reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heksa trzymaj sie,bedzie dobrze.Musi byc .

Nikogo nie ma,pewnie ogladacie Kargula i Pawlaka :-) :-D
Ja zaraz zmykam do lozeczka wiec juz mowie Dobranoc,albo... stosunkowo udanej nocy :tak::-p :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: A wypic to bym cos lyknela nie powiem :-p moze w sobote cosik bedzie bo chyba bede miala kilku gosci ,a przede wszytskim dziewczyny dwie z ktorymi sobie przy winku jakims spedzimy mily plotkasrko babski wieczor :tak::-)

Ostatnia edycja:
Witam.
Właśnie wypiłam kawę - myślałam,że mi pomoże na ból głowy ( wstałam dziś z nim:wściekła/y:),ale nie pomogła.Chyba trzeba będzie proszka łyknąć.

Heksa mam nadzieje,że wszystko sie ułoży - trzymam kciuki i zdrówka dla małego:tak:

Anka 26,07 dzięki z Nati też w porządku - miała robione testy całoroczne i nie jest uczulona:-)..niestety z poradni lekarka mi jej jeszcze nie chce wypisac,bo powiedziała,że jeszcze by ją chciała poobserwować:baffled:

Patrysia i jak nocka - mały dobrze spał?

Iwonka ja nie oglądałam tego filmu - znam go już na pamięć;-)...o tej porze to ja już w łóziu leżałam:tak:

hej
iwona.c28 - spal jak spal pobudki chyba ze 3 razy i na dodatek pobudka juz po 6 :szok::dry: jak glowa nie nalykaj sie za duzo prochow hihi :-D bo bedziesz na haju hehe :-D:-D:-D:-p:-p:-p
iwonka2006 - to se poklachasz :-) i nie upij sie winkiem :-p
ja wejde potem papa

Patrysia wzięłam tabletkę,bo nie wyrabiam,ale narazie nie czuję poprawy. To jednak nocka nie bardzo przespana - współczuję,ale już niedługo ..mały będzie coraz starszy i zacznie nocki przesypiać;-):tak:

Współczuję ci heksa.:-( Choróbska to najgorsza rzecz jaka może się nam przytrafić.Mam nadzieję , że małemu nic poważnego nie dolega i szybko wyjdzie z tego.Trzymaj się jakoś. Pozdrawiam cieplutko. Ehhh te kruszynki.....

Patrysia a od ciebie to taka radość bije , że aż mnie się to udziela każdego dnia.:-D

Co do małżonów to mojemu tez sie wczoraj oberwało, ale bez powodu.:zawstydzona/y:Przeszkadzało mi to, że po pracy poszedł sobie poleżeć a ja musiałam iść do kuchni bo byłam bardzo głodna.Ale mi hormony niekiedy szaleją ho , ho.

jestem :-D
j - to chyba dobrze :tak::-D ciesze sie :tak::-) cos o tym wiem jeszcze szczegolnie kiedy zbliza sie @ to jest normalnie :szok: moglabym mu urwac lep a kiedy juz sie skonczy spowrotem przyczepic - ale z tym bylby juz chyba problem hihih :tak::-p
iwona.c28 - ja juz tez nie umiem sie doczekac kiedy maly przestanie zabkowac i bedzie przesypail cale nocki :tak: potem to bede mogla wylegiwac do 11 ;-):-p na bol glowy sa dobre olejki eteryczne np.
- goździkowy (przeciwbolowo)
- mietowy - tez jest stosowany jako srodek przeciwbolowy
- rumiankowy - tez
- tatarakowy - tez
no ale chyba najlepszy jest seks hihih :-D:tak::-D

reklama
Hej Ho!!!!!
Iwona.c tulkam Twoja główke:tak:
Patrysia nie chce Cie martwić ale mój babel nadal nie przesypia całej nocy....:dry::dry:A rano jak chce polezec to po mnie skacze:sorry2::sorry2::sorry2:
Ale przynajmniej ma już komplet mleczaków:rofl2:

Do góry