reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie dziewczyny:-)

Ja właśnie wróciłam z całą brygadą rodzinną od teściowej więc kawusia zaliczona:tak:

Joanna, mam nadzieję, że to nic poważnego z twoją dzidzią, niech szybko gardełko jej zdrowieje:tak:.

Życzcie mi powodzenia, jutro składam podanie o pracę. Starszy maluszek pójdzie do przedszkola, a do młodszego przyjechałaby moja mama. Ale to dopiero wstępny plan. Bóg jeden raczy wiedzieć, czy się uda.

Życzę miłego wieczorka. Do następnego spotkania. Lecę, bo moi mężczyźni wołają jeść:-)

reklama
Witam niedzielnie
no a dzis dla odmiany to ja jestem tak wkurzona na swoego m ze szok :szok: przyjechal w nocy po 3 i rano kolo10 zas pojechal i dopiero teraz przyszedl spowrotem bo byl znajomemu pomagac przy budzie ... na targu :wściekła/y: kto to widzial zeby on szedl w niedziele robic :confused::no: ehhh ale mam ciete na niego a jeszcze w dodatku maly jak wstal popoludniu to taki marudny ze myslalam ze wyjde juz z siebie i stane obok :wściekła/y:

joe alex- w takim badz razie powodzenia zycze - tzrymam kciuki :tak:
joanna73 - dobrze ze Gabi nic powazniejszego sie nie stalo - ale wiem co to znaczy moja mama tak sie strachu najadla przy mnie jak mialam nie caly roczek... ale to juz byla powazniejsza sprawa - tez pociagnelam miske z wrzatkiem i wylalam ja na siebie i bylam tak poparzona ze musialam jechac do szpitala a sukienke zdzierli mi razem ze skora :szok: ale nie mam juz zadnej blizny wszystko mi sie zagoilo :tak: i zdrowka dla Gabi :tak:
klaudynka - i co wyspalas sie bo pozno spac poszlas :tak: zabki wyjda raz dwa choc moj ma nie cale 10 miesiecy i ani jednego :szok: a tez sie meczy borok :no:

milego wieczorku

Patrysia, widzę że dzisiejszego wieczoru to ty masz kłopotki z facetem:no:. A popyskuj trochę na niego to ci przejdzie.

A wiecie co, ja też myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok! Na "naszej klasie" odezwała się do mojego męża jego była dziewczyna, z którą się nie kontaktował od co najmniej 6 lat:wściekła/y:. Mąż od razu wywalił ją ze swojego profilu, ale coś w nim drgnęło:baffled:. Nie kopnęłybyście gadzinę (tzn. mojego męża) w dupsko? Bo ja mam chęć. Zazdrosna jestem, choinka a tu taka była mi bruździ:no:

Srednio sie wyspalam pobudka byla 8.30 rano a po wczorajszym relaksie glowa strrrrasznie bolala ale juz jest wporzadku:-)

Maly dzis wcale mleka nie pil nic a nic, tylko obiadek wmusilam czekam az usnie to go dopadne pocichaczu i musi butle zjesc:angry:

Moj wrocil jakos kolo 3 jak i ja poszlam spac okazalo sie ze chlopcy poszli do baru ze striptizem:szok:, ale oczywiscie tego w planie nie bylo tak tylko im wyszlo, a ja oczywiscie mu wierze :-D

No ja juz wiem cyckow sie naogladali i golych lasek przetanczyli od groma kasy Lajdusy jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
Podobno laski siadealy im na kolana i tanczyly dla nic toples trzesac cycochami a to oczywiscie extra platne jest----> juz ja go urobie skur..... jeszcze sie cieszy!!!!:angry:

JA Z NIM ZATANCZE DZIS WIECZOREM ZYC MU SIE ODECHCE!!!

Wystrzelac w piiiii....Faceci To Swinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JOE ALEX ja mam bazuke na mojego bydlaka!!

joe alex myślę że nie masz co być zazdrosna, tamta już nie ma szans, a że się odezwała to nic nie znaczy, może po prostu chciała dowiedzieć się jak mu się życie potoczyło, fajne są takie dawne znajomości :tak::tak::tak:
patrysia mojej pierwsze ząbki wyszły jak miała 8m-cy, dwie górne jedyneczki jednocześnie, nie masz co się martwić tylko cierpliwie czekać:tak::tak::tak:
Klaudynka jak zauważyłaś ząbki to nie masz co się zamartwiać,że jeść nie chce tylko to przeczekać i lepiej podawać łyżeczką, ponoć wtedy dziąsełka tak się nie podrażniają:tak::tak:
U nas pogoda do bani, byliśmy rano na giełdzie ale nic nie kupiłam no i co za tym idzie kasy nie wydałam:-):-):-)
Wczoraj M nie wykorzystałam, ale dzisiaj to się chyba szykuje upojna noc;-);-);-);-)

No ja juz wiem cyckow sie naogladali i golych lasek przetanczyli od groma kasy Lajdusy jedne!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
Podobno laski siadealy im na kolana i tanczyly dla nic toples trzesac cycochami a to oczywiscie extra platne jest----> juz ja go urobie skur..... jeszcze sie cieszy!!!!:angry:

JA Z NIM ZATANCZE DZIS WIECZOREM ZYC MU SIE ODECHCE!!!

Wystrzelac w piiiii....Faceci To Swinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JOE ALEX ja mam bazuke na mojego bydlaka!!

To ty też mu potrząśnij piersiami dziś wieczorem żeby wiedział co stracił;-);-):tak::tak:

reklama
Do góry