reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo kobitki :-)
W koncu i tu dotarlam,po przczytaniu chyba miliona postow na innych watkach.....
Sama nie wiem co mialam napisac :-)i dlatego pozdrawiam goraco.

reklama
Witaj Iwonka jeszcze się nie znamy
I witam nową mamusię
Co do buntu dwulatków to moja Olcia już przed rugimi urodzinami pokazywała pazurki. teraz też pokazuje tylko w nieco inny sposób.Obraża się niesłychanie szybko i momentalnie są teatralne łzy

Hejka!
Ja to normalnie odwykłam od kompa :sorry2: i nie wiem ile czasu zajmie mi powrót do BB-nałogu :-D

My juz po spacerku ;-)... Uzupelnilysmy z mama zapas kubkow bo wszystkie po koleji "gina" w rekach mojej babci :-/... Ostatnio zbila moj ulubiony ;-(
Cara, zapraszam do mnie, dam Ci tyle kubków, ile będziesz chciała - jeden karton mam schowany w komórce (wypchany kubkami po brzegi) i zapowiada się, że niedługo będzie drugi. Bo mój małż namiętnie przynosi różnego rodzaju kubki z pracy, jak nie Liptona, to Nescafe, jak nie Nescafe to Jacobs i tak w kółko...:baffled:
Witam:-)

Dopisuje sie do mam niepracujących:-) W sumie to nie jest zalezne ode mnie po prostu w mej małej mieścinie nie ma pracy:baffled: Lubie siedziec z dziećmi aczkolwiek fundusze dodatkowe by sie przydały:laugh2:
Witamy nową mamusię :-)

No i na razie to tyle
Dobrej nocy

Dzień dobry
czas się obudzić,ogarnąć, może małe PPD odstawić. Słońce znów wysoko, wstawać śpiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kawkę serwuję
Miłego dnia

Witam się i ja porannie.
Witam nowe mamusie i te których jeszcze nie znam:-):-):-)
Wrzesień to taki okropnie zabiegany miesiąc, przynajmniej dla mnie bo muszę pozałatwiać dzieciakom zaję cia poza lekcyjne i jeszcze je zgrać ze szkołą:szok:.

Lecę teraz wstawić pomidorową, bo mój mały już od wczoraj na chorobowym w domu siedzi - no i zaczęło się przedszkole:tak::tak::tak:
Miłego dnia, będę zaglądać do was
Ozanke kawusi poproszę ;-)

Swieto!!! Mały mimo nocnego jeczenia spal jak zabity...
do 6 rano... :-/... Wiec gdzies o 11 bede musiala go uspic bo inaczej nie wytrzyma calego dnia...

Ja mialam dzisiaj okropny sen... No czesciowo okropny .... Byłam w ciazy (to ta milutka czesc) i wyczekiwalam coreczki.... ... Bylam u lekarza, i ta do mnie ze obecna laska M tez urodzila coreczke... :-/... problem w tym ze on byl tatusiem tez mojego babelka :-/... Obudzilam sie przerazona!!!!!

No i @ przyszla :D:D:D:D:D:D:D

Dzien dobry dziewczynki;-)
My po wczorajszej wizycie u lekarza.Juz wiem ze nie mam co dyskutowac z gamoniami.Amelkowy mocz 22 leukocyty i pan doktur mi wpiera ze leukocyty nie oznaczaja infekcji i wszystko jest dobrze i oczywiscie mam sie nie martwic.Burak jeden.Ja juz skonsultowana z nasza polska pediatra i jadymy 25 wrzesnia:tak:Zostaniemy jak dlugo trzeba bedzie.Od wczoraj walczymy z biegunka bo jakas wisusuwka sie przyplatala ale dzisiaj jest o niebo lepiej.Myslalam ze to ząbek ale jednak nie.Dzidek ogolnie zadowolony,bawi sie temp.juz nimo tylko dupka szczypie przy przewijaniu.:baffled:

A tak z innosci leje u mnie ze chyba zaraz chalupa zacznie plywac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I znowu w domu trzeba siedziec:wściekła/y:
Okzane-dzieki za kawke,stawia na nogi:tak:
Cara-mnie sie bardzo czesto snia jakies dziwne rzeczy i budze sie po nocach;-)

I witam rowniez mamy ktore jeszcze nie mialy okazji mnie poznac:tak:

A tak wogole milego dzionka:-)

reklama
Dzien doberek!

elmaluszek no sluzba zdrowia na wyspach jest powalajaca..... dobrze, ze jedziecie do PL. Trzymam kciuki za niunie. Bidulka jeszcze ta biegunka...... dobrze, ze humor jej dopisuje....
U mnie tez leje :baffled: za oknem ciemno :baffled: w domu zimnica :baffled: ech......

Cara ale sen :confused:

chiara my sie chyba nie znamy :sorry2: witaj!

inna ja jestem zbieraczka kubeczkowa.... gdzie nie pojade to kubek kupuje, znajomi tez mi kupuja :tak: niedlugo mi szafek w domu zabraknie ;-)

Bodzia witaj poludniowo!!!!!

Do góry