reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie daruje mu tej nocy !!!
zeby chociaz powiedzial prawde to ok spoko idz wyrzyj sie!!!
Ale ze nie powiedzial to dam mu popic i popalic!!!:wściekła/y:
Wiem ze mnie nie zdradzil, bo wtedy ,,,,zabila bym!!!

A tak na marginesie, to co dzisiaj ci faceci nam powariowali? Pełnia była kilka dni temu:szok:.

Klaudynka, może ty masz faceta erotomana:tak:. Ja to bym mojemu po pysku natrzaskała. I to z całą powagą:crazy:. I patrzyła, czy równo puchnie:crazy:

Wiesz najbardziej to mnie oszukanstwo wpienilo, bo wiem z kim byl, i wiem ze to dla zbytow i napewno tam nic nie poderwali ani nic tylko popatrzyli...ale myslalam ze sobie ufamy i powiemy sobie wszystko a ta fujara ukrywala to przede mna bo myslal ze mu nie pozwole i bedzie sie wstydzil przed kumplami.:tak:
Teraz pewnie bedzie sie podlizywal kilka dni mile slowka itp. Postaram sie byc twarda i nie dac sie jego sztuczka!!!
Swedzi go to ja go podrapie tylko pazurki naostrze:-D

Anaconda, oczywiście jak bym mu już porządnie natrzaskała i zobaczyła czy puchnie równo, wywaliłabym drania z domku do mamusi:-). A niech mamusia się martwi synusiem:tak:

No tak Klaudynka, cała afera w tym, co powiedzieliby koledzy:szok:. A ci koledzy to też pewnie ukrywają takie wypady przed swoimi kobietami:wściekła/y:.

Ale to przecież macho:crazy:. Zasrańcy jedni:crazy:

o jaki fajny temacik

ja faceta napewno bym nie puscila do takiego klubu i jak bym sie dowiedziala po fakcie to bym zadzwonila do jego matki i poiwedziala o tym niech wie jakiego ma cudnego syneczka:rofl2:
Anaconda znow sie z toba zgadzam:-D No to upojnej zycze:tak:

Klaudynka a co w tym dziwnego ze jak bys znala prawde to bys go nie puscila.Chyba wazniejsze sa Twoje uczucia niz kumpli:confused:No chyba ze sie myle:sorry2:A skad wiesz ze Cie niezdradzil?

Patrysia u nas zabki byly w 8mc wiec i u was beda wkrotce:tak:

Joe olej byla szkoda twoich mysli i nerwow a Twoj niewinny ze tamta sie odezwala.Nie kpo go:no::-D

reklama
Wszystkie zony jego kumpli wiedzialy gdzie ida a akurat byl z sasiadem i jego zona wpadla na drinka wieczorem do mnie i jej maz dzwonil do niej wlasnie z tego pubu. Napewno mnie nie zdradzil bo by sie wydalo predzej czy pozniej bo byli tam wszyscy ktorych znam i doszly by nowiny do mnie.
A ta menda oszukancza myslala ze co ja glupia jestem i sie nie dowiem:szok:, jak by postawil sprawe jasno to moze bym sie zgodzila a tak to tylko mnie zawiodl wpienia mnie strasznie az sie we mnie gotuje !!!!zaraz wybuchne i dojdzie do rekoczynow:angry:

Do góry