reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aż się boje do czego ty go możesz wykorzystać:-):-):-).

Ale daruj mu to życie, dziecko potrzebuje ojca;-)

Może zrób sobie jakąś odprężającą kąpiel, poczytaj coś...

Mój synuś właśnie grzebie w szufladzie i szuka noża. Lecę, bo jeszcze sobie coś zrobi:crazy:

Anakonda widze ze niezle Cie Twoj podburzyl!!!:-)
Ja musze sie zgodzic na to wychodne bo 2 tygodnie temu bylam ja na baletach no i musimy byc fer...
Ja juz sie umowilam z kolezanka na kamerkach na drinksa wieczorowa pora:-)
A maly nadal nie chce jesc:wściekła/y: chyba zabkuje nawet pic nie chce co tu robic?????

Patrysia zakupy? Nic specjalnego,wszytsko do domu i dla dzieci a portfel wychudzony jakis :-( ech.
Anaconda no i jak tam bylo przy kapieli ? Ech ty ,no wiesz..nie za krotko go trzymasz? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczor :-D
ja wlasnie skonczylam sprzatac lazienke :dry: i zaraz ide spac... mojego m i tak nie ma :wściekła/y: ehhhhh

klaudynka - moze nie powinnas sie przejmowac bo wiesz co moja szwagierka z corka miala podobnie nic jej nie chciala jesc i zyje ;-) moze nie potrzebuje duzo jedzenia - juz nie wiem co mam Ci powiedziec ale bedzie dobrze moze to zabki... :confused:
anaconda - oni tak maja :tak: nie przejmuj sie nie watro sobie nerwow szamotac :no: anielskie dupy jedne :wściekła/y: ale moj m tez czasem woli usiasc sobie przy kompie a ja zajmuje sie malym - no bo taka rola on pracuje a ja sie opiekuje ... wrrr ale Ty to ufffff jestes niesamowicie zla na Twojego :sorry2:

heh chyba pojde spac... mojego m nie ma i co ja mam robic a jeszcze dostalam @ fuck fuck :wściekła/y: a anaconda chyba wykorzystuje tego swojego :-p:-D

Do góry