reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam
dzisiaj bardzo fajnie spalismy - maly obudzil sie o 8 :szok: aaaaaaale jestem wyspana :-D my juz po kawusi sniadanku a maly teraz buszuje po pokoju i goni za autem :tak:

anka26,07 - no jak tak patrez na te kozaczki dla dziewczynek to az mi sie zachciewa dziewczynki zreszta ubranka i wszystkie takie rzeczy wydaja sie byc ladniejsze niz u chlopcow :sorry2:
iwoneczka -jasne ze pamietamy:tak: pisz czesto :-D:-p

wczoraj mnie nie bylo bo mialam bardzo ciekawy dzien zreszta szkoda gadac....
dzis juz z ranka Was przywitalam ale u nas pogoda :szok: szaro buro :dry: beeeeee :no:

reklama
U nas też szaro i buro ale wyjść trzeba bo na obiad nic nie mam.:-:)-:)-(
Ja też do gina chodzić nie lubię a niestety muszę co 2 m-ce bo biorę pigułki tak więc wyjścia innego nie ma, chyba że nam się zachce drugiej dzidzi, ale wtedy to też trzeba będzie chodzić:-):-D;-)

Anaconda ja też musiałam wyjśc,ale tylko szybko załatwiłam zakupy i opłaty i do domu. No ja też muszę do gina,ale jak mam tam iść to normalnie mnie trafia tak nie lubię:baffled:

Hej Joasiu witaj i tutaj;-):-)

Witam ;)
A ja to sie dzisjaj nachodziłam , że ho ho.:tak:
Najpierw wizyta u gienka , potem urząd pracy, potem odebranie pieniążków z poczty, zakupy... szkoła , przedszkole...Ufff, nareszcie usiadłam na czterech literach.:tak:
A weekend tak szybko minał... szkoda, tak fajnie było...
Dzieci u babci przez 4 dni...leżenie, leżenie, leżenie...
Tak się rozleniwiłam , że trudno mi było w srodę zacząć normalnie funkcjonować.:tak:

A dzisiejsza wizyta u gienka wprawiła mnie w tak dobry nastrój, że od rana buzia usmiechnięta od ucha do ucha.( co rzadko sie zdarza ostatnimi czasy u mnie).:tak:
Pamiętacie jak pisałam wam o swoim pobycie w szpitalu 3 tyg. temu i wykryciu u mnie zmian na dnie oka?I co za tym idzie zaleceń do CC.Miałam wtedy straszne obawy jak to będzie wszystko wyglądało...
Otórz juz wszystko prawie wiem, to co chciałam wiedzieć. :tak:Karta informacyjna ze szpitala z opisem okulistycznym wystarczy do przeprowadzenia CC, ale wrazie co moja gin wypisze mi jeszcze skierowanko.:tak:I po rozmowie z gienką dowiedziałam się jeszcze , że CC zostanie u mnie przeprowadzone na tydzień lub dwa przed planowaną datą porodu.A to dlatego, że to trzecie dzieciątko i , że nie ma co czekać na skurcze, bo akcja porodowa może błyskawicznie ruszyć i nie będzie czasu na CC.:tak:Cieszę sie bardzo, że przynajmniej troszkę wiem co mnie bedzie czekało.

Witam nowo przybyłą mamusię:tak:

-j- super wiesci! Przynajmniej bedziesz spokojniejsza choc ja tam w nic nie wierze,mojego brata zona miala tez miala miec z gory zalozona cesarke ale i tak dziewczyna najpierw wymeczyli 13 godzin a na koniec dopiero zrobili cesarke! Biedna byla.Dobrze ze bedziesz miala wczesniejszy termin i nie chca czekac :-)
Joanna witaj :-)

My po obiadku i po spacerku (podczas którego złapał nas deszczyk):tak::tak: Teraz zastanawiam się czy położyć małą spać, ale chyba sobie odpuszczę i spróbuję przetrzymać ją do wieczora:tak::tak::tak:
-j- fajnie że wszystko ułożyło się po twojej myśli i już jesteś spokojniejsza:-)

reklama
hej
wiecie co dzis dostalam fotelik ale musze dac za niego 50 zl - nie podoba mi sie wiec dzis rozwazymy z mezem czy by go czasem nie oddac :baffled: tesciowka juz zas a bo w aucie nie widac jaki sie ma fotelik wiec po co przeplacac i wogole niech ona mi sie lepiej nie wtraca bo wybuchne ... to ja zadecyduje czy go wezme czy nie a ze mi sie nie podoba to trudno... zreszta za 109 zl na allegro widzialam lepszy :tak: i juz mi w taki sposob dzwigla cisnienie !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

j - no to sie ciesze razem z Toba - super wiesci :-):-):-) a tak na marginesie to sie dzis nachodzilas :dry: dychnij se trocha hiih :tak::-D
joanna73 - witaj :-D
anaconda - druga dzidzi :confused: czyzby juz jakies plany :-p

milego juz prawie konca dzionka :-):-p

Do góry