reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Patrysia, dziewczyny rzeczywiście poszły spać.
Anaconda wykorzystuje pewnie swojego faceta, tak jak się odgrażała a klaudynka zmęczona jest swoim tadkiem-niejadkiem:-)

heh na moim to i tez bym sie wyzyla ale sie nie da - bedzie dobiero jak juz przewroce sie na drugi bok :wściekła/y:
joe alex to my takie nocne marki :-D

Patrysia, mój mąż wrócił właśnie z pracy i tak sobie na niego czekałam. A poza tym to jest jedyny moment, kiedy mam kompletny spokój. Dzieciaki nie marudzą:tak:

Wyśpię się po śmierci:-)

joe alex - to i Ty pewnie wykorzystasz dzis swojego :-p ale mi smaczka narobilyscie ...:-D heh
ide spac bo zmarzlam troche przy tym oknie pierzynka mnie ogrzeje :laugh2: dobre i to "jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" haha :tak:

dobrej nocki

Tadek niejadek spi a mama sie relaksowala :-) Najpierw na kamerkach z kolezanka z polski a potem sasiadka zawitala wiec jeszcze nie spie ale zaraz pojde paulu:tak:
Wiecie dziewczyny ja moze troszke za bardzo sie martwie o malucha ale jak czytam ile dzieci w jego wieku potrafia zjesc, to moj w 3 dni tego nie pochlonie i to moj pierwszy ukochany dzidzius chce dla niego jak najlepiej rozrabiaka jednego a on ciagle swoje. Wiec mam metode na gloda karmienie przez sen - maluch spi butle ssie moze nie za duzo ale zawsze cos wsysnie:-)
Pozatym chyba wiem w czym tkwi sek - zajrzalam do buziaka i tak jakby gorma jedynka i dwojka troszke przez dziasla sie pchala widac zaczerwienienie i troszke opuchniete jest mam nadzieje ze to zabki a nie cos gorszego;-)
Ide juz spac bo rano maluch pobudke zrobi:) DOBRANOC DZIEWCZETA

Dzień dobry wszystkim:-)

Klaudynka, no to chyba masz odpowiedź na na twoje zmartwienie. Ja też mam nadzieję, że tylko o ząbki chodzi.

Życzę wytrwałości.

Lecę do moich maluszków. Miłej niedzieli:tak:

ello

dziewczyny widze ze tu upojne noce sie szykowaly mam nadzieje ze byly udane:tak:

Klaudynka nie zamartiwaj sie na zapas jak zabki ida to standard a poaz tym niekiedy dzieci nie chca jesc bo tyle nie potrzebuja Przeciez nie bedzie dziennie jadl tyle samo bo my tez raczej roznie jemy:-D Oby zabki szybko wyszly i apetycik wroci:tak:A karmienie na snie do dobry pomysl skoro sie martwisz ze za malo zjada.zapewne by nadrobil hehehMoja jak miala zapalenie dziasel to jadla na dobe 500ml mleka i tyle A potem nadrabiala i to niezle heheh dziwilam sie gdzie jej sie to miesci

Joe wzajemnie :) czas spedzony z rodzina jest bezcenny:tak:

Patrysia nadrobicie jak wroci:tak:Posciel tez jest milutka:-D

Anaconda ja tez uwazam ze facet to ma byc w domu z rodzina a nie z kumplami po knajpach sie szlajac.Chyba mialas zly dzien pewnie hormony;-)

reklama
witam niedzielnie:-) Ja na męża nie będę narzekać bardzo czasami ma jakies fanberje teraz właśnie poszedł do kolegow A JA psychicznie przygotowuje się na jutrzejsza jazdę Gabi mi trochę przychorzala zapalenie krtani i dziś przy inhalacji pociągnęła miskę z wodą gorąca i troche poparzyla sobie brzuszek całe szczęście nic poważnego ale strachu sie najedlismy z mężem w sumie to trochę jego wina bio mówiłam muże trzeba jej ręće trzymać :wściekła/y: obiad zjedzony upiekłam dziś pałeczki z kurczaka w woreczku ziemniaczki do tego i buraczki Wojtek kręcił nosem jak zwykle a ja juz po herbatce i placku upieklam z przepisu z gazety ale coś mi sie nie zgadza bo wygląda calkim inaczej Milej niedzieli ;-)

Do góry