reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Klaudynka zgadzam sie z Toba nie ma nic gorszego niż kłamstwo:no: Całe szczęście że moj mąż to wie i woli gorzką prawdę powiedzieć niż słodkie kłamstwo to działa w obydwie strony ZLE twój małż zrobił że nie powiedzial Ci najgorsze że żony kolegów wiedzialy powinnas z nim porozmawiac że nie podoba Ci sie to i nie daj sie przekabacić w żaden sposób bo jak raz popuściśz to będzie tak zawsze będziesz słyszć same pólprawdy a małżeństwo czy byci razem to wzajemny szacunek i zaufanie .
Patrysia
cierpliwości życze mojej Gabi prawie żęby wychodzily jedne za drugim ale na brak apetytu nie narzekala
Miłego dnia lecę bo Gabi wstała muszę ją ubrac i dac leki :-)

reklama
Hej dziewczyny.

Niestety brakuje mi czasu,zeby pisać:zawstydzona/y:. Byłam dziś u lekarza - jestem na antybiotyku.

widzę,że złościcie się na swoich facetów, ale nic nie poradzimy to inny gatunek niż my;-):-p

Joanna buziaki i zdrówka dla Gabrysi - dobrze,że się bardzo nie poparzyła:tak:

Pozdrawiam.

Dziendoberek:-)
Maly wstal przed 9 zjadl pol butli, drugie pol wsysnal przez sen:tak:
U mnie juz pralka na pelnych obrotach, maly spi wiec mam chwile dla siebie:-D
Rozmawialam z moim zawsze mowil mi wszystko dobre i zle nowiny ale teraz chyba mu palma odbila!!!Mam nadzieje ze to sie nie powtorzy bo naprwade zawiedzie moje zaufanie i bedzie bity:wściekła/y:

Iwona, życzę zdrówka bo nie ma nic gorszego, niż choróbsko :no:.

Lecę, bo mam sprzątanie w domku po weekendzie:wściekła/y:. I jeszcze sernik muszę upiec na jutro.

Pozdrawiam wszystkie szanowne Panie:-D.

Aha, Klaudynka, chyba każdemu facetowi palma odbija:tak:. Trzymaj się dzielnie.

Witam popołudniowo:-):-):-)
U mnie pogoda typowo depresyjna aż się wyć chce. Maja z tego wszystkiego usnęła a ja kawkę sobie zrobiłam bo inaczej to do jutra bym nie dożyła. Dzisiaj przynieśli prezent mikołajkowy dla Mai (wózeczek wielofunkcyjny dla lalek), tak więc jak dla mnie mikołaj może być już jutro:tak::tak::-):-)

Witam Kobitki:tak::tak::tak::tak:

To znowu ja wpadam i wypadam:-p
Pogoda u mnie taka jak u Anacondy więc siedzieliśmy cały dzień w domu a że mój wyjec nie chciał spać to nie było jak wcześniej do Was zajrzeć :zawstydzona/y:

Wczoraj zakończyłam karmienie Amandy piersią i jestem z siebie dumna bo odbyło się bez marudzenia i płaczu .....szybko i bezproblemowo :-D:-D:-D

Poczytam co u Was:sorry2:

heja heja
aluska - no to gartulacje oby tak dalej bez marudzenia :tak:
klaudynka - zgadzam sie z joe alex - kazdemu odbija palma:tak: oj ajkbyms ie dowiedzial ze moj m poszedl do baru ze striptizem to chyba bym go z domu wykopala - kit ze mieszkam u tesciowej :sorry2: ale to co zrobil to swinstwo - wystrzelac ich - ja niestety nie posiadam zadnej broni a jak mialam to sprzedal moj m - czyzby cos kryl :confused::sorry2: a wiesz co do zdrady nigdy nie mow nigdy koledzy nie powiedza - nikt nie powie bo kazdemu byloby glupio mojej kumpeli szwagierke tak m zalatwil - wszyscy wiedzieli wookolo - prowadzal sie z byle jaka gowniara a ta biedna nic nie wiedziala tak jej obrobili dupe - na zewnatrz wszyscy o tym gadali ale zeby jej powiedziec to cisza :wściekła/y:
iwona.c28 - zdrowka zycze i szybko dochodz do siebie :tak:
joe alex - ja tez jestem zazdrosna o swojego ze szok :szok: czasem najchetniej to zamknelabym go w klatce zeby nigdzie nie wychodzil i siedzial caly czas ze mna a jak juz by mial wyjsc to na krotkiej!!! smyczy :tak:

ale dzis pogoda do bani .... :wściekła/y:

Patrysia tylko by sprobowal to wacka mu upier....:wściekła/y:
Ja sie jeszcze dopytam sasiadke podejde zeby swojego podeszla i sie dowiedziala, jej maz napewno jej powie:-D

Nawet nie chce o tym myslec co ja mu zrobie jak sie dowiem !!!!

Bedzie uciekal gdzie pieprz rosnie!!!:angry:LOBUZ JEDEN:no:

klaudynka - no nie fajnie ale czy ja wiem czy lepiej bedzie jak dowiesz sie czegos wiecej bedziesz bardziej wsciekla niz jestes a on i tak bedzie zadowolony... tacy faceci... :dry::wściekła/y: zrobisz i tak jak bedziesz chciala ale moge Cie tylko duchowo wesprzec :tak:

reklama
Joe Alex dziekuje bardzo za mile slowa:-)
Apropo tesciowych moja tez sie nie wtraca i tez zawsze trzyma maja strone hehhehe
Klaudynka witaj :tak:
normalnie Ci zazdroszczę :sorry2:może się teściowymi zamienimy;-):tak:
a co do Leosia niejadka to pewnie mu tak zęby dokuczają:dry:
Witam ;)
A dzisiejsza wizyta u gienka wprawiła mnie w tak dobry nastrój, że od rana buzia usmiechnięta od ucha do ucha.( co rzadko sie zdarza ostatnimi czasy u mnie).:tak:
Pamiętacie jak pisałam wam o swoim pobycie w szpitalu 3 tyg. temu i wykryciu u mnie zmian na dnie oka?I co za tym idzie zaleceń do CC.Miałam wtedy straszne obawy jak to będzie wszystko wyglądało...
Otórz juz wszystko prawie wiem, to co chciałam wiedzieć. :tak:Karta informacyjna ze szpitala z opisem okulistycznym wystarczy do przeprowadzenia CC, ale wrazie co moja gin wypisze mi jeszcze skierowanko.:tak:I po rozmowie z gienką dowiedziałam się jeszcze , że CC zostanie u mnie przeprowadzone na tydzień lub dwa przed planowaną datą porodu.A to dlatego, że to trzecie dzieciątko i , że nie ma co czekać na skurcze, bo akcja porodowa może błyskawicznie ruszyć i nie będzie czasu na CC.:tak:Cieszę sie bardzo, że przynajmniej troszkę wiem co mnie bedzie czekało.
-j- super że masz wszystko ustalone:tak::tak::tak: teraz możesz być spokojna:sorry2::tak: A jak się dziś czujesz?
Patrysia i jak wygodnie teściowej w foteliku;-):-p
szkoda że nie udało CI się chłopa przekonać do zmiany fotelika:dry:
Joanna73 urocze masz dzieci:tak::tak:;-) Dużo zdróweczka dla Gabrysi:tak::tak::sorry2: jak się dziś czuje?
Życzcie mi powodzenia, jutro składam podanie o pracę. Starszy maluszek pójdzie do przedszkola, a do młodszego przyjechałaby moja mama. Ale to dopiero wstępny plan. Bóg jeden raczy wiedzieć, czy się uda.
Joe alex powodzenia w spełnianiu swoich życiowych planów:tak:
A wiecie co, ja też myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok! Na "naszej klasie" odezwała się do mojego męża jego była dziewczyna, z którą się nie kontaktował od co najmniej 6 lat:wściekła/y:. Mąż od razu wywalił ją ze swojego profilu, ale coś w nim drgnęło:baffled:. Nie kopnęłybyście gadzinę (tzn. mojego męża) w dupsko? Bo ja mam chęć. Zazdrosna jestem, choinka a tu taka była mi bruździ:no:
nie masz co być zazdrosna na pewno Ty jesteś dla niego najważniejsza a nie jakaś tam dawna znajoma:sorry2::tak::tak:
iwona.c28 szybkiego powrotu do zdrówka życzę:tak::tak:;-)

Do góry