reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam kochane dawno u was nie bylam :) le juz sie poprawiam :)
U ns ogolnie bez zmian :) A mamy nowego laptopa :) ten stary 2 razy nam sie zepsul i za 3 razem wymienili na nowego :)

I NAJWAZNIEJSZE :)
znalazla sie moja torebka z cala zawartoscia, portfel, telefony, pienidze karty wszystko :)

reklama
to znow jo :-D
iwoneczka - dobrze ze torebka sie znalazla :-D i fajnie ze macie nowy laptop bedziesz czesciej zagladala do nas ;-)
aluska -pewnie bylo by wygodnie ale swojej grubej dupy tam nawet nie zmiesci :-p

heh ja z nudow wklejam zdjecia na nk :-D

Laski współczuję konfliktów z Waszymi życiowymi partnerami:-(
to przykre jeżeli w związek wkrada się kłamstwo i zdrada:baffled:
ja nie wiem czy w takiej sytuacji potrafiła bym przebaczyć ale m. mnie nigdy nie zdradzi :sorry2: jest bardzo o mnie zazdrosny także nie sądze żeby na jakąś inną laskę poleciał:sorry2::tak::tak:

Witam kochane dawno u was nie bylam :) le juz sie poprawiam :)
U ns ogolnie bez zmian :) A mamy nowego laptopa :) ten stary 2 razy nam sie zepsul i za 3 razem wymienili na nowego :)

I NAJWAZNIEJSZE :)
znalazla sie moja torebka z cala zawartoscia, portfel, telefony, pienidze karty wszystko :)
Iwoneczka fajnie że masz nowy laptopik:tak::tak::tak:
Super że torebka z całą zawartością Ci się odnalazła :tak::tak::tak:

Ja zgubiłam dowód 3 miechy temu i jeszcze sobie go nie wyrobiłam :sorry2::zawstydzona/y: nie mam kiedy :zawstydzona/y:
Patrysia nieżle by wyglądała taka stara torba ( za przeproszeniem) i w foteliku na dodatek:laugh2::laugh2::-p:laugh2:

Myślę, że doskonała terapią dla każdego kto twierdzi, że wychowyjąc dziecko nic się nie robi, jest całodzienna, najlepiej kilkudniowa opieka nad dzieckiem :))))

Wyobraźcie sobie mężów po kilku dniach NICNIEROBIENIA przy dziecku!

Ja nie usłyszałam na szczęście tak przykrych słów od swojego męża. Liczę, że ich nigdy nie usłyszę.

Miłe Panie, apeluję - nie dajcie sobie wmówić, że nic nie robicie!

S.

Witam ponownie wszystkie dziewczyny :-D
Moj wrocil i spi juz!!! a maly rozrabia niewiem jak wasze dzieci ale moj ma 6 miesiecy i normalnie jest caly czas w ruchu nawet jak spi to pelaza po lozeczku:-)

Tesciowa mam cacy a jaka przekupa wszystko malemu kupi zamin ja nawet o tym pomysle mial 4 miesiace a ta wpada juz z chodzikiem dla niego i kombinezonem na zime a dodam ze jeszcze nawet cieplo bylo:tak:
Pod choinke kupuje mu konia na biegunach ---ciekawe kiedy na tym zacznie szarzowac?? Bo w chodziku nadal slabo dosiega do ziemi stoi na palcach wiec jeszcze poczekam jak podrosnie:) Narazie probuje inna zabawke w ktorej tylko stoi i ma zabawki naokolo i wiecie co uuuuwielba to;-)

Co dziewczeta robicie wieczorowa pora?? POZDRAWIAM:-)

reklama
Subtelna mam nadzieje ze moj mi nie powie ze nic nie robie chociaz powiem szczerze czasami podpytuje co robilam:-)
Dobrze ze my kobiety mamy podzielnosc uwagi i potrafimy robic kilka rzeczy w tym samym czasie hehe:) Im by bylo ciezej opiekowac sie dzieckiem gotowac obiad i robic jeszcze 5 innych rzeczy w tym samym czasie:-Dhhehehe

Do góry