reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek!
O widzę że się tu gwarno robi:-D
Agatko fantastycznie że synio do przedszkola lubi chodzic. Masz troszkę odpoczynku od niego;-)
Co do Anacondy to ona do pracy do tych Włoch wyjechała. Sama nie wiedziała kiedy i czy powróci:-(
Buziam was moooocno i do potema:-)

reklama
u nas pogoda do duszy..... i zachowanie dzieciaczków równiez....... mi sił brak..... zaraz małego kąpie i ide spac Nati juz śpi.
jutro Szymko ma ostatni zastrzyk i bedą zdejmowac wenflon.....

Witam,fajnie ze mnie pamietacie jeszcze ;-) My dzis bylismy u tesciowej,tzn malzon mnie tam zawiozl a sam pojechal z tecsiem na wyscigi samochodowe do Slomczyna.Zimno jak nie wiem,ja juz mam dosc tego zimna a to dopiero poczatki..... Mam juz stres bo jutro rano czeka mnie walka z Vanesska zeby sie dala z rana umyc zanim zrobiu siusiu i to jeszczemusze na lapac tych siuskow do pojemnika.Musze oddac jej mocz na badanie ogolne,posiew i antybiagram.Jest podejrzenie ze Vanesska ma zakazenie drog moczowych.A mogla sie nabawic tego przetrzymujac mocz dlugo,bo od poniedzialku zaczela chodzic do przedszkola ale za nic w swiecie nie chce zrobic siusiu na kibelek...Przez to w przedszkolu jest marudna ,placzliwa,nic nie pije itd...No i jutro tez musze jechac do Urzedu skarbowego a pozniej do wydzialu komunikacji i zlozyc tez wniosek o becikowe......
Dobranoc:-) Acha dziekuje w imieniu moich coreczek.:-)

Dzień doberek
Komu kawki, bo mnie się marzy taka wielka i zapałki na otwarcie oczu.
Młoda marudzi, a już dwa dni był spokój. Ona chyba przy mnie jest marudna, a jak jest tatuś to anioł prawie.
Miłego dzionka

Iwonka to też kłopot z Vanesską:dry:biedna mała. trzymam kciuki żeby udało się złapać co trzeba;-)tylko jak jej wytłumaczyć, ze musi siusiu robić:confused:tulasy dla Was.

Ozkane ja bardzo kawkę, bardzo.

i ja się witam:tak: jesiennie już w Łodzi:dry:Meż jeszcze dosypia a młody roznosi łóżeczko:laugh2:a ja zaczynam krzataninę codzienną tyle, że bez sil jestem bo migrena toczy:dry::dry: Miłego dnia kobitki!!

Witam witam i o kawke pytam :-)
U nas zimno jak diabli i pochmurno do tego.Weeckend brzydki.A dzis maly mial przerwe w spaniu miedzy 4 a 6 i teraz pewnie bedzie odsypial.W gorach snieg juz widac dzis sie lekko odslonily i zobaczylam go.Mowie wam jak tylko to zobaczylam odrazu mi zimniej sie zrobilo_Ogrzewanie juz od soboty mamy wlaczone bo i w domu chlodno bylo.

Helooo
U nas z aokne jesień w swojej najgorszej postaci.Ziomo mi na sama myśl o wyjsciu ale trzeba dziecię przewietrzyc choć troszke będzie....Do tego bułka tarta mi wyszła...
Pranko się pierze, naczynia wstępnie przygotowane do mycia, na komputerze uporzadkowane ozdóbki a mnie się chce spac....:confused2::confused2::confused2:

reklama
Bodzia w piatek kupilam caly kg bulki tartej wiec jak cos to moge podrzucic:-)Ja musze po pieczywo jakies jechac ale na szczescie autko stoi pod domem :-)

Do góry