reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej witam nie miałam jakoś czasu nawet was czytac na "swoje"majówki tez nie zawsze wchodze :no::no::no:
Ja dzis sama w domku bo mój mąz w parcy.U nas pogoda fajna wietrznie ale ciepluchno i słonecznie:-)Jak tylko sie ogarne idę z niunia na spcerek:-)
widzę ,że wy tez nie macie czasu na BB normalne przy dzieciach .Pozdrawiam was i ściskam:tak:;-):-)

reklama
witam
my juz po spacerku ja teraz zrobilam juz zupke pomidorowa na drugie danie zrobie chyba ziemniaczki z cebulka i kefirem bo moj m ma ochote salatka zostala z wczoraj tak wiec jedzonka jest a jest :-D

anaconda - jak tam samopoczucie??
anka26,07 - zdrowka :tak: - chyba ze juz lepiej :eek::-D

oki spadamy na obiadek potem pojdziemy jeszcze na spacerek i usypiac malego :-)

milego dzionka

My już wróciliśmy i zostawiliśmy małą do jutra u babci:tak::tak::tak:
Samopoczucie już mi się polepszyło, zresztą nie mam innego wyboru bo i tak niczego nie zmienię, po prostu z pewnymi rzeczami trzeba się pogodzić:-:)-:)-(
Chyba czeka mnie dziś upojna noc bo małej nie ma i cały domek dla nas;-);-);-)

witam sie wieczornie

na poczatek to musze dodac ze jestem troche wsciekla bo szwagierka z mezem byli u nas i zostawili swoja corke jak juz wspominalam starsza od Sewcia o 16 dni i teaz caly czas wrzesczy - bo oni przeciez nauczyli ja sobie chodzic spac o nie wiadomo ktorej zreszta nigdy mala nie miala ustalonej pory spania, kapania itd... co chwile wieczorami w trasie gdzies tam no i mala sie przyzwyczaila :wściekła/y: Sewcio poszedl spac juz po 20 a ta buszuje i pokazuje spore jak jej sie cos nie da i pisk na maxa ... :wściekła/y::angry: a zostawili ja bo tesciu powiedzial ze jak maja ja budzic rano zeby przywiezc ja do nas - bo tesciowka jej pilnuje bo oni do roboty to lepiej dla nich bedzie jak ja juz zostawia - no i ona w chodziku sobie jezdzi chalasu robi a mnie juz krew zalewa !!! co oni sobie wyobrazaja ...:szok: maly podejrzewam ze jak tak ona trzaska tym chodzikiem o progi drzwi to za niedlugo pewnie obudzi synusia ... i bedzie larmo ... :no::wściekła/y::angry:
Ale sie rozpisalam :-D

anaconda - mmmmmm sie bedzie dzialo :laugh2::-D:tak: milego wieczorki i upojnej nocki ;-):tak:
anka26,07 - my tez ostatnio bylismy w komisie z m i nakupowalismy za grosze ubranek dla malego w sumie wydalismy 83 zl ale ubranka niedojze dobrej jakosci to jeszcze takie tanie... jestesmy zadowoleni :tak: i butki tez mu kupilam bardzo fajne ... :-)

milego wieczorku i dobrej nocki :-D

Czesc Laseczki :)
Mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie :p Nie bylo mnie jakies 2 tyg, laptop szwankowal wiec oddalismy go do naprawy :) Przyznam sie ze nie dalam rady nadrobic.. ale bede sie starac w najblizszych dniach aby byc na biezaco. Buziaczki :**

reklama
ello

Patrysiu kozaki udalo mi sie kupic za 13euro a wiec tanio.Ale wiedzialam na allegro cudne za 49zl:-)

Iwoneczka pamietamy pamietamy dobrze ze masz juz sprawny laptopik:tak:

Anaconda
mam nadzieje ze noc byla upojna:):-p

Ja dzis zaliczylam wizyte u gina a wiec super!! wszystko wporzadku Nie lubie tm chodzic:baffled:Laura dzis marudna i placzaca byla do popoludnia zostawilam ja z moim jak jechalam do lekarza a ten mi dzwoni ze rady se nie daje szok:angry:

Do góry