reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Patrysia, dziewczyny rzeczywiście poszły spać.
Anaconda wykorzystuje pewnie swojego faceta, tak jak się odgrażała a klaudynka zmęczona jest swoim tadkiem-niejadkiem:-)
Anaconda wykorzystuje pewnie swojego faceta, tak jak się odgrażała a klaudynka zmęczona jest swoim tadkiem-niejadkiem:-)
joe alex
Patrysia, mój mąż wrócił właśnie z pracy i tak sobie na niego czekałam. A poza tym to jest jedyny moment, kiedy mam kompletny spokój. Dzieciaki nie marudzą
Wyśpię się po śmierci:-)
Wyśpię się po śmierci:-)
joe alex - to i Ty pewnie wykorzystasz dzis swojego ale mi smaczka narobilyscie ... heh
ide spac bo zmarzlam troche przy tym oknie pierzynka mnie ogrzeje dobre i to "jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" haha
dobrej nocki
ide spac bo zmarzlam troche przy tym oknie pierzynka mnie ogrzeje dobre i to "jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" haha
dobrej nocki
joe alex
Dobranoc wszystkim, ja też lecę. Mąż prażynki przydźwigał:-)
Klaudynka
Fanka BB :)
Tadek niejadek spi a mama sie relaksowala :-) Najpierw na kamerkach z kolezanka z polski a potem sasiadka zawitala wiec jeszcze nie spie ale zaraz pojde paulu
Wiecie dziewczyny ja moze troszke za bardzo sie martwie o malucha ale jak czytam ile dzieci w jego wieku potrafia zjesc, to moj w 3 dni tego nie pochlonie i to moj pierwszy ukochany dzidzius chce dla niego jak najlepiej rozrabiaka jednego a on ciagle swoje. Wiec mam metode na gloda karmienie przez sen - maluch spi butle ssie moze nie za duzo ale zawsze cos wsysnie:-)
Pozatym chyba wiem w czym tkwi sek - zajrzalam do buziaka i tak jakby gorma jedynka i dwojka troszke przez dziasla sie pchala widac zaczerwienienie i troszke opuchniete jest mam nadzieje ze to zabki a nie cos gorszego;-)
Ide juz spac bo rano maluch pobudke zrobi DOBRANOC DZIEWCZETA
Wiecie dziewczyny ja moze troszke za bardzo sie martwie o malucha ale jak czytam ile dzieci w jego wieku potrafia zjesc, to moj w 3 dni tego nie pochlonie i to moj pierwszy ukochany dzidzius chce dla niego jak najlepiej rozrabiaka jednego a on ciagle swoje. Wiec mam metode na gloda karmienie przez sen - maluch spi butle ssie moze nie za duzo ale zawsze cos wsysnie:-)
Pozatym chyba wiem w czym tkwi sek - zajrzalam do buziaka i tak jakby gorma jedynka i dwojka troszke przez dziasla sie pchala widac zaczerwienienie i troszke opuchniete jest mam nadzieje ze to zabki a nie cos gorszego;-)
Ide juz spac bo rano maluch pobudke zrobi DOBRANOC DZIEWCZETA
joe alex
Dzień dobry wszystkim:-)
Klaudynka, no to chyba masz odpowiedź na na twoje zmartwienie. Ja też mam nadzieję, że tylko o ząbki chodzi.
Życzę wytrwałości.
Lecę do moich maluszków. Miłej niedzieli
Klaudynka, no to chyba masz odpowiedź na na twoje zmartwienie. Ja też mam nadzieję, że tylko o ząbki chodzi.
Życzę wytrwałości.
Lecę do moich maluszków. Miłej niedzieli
anka26_x_07
Mama Laury :)
ello
dziewczyny widze ze tu upojne noce sie szykowaly mam nadzieje ze byly udane
Klaudynka nie zamartiwaj sie na zapas jak zabki ida to standard a poaz tym niekiedy dzieci nie chca jesc bo tyle nie potrzebuja Przeciez nie bedzie dziennie jadl tyle samo bo my tez raczej roznie jemy Oby zabki szybko wyszly i apetycik wrociA karmienie na snie do dobry pomysl skoro sie martwisz ze za malo zjada.zapewne by nadrobil hehehMoja jak miala zapalenie dziasel to jadla na dobe 500ml mleka i tyle A potem nadrabiala i to niezle heheh dziwilam sie gdzie jej sie to miesci
Joe wzajemnie czas spedzony z rodzina jest bezcenny
Patrysia nadrobicie jak wrociPosciel tez jest milutka
Anaconda ja tez uwazam ze facet to ma byc w domu z rodzina a nie z kumplami po knajpach sie szlajac.Chyba mialas zly dzien pewnie hormony;-)
dziewczyny widze ze tu upojne noce sie szykowaly mam nadzieje ze byly udane
Klaudynka nie zamartiwaj sie na zapas jak zabki ida to standard a poaz tym niekiedy dzieci nie chca jesc bo tyle nie potrzebuja Przeciez nie bedzie dziennie jadl tyle samo bo my tez raczej roznie jemy Oby zabki szybko wyszly i apetycik wrociA karmienie na snie do dobry pomysl skoro sie martwisz ze za malo zjada.zapewne by nadrobil hehehMoja jak miala zapalenie dziasel to jadla na dobe 500ml mleka i tyle A potem nadrabiala i to niezle heheh dziwilam sie gdzie jej sie to miesci
Joe wzajemnie czas spedzony z rodzina jest bezcenny
Patrysia nadrobicie jak wrociPosciel tez jest milutka
Anaconda ja tez uwazam ze facet to ma byc w domu z rodzina a nie z kumplami po knajpach sie szlajac.Chyba mialas zly dzien pewnie hormony;-)
reklama
Joanna73
uzależniona od BB
witam niedzielnie:-) Ja na męża nie będę narzekać bardzo czasami ma jakies fanberje teraz właśnie poszedł do kolegow A JA psychicznie przygotowuje się na jutrzejsza jazdę Gabi mi trochę przychorzala zapalenie krtani i dziś przy inhalacji pociągnęła miskę z wodą gorąca i troche poparzyla sobie brzuszek całe szczęście nic poważnego ale strachu sie najedlismy z mężem w sumie to trochę jego wina bio mówiłam muże trzeba jej ręće trzymać obiad zjedzony upiekłam dziś pałeczki z kurczaka w woreczku ziemniaczki do tego i buraczki Wojtek kręcił nosem jak zwykle a ja juz po herbatce i placku upieklam z przepisu z gazety ale coś mi sie nie zgadza bo wygląda calkim inaczej Milej niedzieli ;-)
Podziel się: