reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no ale chyba najlepszy jest seks hihih :-D:tak::-D

:tak::-D:tak: na ból głowy najlepszy stosunek płciowy.:-D:tak::-D

:-D:-D tylko ciekawe z kim jak chop w pracy:dry::-D

Patrysia super ta kurtka:tak:

Dziewczyny ja wam współczuję tych nieprzespanych nocek...mój Kuba to już od niepamiętnych czasów przesypia całe nocki i nie wyobrażam sobie,zebym musiała wstawać:no:. Chyba łatwo się jest do dobrego przyzwyczaić:happy2:

iwona.c28 - nie amtrw sie moj tez w robocie ale mnie to nic nie boli :-D:-p ale czekam az przyjdzie hihihih :-D:rofl2: a co do nocek mam nadzieje ze szybko mina te nie przespane :-)

ja zmykam na sesje zdjeciowa do lasu popstrykam fotki malemu :tak::tak::tak:

do potem ;-)

heja
kupilam wlasnie malemu kurteczke z allegro wygralam przed chwila aukcje ale sie ciesze :-D
___BYŁO SOBIE DZIECKO - NEXT KURTECZKA 80 CM_____ (466257128) - Aukcje internetowe Allegro
bodzinka - hmmm :dry: moj maly tez po mnie skacze, taga za wlosy albo trzaska pilotem o parapet .... :dry:
Super kurteczka:-D:-D
A co do dzieci to jak potem posle Ci swój piekny usmiech, da mokrego buziaka i przytuli to wszystko idzie w niepamięć...
A mój Mały własnie taki całusny jest teraz...:blink::blink:Ciągle sie tuli i daje buziaki:blink::blink:

bodzinka - mnie sie podobaja takie calusniki :tak::-D:-D no fakt jak potem patrzy i sie usmiecha to az zyc sie chce :blink:

a pochwale sie teraz zdjecmi z naszego dzisiejszego spacerku po lesie :-D

Heloł Lajdis:-):-):-)

Ale mnie tutaj dawno nie było:szok::szok::szok: nadrabiać nie będę wybaczta:sorry2::zawstydzona/y:
Witam nowe mamy z którymi nie miałam przyjemności się przywitać:tak::tak:

Dziecina ma śpi więc zajrzałam :sorry2::rofl2:

Hej Ho!!!!!
Ale przynajmniej ma już komplet mleczaków:rofl2:
Bodzia gratulacje dla Karolka za komplet ząbków :tak::tak:
....tu jeszcze tego nie robiłam:sorry2::-p:-D
Dziewczyny ja wam współczuję tych nieprzespanych nocek...mój Kuba to już od niepamiętnych czasów przesypia całe nocki i nie wyobrażam sobie,zebym musiała wstawać:no:. Chyba łatwo się jest do dobrego przyzwyczaić:happy2:
Iwona tylko pozazdrościć przespanych nocek:tak::tak: też bym tak chciała:sorry2::zawstydzona/y:
my jestesmy ponownie na zastrzykach duzo by pisa co z naszym- Szymka zdrowiem jest nie tak, łatwiej napisac co jest ok.
ale im dłuzej choruje tym wiekszego dystansu do tego nabieram (staje sie obojetna)a coraz bardziej i wiecej poswiecam sie starszej ona nie choruje, przytuli sie usmiechnie, nie płacze z niewiadomego powodu jest kochana to ona mnie wspiera choc wcale o tym nie wie.
Wiem ze te słowa o mnie zle swiadczą ale niestety brak mi siły i takie znalazłam wsparcie.
A teraz oboje spią(szymek snem przerywanym co 40min-nagly 5-10min atak płaczu i sen) ja dopijam drina i uciekam w kraine gdzie wszystko jest ok- kraina snów.
Dobranoc mamuski.
Heksa ogromnie Ci współczuję chorego synka:-( musisz być silna a na pewno będzie lepiej:tak: mam taką nadzieję:sorry2:

czesc

po milutkim dniu czas na rekalsik :))

Bylam na zakupach ale niestety nic nie kupilam procz rekawiczek dla Laury:rofl2:
Potem byly dwie kolezanki z dzieciaczkami wiec bylo wesolo Mojego jeszcze nie ma to korzystam z chwili:sorry2:

Patrysia fajne foty, kurtka tez mis ie podoba
-j- fakt nie ma ja dobry sex :rofl2: wszsytkie dolegliwosci przechodza:-D

reklama
witam ale tylko an chwile bo malego zaraz kapac :-)
anka - dziekuje ja malemu nie kupuje rekawiczek bo ma chyba 3 pary od wyboru do koloru jedynie czapeczke bym mu chciala jeszcze kupic tak an teraz :tak:
aluska - dziekuje i wzajemnie na awatarku widze Twoja sliczniutka :tak::-D aha i witam Cie bo nie mialam jeszcze okazji :-):tak:

wejde potem jak mi pozwola bo amly pzreszkadza mi pisac :dry:

Do góry