reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysia on nigdy nie chce jesc z butli rzuca sie i placze jak ja zobaczy jest coraz gorzej nie wiem co mu jest zaczynam sie martwic czy mu ta butla nie zbrzydla dlatego jej nie chce jesc:(jak myslisz bylam i Hv ona powiedziala zeby probowac ale sie jakos nie udaje bede musiala isc i znim do lekarza bo juz nie mam sily ani nerwow i nie wiem co robic!!!!:wściekła/y:

reklama
klaudynka - hmmmm moze sie czegos przestraszyl albo za szybko mu polecialo i potrzebuje czasu ... ja tak mialam przy cycku jak karmilam Sewka ... - na samym poczatku czasem nie chcial mi pic z niego i wyl jak najety ... moze to takie przejsciowe bo potem mu przeszlo... a dlugo dajesz butelke ... probuj dalej albo zmien smoczek moze ten mu nie pasuje albo sprobuj mu podac z czego innego np z lyczeczki czy wogole jest glodny i czy chce pic dasz rade :tak:

Prawie od urodzenia jest na butli malo piersia karmilam, no probuje go obiadkiem dokarmic lub lyzeczka lepiej mu to idzie niz butla ale i tak zjada 200ml mleka dziennie przez jakies 3 dni jest juz tak!!!no i jakis obiadek boje sie ze to za malo!!!

Witam sobotnio, ja dziś wkur... na maksa, mój tępy mąż uważa że skoro siedzi w domu bo ma wolne to ja nadal będę się zajmowała małą, chyba go całkowicie pogięło!!! Już ja go urządzę dziś jak mała będzie szła spać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie daruję i już:angry::angry::angry::angry:

Klaudynka, z moim młodszym miałam tak samo. Nie chciał jeść z butelki a jedynie za pomocą łyżeczki. Miał do tego chyba szósty zmysł, bo kiedy przybliżałam butelkę z mlekiem czy kaszką odwracał głowę i w ryk:no:.
A kiedy w butelce było picie to bez problemu. I też nie mam pojęcia z czego to mu się wzięło.

Oczywiście głodny nie "chodził" bo karmiłam go łyżeczką. Spróbuj z jakąś kaszką dostosowaną do jego wieku.
Mojemu maleństwu baaardzo smakuje misiowy ogródek z Nestle. Są chyba tego trzy smaki.

Powodzenia:-)

Anakonda, ty to masz "fajnego" chłopa:no:.

Ja, jak wkurzy mnie ten mój, odstawiam go na jakiś czas. Działa to, oj działa... Ale wiem, że nie wszystko można tym załatwić.

Anakonda, ale co zrobisz z podgatunkiem, jakim są faceci?

reklama
Mój to ma zakaz wychodzenia wieczorami i nawet jak nie pomaga to ma warować w chałupie, jeszcze by tego brakowało,żeby się szwendał nie wiadomo gdzie, ale czasem potrafi mi nerwa ruszyć tym niezajmowaniem się małą i właśnie dzisiaj nadszedł taki dzień:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zabić dziada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Do góry