reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrysia no co ty?! O drugiej dzidzi to ja jeszcze nie myślę, niech pierwsza da mi trochę odsapnąć to wtedy się zastanowię;-):tak::-D:-)
A co do teściowej to moja też nieraz miała dla mnie takie "ekstra" niespodzianki tylko że ja szybko pokazałam jej że mam swoje zdanie i żyję po swojemu i na szczęście zaprzestała, a teraz jeśli już coś chce nam doradzić to daje pieniądze i karze kupować to co ja uważam za słuszne:tak::tak::tak::tak:

reklama
J to super,ze wiesz co cię czeka:tak:

Patrysia nie przejmuj się teściową tylko rób to co uważasz:tak:

Anaconda a może jednak drugie dzidzi;-):-p:rofl2::-D

Dobranoc babeczki spokojnej nocki.:-)

witam

Patrysiu to u nie na odwrot mi podobaja sie ciuszki na chlopakow :)) sa takie swietne ze szok wiec kupuje dla syna siostry:tak: Co do fotelika ja mam coneco i jestem zadowolona, kumpela a w sumie dwie tez taki maja :happy:Tesciowa niech sama w nim jezdzi :-D przeciez w aucie nie bedzie nikt widzial:-D:-D

-j- super wiesci wiec oby cc odbylo sie blyskawicznie i moze lepiej jak 2 tyg przed bo faktycznie moga potem nie zdazyc:sorry2:

Joanna witamy i zachecamy do pisania:happy:

Dzisiaja nic sie nie dzailo rano sprzatnie potem zakupki do lodowki obiadek kumpela wpadla na kawke w wieczorem wkoncu poprasowalam:happy2:Ale na suszarce znow pranie wiec zaniedlugo to samo :)

hej
wiecie co dzis dostalam fotelik ale musze dac za niego 50 zl - nie podoba mi sie wiec dzis rozwazymy z mezem czy by go czasem nie oddac :baffled: tesciowka juz zas a bo w aucie nie widac jaki sie ma fotelik wiec po co przeplacac i wogole niech ona mi sie lepiej nie wtraca bo wybuchne ... to ja zadecyduje czy go wezme czy nie a ze mi sie nie podoba to trudno... zreszta za 109 zl na allegro widzialam lepszy :tak: i juz mi w taki sposob dzwigla cisnienie !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Patrysiu Tesciowa niech sama w nim jezdzi :-D przeciez w aucie nie bedzie nikt widzial:-D:-D

dokładnie :tak::-D:-D:-D

A moja ma do nas "wpaść" w tą niedzielę.:wściekła/y:Jak ja nie nawidzę tych "wpaść".Kończą sie one nie paroma godzinkami siedzenia, lecz kilkoma dniami:tak::wściekła/y:.Ale już małżon ma zapowiedziane co i jak ma mamusi powiedzieć by jej nie urazić , by jednym słowiem nie była u nas dłużej niż 5 godzin. Jeszcze tyle jestem w stanie z nią wysiedzieć.:tak:A małżon (na szczęście) woli mnie nie denerwować.:-)

Idę dzis tym razem do banku.Ale mi sie nie chce...Zimno dziś...:crazy:

A gdzie Bodzinka? Karollo daje jej aż tak w kości, że nie dopuszcza nawet do neta?:confused:

Moja na szczęście do mnie wcale nie przyjeżdża, jeśli już to my do niej jeździmy:tak::tak::tak:
Bodzia ma ostatnio złe dni i dlatego się nie odzywa
Pogoda typowo jesienna, ale my i tak gdzieś się wybierzemy:tak::tak::tak:
-j- to ta twoja teściowa to u was po prostu zamieszkuje:tak::tak::tak:

czesc

Anaconda mnie tez tesciowka nie odwiedza z czego jestem bardzo zadowolona heheh na szczescie ona mieszka 1200km od nas :-D

-j- fajna tesciowa heheh dodatkowy mieszkaniec od czasu do czasu:rofl2:

Obiadek mam gotowy, Laura drzemie a podlogi czekaja heheh zaliczylam juz kawe ze znajomymi wiec nie byla zmuszona pic jej sama:happy:

a gdzie reszta mamus:confused:

Tutaj jestem:tak::tak::tak:
Trochę byłam zajęta bo obiad gotowałam, pranie składałam no i oczywiście na expresowym spacerze byłam. Teraz pora na kawkę i mały odpoczynek:tak::tak::tak:

witam...
heh co do fotelika dziewczyny nie wypowiadam sie juz na ten temat bo szkoda slow ale moj m stwierdzil ze go wezmie - tak na koniec... - nie mam nic do gadki bo juz postanowione zreszta jemu sie podoba - powiedzial "normalny fotelik co ty od niego chcesz ?" no... :confused2:
anka26,07 - Tobie to dobrze tez bym sie z mila chcecia wyprowadzila od mojej na tak bezpieczna odleglosc :-p:-D
j - no to dobrze wychowalas sobie malzonka :tak::laugh2: i zeby Cie nie denerwowala :tak:

no a u nas zimno... brrrr.... nie fajna pogoda w nocy bodajze padalo bo jak wstalismy z mlodym to bylo moookro :tak: ale przespal mi od godz 20:30 do 5:30 a potem znow zasnal i spalismy do 7:30 bo obudzila nas od szwagierki mala Ola bo sie darla .... :wściekła/y: jeszzce jutro przyjezdza .... :no::wściekła/y:

milego dzionka

reklama
Patrysia nie przejmuj sie fotelikiem:sorry:A male drace sie dzieci moga byc wkurzajace tym bardziej jak by moje malenstwo sie obudzilo przez krzyki:baffled::nerd:

Anaconda ja popoludniem to z doskoku bo lali nie daje posiedziec korzystam z chwili juz tu przyszla i mnie odgania od kompa:rofl2:

Do góry