reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo kobitki :-)
W koncu i tu dotarlam,po przczytaniu chyba miliona postow na innych watkach.....
Sama nie wiem co mialam napisac :-)i dlatego pozdrawiam goraco.

reklama
Witaj Iwonka jeszcze się nie znamy
I witam nową mamusię
Co do buntu dwulatków to moja Olcia już przed rugimi urodzinami pokazywała pazurki. teraz też pokazuje tylko w nieco inny sposób.Obraża się niesłychanie szybko i momentalnie są teatralne łzy

Hejka!
Ja to normalnie odwykłam od kompa :sorry2: i nie wiem ile czasu zajmie mi powrót do BB-nałogu :-D

My juz po spacerku ;-)... Uzupelnilysmy z mama zapas kubkow bo wszystkie po koleji "gina" w rekach mojej babci :-/... Ostatnio zbila moj ulubiony ;-(
Cara, zapraszam do mnie, dam Ci tyle kubków, ile będziesz chciała - jeden karton mam schowany w komórce (wypchany kubkami po brzegi) i zapowiada się, że niedługo będzie drugi. Bo mój małż namiętnie przynosi różnego rodzaju kubki z pracy, jak nie Liptona, to Nescafe, jak nie Nescafe to Jacobs i tak w kółko...:baffled:
Witam:-)

Dopisuje sie do mam niepracujących:-) W sumie to nie jest zalezne ode mnie po prostu w mej małej mieścinie nie ma pracy:baffled: Lubie siedziec z dziećmi aczkolwiek fundusze dodatkowe by sie przydały:laugh2:
Witamy nową mamusię :-)

No i na razie to tyle
Dobrej nocy

Dzień dobry
czas się obudzić,ogarnąć, może małe PPD odstawić. Słońce znów wysoko, wstawać śpiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kawkę serwuję
Miłego dnia

Witam się i ja porannie.
Witam nowe mamusie i te których jeszcze nie znam:-):-):-)
Wrzesień to taki okropnie zabiegany miesiąc, przynajmniej dla mnie bo muszę pozałatwiać dzieciakom zaję cia poza lekcyjne i jeszcze je zgrać ze szkołą:szok:.

Lecę teraz wstawić pomidorową, bo mój mały już od wczoraj na chorobowym w domu siedzi - no i zaczęło się przedszkole:tak::tak::tak:
Miłego dnia, będę zaglądać do was
Ozanke kawusi poproszę ;-)

Swieto!!! Mały mimo nocnego jeczenia spal jak zabity...
do 6 rano... :-/... Wiec gdzies o 11 bede musiala go uspic bo inaczej nie wytrzyma calego dnia...

Ja mialam dzisiaj okropny sen... No czesciowo okropny .... Byłam w ciazy (to ta milutka czesc) i wyczekiwalam coreczki.... ... Bylam u lekarza, i ta do mnie ze obecna laska M tez urodzila coreczke... :-/... problem w tym ze on byl tatusiem tez mojego babelka :-/... Obudzilam sie przerazona!!!!!

No i @ przyszla :D:D:D:D:D:D:D

Dzien dobry dziewczynki;-)
My po wczorajszej wizycie u lekarza.Juz wiem ze nie mam co dyskutowac z gamoniami.Amelkowy mocz 22 leukocyty i pan doktur mi wpiera ze leukocyty nie oznaczaja infekcji i wszystko jest dobrze i oczywiscie mam sie nie martwic.Burak jeden.Ja juz skonsultowana z nasza polska pediatra i jadymy 25 wrzesnia:tak:Zostaniemy jak dlugo trzeba bedzie.Od wczoraj walczymy z biegunka bo jakas wisusuwka sie przyplatala ale dzisiaj jest o niebo lepiej.Myslalam ze to ząbek ale jednak nie.Dzidek ogolnie zadowolony,bawi sie temp.juz nimo tylko dupka szczypie przy przewijaniu.:baffled:

A tak z innosci leje u mnie ze chyba zaraz chalupa zacznie plywac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I znowu w domu trzeba siedziec:wściekła/y:
Okzane-dzieki za kawke,stawia na nogi:tak:
Cara-mnie sie bardzo czesto snia jakies dziwne rzeczy i budze sie po nocach;-)

I witam rowniez mamy ktore jeszcze nie mialy okazji mnie poznac:tak:

A tak wogole milego dzionka:-)

reklama
Dzien doberek!

elmaluszek no sluzba zdrowia na wyspach jest powalajaca..... dobrze, ze jedziecie do PL. Trzymam kciuki za niunie. Bidulka jeszcze ta biegunka...... dobrze, ze humor jej dopisuje....
U mnie tez leje :baffled: za oknem ciemno :baffled: w domu zimnica :baffled: ech......

Cara ale sen :confused:

chiara my sie chyba nie znamy :sorry2: witaj!

inna ja jestem zbieraczka kubeczkowa.... gdzie nie pojade to kubek kupuje, znajomi tez mi kupuja :tak: niedlugo mi szafek w domu zabraknie ;-)

Bodzia witaj poludniowo!!!!!

Do góry