musze uciekac z miseczka bo wszystko laduje na podlodze heheh:-D
Moze jej sie spodoba nic nie wiedomo :-)

Anakonda, więcej wiary w swoje potomstwo:tak:

Joanna, nie przejmuj się, ze nie poszła ci jazda. Pamiętam, jak mój mąż był na kursie. No to była kompletna porażka:no:. A zdał za pierwszym razem:happy:.

Życzę dziewczyny udanego wieczorku, nie to co wczoraj! Musicie przyznać, że niektóre z nas miały dzień i wieczór przewrócony do góry nogami:rofl2:.

Dzisiaj złożyłam podanie o pracę. Na stanowisko, o które się ubiegam jest ok 20 chętnych babeczek. Decyzja w grudniu. Czyli szanse praktycznie zerowe:wściekła/y:.

Witam ponownie wszystkie dziewczyny :-D
Moj wrocil i spi juz!!! a maly rozrabia niewiem jak wasze dzieci ale moj ma 6 miesiecy i normalnie jest caly czas w ruchu nawet jak spi to pelaza po lozeczku:-)

Tesciowa mam cacy a jaka przekupa wszystko malemu kupi zamin ja nawet o tym pomysle mial 4 miesiace a ta wpada juz z chodzikiem dla niego i kombinezonem na zime a dodam ze jeszcze nawet cieplo bylo:tak:
Pod choinke kupuje mu konia na biegunach ---ciekawe kiedy na tym zacznie szarzowac?? Bo w chodziku nadal slabo dosiega do ziemi stoi na palcach wiec jeszcze poczekam jak podrosnie:) Narazie probuje inna zabawke w ktorej tylko stoi i ma zabawki naokolo i wiecie co uuuuwielba to;-)
Klaudynka nie chcę się wymądrzać ale chodzić nie jest dla dziecka dobry:sorry2:
Po pierwsze dla tego że dziecko w chodziku nie uczy się prawidłowego obciążania stóp oraz przenoszenia ciężaru z jednej nogi na drugą po drugie negatywnie wpływa na kształtowanie się kręgosłupa i miednicy malca po trzecie stawianie nóżek na palcach może spowodować ich szpakowatość :no::no::no:
No ale to już Twoja decyzja:sorry2: mam nadzieję że nie będziesz miała mi za złe że wyraziłam swoją opinie :sorry2:
dziecko nie uczy się w nim chodzić a wręcz przeciwnie
A my wróciliśmy ze sklepów i wreszcie kupiliśmy stoliczek, więc od jutra Maja zaczyna naukę siedzenia przy stole i samodzielnego jedzenia, bo jak do tej pory to jakoś kulawo to szło:tak::tak::tak:
Anaconda super zakupik:tak::tak::tak::tak:
smutno mi bo nie bardzo mi poszla dziś jazda :-( moze to dlatego ze jezdzilam z innym instruktorem innym samochodem i jakos sie nie moglam przestawic dopiero pod koniec w środę znowu trzymajcie kciuki
Joanna nie martw się następnym razem pójdzie Ci o wiele lepiej:tak::tak:;-)

reklama
mlody wykapany a moj m jak zawsze daje malemy mleko i go usypia :-D
Joanna - bedzie dobrze trzymam kciuki :tak:
aluska - nie musisz przepraszac :tak: takie jest zycie no nie da sie tego ukryc ze mloda ani szczupla nie jest :-D ja o niej dobrego zdania tez nie mam choc czasem potrafi byc mila :baffled:
klaudynka - ja malego rzadko dawalam do chodzika nawet bardzo rzadko ... nie to zeby mu szkodzilo czy cos ale nie czulam takiej potrzeby - dawalam go wtedy gdy bylam sama a musialam cos zrobic bo lozeczko mu sie znudzilo i siedzial sobie ze mna np w kuchni a ja cos robilam :tak: no to Ci tesciowa prezentow nakupowala :tak: wiedziala co sie przyda :-)
subtelna - moj m wie ze siedze caly czas z dzieckiem wiec nic mi nie zarzuca :tak:
anaconda - no ciekawe jak pojdzie Majeczce przy stole :tak:
joe alex - a moze to Ty okazesz sie ta ktorej wlasnie szukaja nie skreslaj sie ;-)

Do góry